Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím chci se zeptat mám problém s rostlinkou dělají se jí hnědé fleky na listech a jsou zkroucené jako by do sebe. Pokusím se přidat foto , když se nepovede hodím sem odkaz
Jinak pěstuji na balkóně , přes noc rostliny dávám dovnitř ještě je brzo na to je nechávat venku , hnojeno bylo jen jednou a to kristalonem start dávka byla 0.50G na 2 litry vody . Kdyby někdo věděl tak prosím poraďte spěchá to !
Zdravím všechny, posledních pár dní se mi na listech začala šířit jistá nepříjemnost. Tvoří se, zatím jen sporadicky a jen na pár kusech bílé suché fleky vetšinou vprostřed listů, někdy i na krajich. 20.den růstu, hlína, zalévám 1x za dva dny, lampa na pojezdu asi 35cm nad vršky. Hnojim AH, poloviční dávku, každé druhé zalévání, ph zálevky 6-6,2. odtah dobrý, přítah pasivní. Poradte prosím, začíná se to šířit a vůbec mě nenapadá co by to mohlo být. Samozřejmě jsem prohledal celé forum, ale stejný problém nenašel. díky moc
Původní příspěvek od bedlek Zdravím všechny, posledních pár dní se mi na listech začala šířit jistá nepříjemnost. Tvoří se, zatím jen sporadicky a jen na pár kusech bílé suché fleky vetšinou vprostřed listů, někdy i na krajich. 20.den růstu, hlína, zalévám 1x za dva dny, lampa na pojezdu asi 35cm nad vršky. Hnojim AH, poloviční dávku, každé druhé zalévání, ph zálevky 6-6,2. odtah dobrý, přítah pasivní. Poradte prosím, začíná se to šířit a vůbec mě nenapadá co by to mohlo být. Samozřejmě jsem prohledal celé forum, ale stejný problém nenašel. díky moc
Zdravim kontroloval som ph je vporiadku tak isto aj vlhkost cize neviem ci je to hnojivom alebo proste nemoc ci parazit pretoze korene pri presadzani boli vporiadku a parazita som tam aspon ja nevidel.... dakujem za kazdu pomoc dik....
Bonitas: foto 1 a 2 mi přijde jako pH problém. Pravděpodobně je ta hlína moc kyselá nebo zásaditá.
Zkus to změřit: odebrat vzorek, cca hrneček, dolít vodou 2x tolik, kterou zaléváš, nechat to pořádně rozpustit / zamíchat a pak změřit, až si to sedne.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
takze ph som zmeral ph pody je 7,5 u nas mame celkovo zasaditu vodu aj zem tak nevim..... uvedomujem si ze casom jak hnojim tak sa poda okyslicuje a tym ze budem kytky zalievat aj obycajnou dazdovou alebo odstatoou vodou zo studne tak sa to ph samo upravi na primeranu hladinu lenze toto neviem co je minuli rok som takyto problem nemal ale moze to byt ze v kochliku som to ph mal este moc kysle pretoze som kytky presadzal iba vcera cize uvidime o tyden jak sa zachovaju a jak to pojdem zlte listy som ostrihal a o cca mesiac a pol zacnem vyzivovat aj listy.... diki hmmm