Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Sklo pod výbojku, jeho aplikace a efekt na rostliny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7
Autor
Téma 
ancool
Stálý Člen

Karma uživatele ancool - 16% Pěstitelská

Sklo pod výbojku Příspěvek č. 97

Ahoj, hledal jsem tu ale nenašel. Mám v plánu dát pod stínidlo skleněnou tabuli. Důvodem je že mám v plánu v prostoru vytvořit krom obyč zavlažování také mlhovací trysky na pravidelnou výživu a vlhčení květin po dobu růstu. Má to ovšem nevýhodu ze odražená voda by mohla zasáhnout výbojku a to by asi nebylo nic příjemného. Mám proto v plánu přímo pod stínidlo přidělat tabuli o rozměru cca 80x100cm. Toť nastínění situace .... otázka je jestli je potřeba nějaké speciální sklo, které
a) nepohltí část spektra,
b) které vydrží teplotu (i když si nemyslím že bude větší než cca 40 -50°C),

Všechny nápady uvítám Děkuji

Old Post 07-05-2014 v 21:28 PM
ancool je offline   Profil uživatele ancool   Find more posts by ancool   Foto galerie člena ancool   Click here to Send ancool a Private Message   Add ancool to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
!ZAU!
Stálý Člen

Karma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

ahoj zadej do vyhledavace borosilikátové sklo a cti

Kytarovej blazen

bubble hash od !ZAU!

400w Kushurella,S.A.G.E.-sklizeno PCR

trni od pana !ZAU!

Old Post 07-05-2014 v 21:33 PM
!ZAU! je offline   Profil uživatele !ZAU!   Find more posts by !ZAU!   Foto galerie člena !ZAU!   Click here to Send !ZAU! a Private Message   Add !ZAU! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomsio
Stálý Člen

Karma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Já bych to neviděl moc dobře.. sklo něco pohltí a se zaprasí a nebude propouštět moc spektra..
Asi bych nevolil mlhovací trysky ale obyč zvlhčovačku.. jinak pokud vim tak jsem neviděl že by někdo zabraňoval styku mlhy se světlem při použití zvlhčovačky

200W CFL - RED Homemade Box
Chilli balkón 2013
AF mix Balkón 2013
Forest grow 013

Old Post 07-05-2014 v 21:37 PM
Tomsio je offline   Profil uživatele Tomsio   Find more posts by Tomsio   Foto galerie člena Tomsio   Click here to Send Tomsio a Private Message   Add Tomsio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ancool
Stálý Člen

Karma uživatele ancool - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

jasné, zrovna to procitam, urcita ztrata tam urcite bude .. ale nic zavratneho, ve spektru cca 2% ale nevim jak to je s UV (jeste hledam) ... kazdopadne nemel jsem na mysli opravdu mlhovaci trycky co delaji mlhu, uz z duvodu ze nechci investovat do tlakove nadoby a tlakoveho cerpadla ... mel jsem na mysli nejake trisky ktere skropí kvetiny urcitym roztokem. jde mi o to ze mam dlouhy prostor s pristupem jen z jedne strany, tedy na konec cca 2m prostoru se nedostanu efektivne ... bude to "bush" s presne rizenym rustem ... jinak bych to neukociroval

Old Post 07-05-2014 v 21:42 PM
ancool je offline   Profil uživatele ancool   Find more posts by ancool   Foto galerie člena ancool   Click here to Send ancool a Private Message   Add ancool to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 101

Zdarec tak já nevím jak hledáte výtržníci???

Vadi kytkam sklo pred sodikem??
SKLO pod lampu_nebude pohlcovat světlo???
sklo pod svetlem
skleněná deska po lampou?

Vždycky používej to googlácký vyhledávání v pravý části okna pro hledání...chtělo by to nějak zvýraznit, lidi to dost často přehlížejí. Ještě to nějak pospojuju, zatím.....

EDIT: TÉMATA OHLEDNĚ SKLA POD VÝBOJKOU JSEM POSPOJOVAL

Old Post 08-05-2014 v 01:14 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
n1cotine
Nový Člen

Karma uživatele n1cotine - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

mno pokud se chcete plácnout přes kapsu tak jděte sem http://www.kavalier.cz/cz/_____technicke-sklo.html
projděte katalog a napište mejl se žádostí o cenovou nabídku na tolik a tolik metrů dané trubice. Před zhruba deseti lety si od tud několik členů G objednalo individuálně několik trubic. Já si bral borosilikátovou rouru průměr 160 mm délka 600 mm a tlouštka skla 3 mm. Tenkrát to vyšlo asi na 600 kč. Roura funguje pořád ....

Old Post 12-05-2014 v 07:56 AM
n1cotine je offline   Profil uživatele n1cotine   Find more posts by n1cotine   Foto galerie člena n1cotine   Click here to Send n1cotine a Private Message   Add n1cotine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marekSVK
Stálý Člen

Karma uživatele marekSVK - 4% PěstitelskáKarma uživatele marekSVK - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

zdar ja používam obýčajné plexisklo rastie to pod tým v pohode, teplota znížená o 10 st .

Old Post 09-07-2014 v 20:40 PM
marekSVK je offline   Profil uživatele marekSVK   Find more posts by marekSVK   Foto galerie člena marekSVK   Click here to Send marekSVK a Private Message   Add marekSVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás