Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar jsem tu novej, blbej a nezkusenej.
Ale rad bych se zeptal, nikde jsem to tu nenasel. to zastineni korenu je nutny nebo je to jen proti rustu ras a ztrate svetla ? tedy pokud budu svitit do bubbleru a svetlo pujde na koreny, bude to problem??
spíš bych se zamyslel nad tím na co se ptal VEGAN...
..také mi to hnědlo..kdybys hledal tak to tady najdeš..do bubláku (hydra) se očas přidává i preventivně peroxid vodíku...v tvém případě bych ho okamžitě přidal a pak to párkrát zopakoval ..mě to vždy pomohlo
..když už to bylo opravdu špatný,kořeny smrděli a už sem jim dával sbohem tak mi někdo poradil peroxidovou lázeň..do kbelíku s 5ti litrama vody dám 1-1,5deci(dával sem i 2,5) 33‰peroxidu no a při výměně roztoku v bubl.dáš víko i s kytí do lázně(jen na omezenou dobu!!!cca uplnej max je 5min)
..peroxid doslova vyžere zahnilý kořeny,sliz a jiný hnědý a zapáchající neduhy....mám to vyzkoušený nesčetněkrát a funguje to...vyndáš uplně čistý bílý kořeny..je to docela rachot šumí to pak jako blázen..
..takovej Soun of white noise...ale to už je zase Anthrax a jeho skvělý album..a to sem nepatrí
čus a at to roste
!nejdřív hledej,pak se ptej!
Původní příspěvek od dmtart spíš bych se zamyslel nad tím na co se ptal VEGAN...
..také mi to hnědlo..kdybys hledal tak to tady najdeš..do bubláku (hydra) se očas přidává i preventivně peroxid vodíku...v tvém případě bych ho okamžitě přidal a pak to párkrát zopakoval ..mě to vždy pomohlo
..když už to bylo opravdu špatný,kořeny smrděli a už sem jim dával sbohem tak mi někdo poradil peroxidovou lázeň..do kbelíku s 5ti litrama vody dám 1-1,5deci(dával sem i 2,5) 33‰peroxidu no a při výměně roztoku v bubl.dáš víko i s kytí do lázně(jen na omezenou dobu!!!cca uplnej max je 5min)
..peroxid doslova vyžere zahnilý kořeny,sliz a jiný hnědý a zapáchající neduhy....mám to vyzkoušený nesčetněkrát a funguje to...vyndáš uplně čistý bílý kořeny..je to docela rachot šumí to pak jako blázen..
..takovej Soun of white noise...ale to už je zase Anthrax a jeho skvělý album..a to sem nepatrí
čus a at to roste
!nejdřív hledej,pak se ptej!
všiml sis toho datumu posledního příspěvku?
a zase ten peroxid....