Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec,mas to zase pekne,akurat by zaujimalo,jak mas rieseny ofuk,ci ho mas z vonku,ale z vnura,jak chladis na tom vertikali tu sodofku,a este by sem chcel vedet,asi jaky priemer mas scrog pletiva,jak daleko dokazes mat tu sodofku od paliciek, ja to pre mna velka neznama,urcite by sem to niekedy na vertikal chcel skusit...
Původní příspěvek od sailinder zdarec,mas to zase pekne,akurat by zaujimalo,jak mas rieseny ofuk,ci ho mas z vonku,ale z vnura,jak chladis na tom vertikali tu sodofku,a este by sem chcel vedet,asi jaky priemer mas scrog pletiva,jak daleko dokazes mat tu sodofku od paliciek, ja to pre mna velka neznama,urcite by sem to niekedy na vertikal chcel skusit...
Zdar
Na ofuk mam dva maly pc vetracky, foukaj zvenku, kazdej z jedny strany a jsou cca 10 cm
nad hlinou, pridelany na koliku, kterej zapichnu do kvetinace...tudiz kdyz roura zaroste,
vybojku to prakticky neofukuje, coz samozrejme neni idealni, ale slo by to poresit
nejakym zavesenim vetraku na horni kraj roury..
EDIt: ted jsem to tak udelal
Prumer pletiva mam cca 45 cm, takze palicky jsou nejakych 15 cm od vybojky
z dosavadnich zkusenosti bych to bliz nedaval. Pokud bys ale vybojku ofukoval treba odspoda,
urcite bys to moh mit i bliz
vypada to super ,napriste bych skusil dal kytky vic od sebe treba do rohu.a ten valec pletiva bych jeste zvetil aby se zvetina uzitna plocha po ktere se mohou kytky plazit ,,zaroven bych skusil col tube .aby palice nebyly vystaveny zaru lampy.protoze 15 cm od vybojky je hodne malo ,,,idelni by byl tak pul metr..a vyuzite volne rohy..kazdopadne ale super zdrave a vitalni
Původní příspěvek od prashiwa vypada to super ,napriste bych skusil dal kytky vic od sebe treba do rohu.a ten valec pletiva bych jeste zvetil aby se zvetina uzitna plocha po ktere se mohou kytky plazit ,,zaroven bych skusil col tube .aby palice nebyly vystaveny zaru lampy.protoze 15 cm od vybojky je hodne malo ,,,idelni by byl tak pul metr..a vyuzite volne rohy..kazdopadne ale super zdrave a vitalni
Mozna jo, ale to uz by s mi do boxu neveslo..kamos ma 70x65 a je to lepsi
A ta 150ka ma malej dosah, maximalni prumer roury bych dal 60cm a kytky samozrejme zevnitr.
To je podle me o 100% lepsi, pac ti palicky neprorustaj pletivem a zbytecne se tim nedeformujou.
Je to jednoduchy, vzdycky to jde udelat lip, ale clovek nesmi bejt linej jako ja
Uvidim, jestli ted nedam pres 100g tak mozna zkusim pristi kolo pod stinidlem
mám tu pro vás pár fotek, paličky už se začínaj pěkně zabarvovat
dneska zálivka 5L celkem, na litr přidáno:
5ml HESI bloom, 2,5ml GS, 2,5ml PK a 2 kapky supervitu
vzhledem k tomu, že byly ve skříni poslední dobou dost vysoký teploty,
nechávám jí otevřenout, deska s odtahem je otočená a fouká vzduch dovnitř.
Odtah tím pádem nemám, ale uvnitř vzduch cirkuluje a v místnosti jsou
permanentně otevřený okna. Teploty jsou pod třicítkou a na
první pohled se holkám líp dýchá
jedna věc je jasná, měl jsem je nechat víc narůst, nebo je aspoň vést víc do spirály
teď tam mám 4 věže a mezi nima nevyužitý místo..
..není to úplně ideální, ale zas lepší, než drátem do voka
dneska proběhl další flush pod sprchou, nažloutlá močka už tekla jen pár vteřin
po chvíli už jen čistá voda, takže bych řek, že jsem to proplách dobře..