Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to tu pročítám, pročítám a pročítám..Třeba to už někdo psal, nenašel jsem to.. Mě vloni na ty hnědý svině slimácký, co se k nám dostali prej z Francie v listovým salátu, u nás se jim líbí, protože tu nemají predátora, tak na ty mi pomohly rozmačkaný skořápky z vajec rozsypaný okolo kytí. Déšť moc nevadí, kdyžtak se dá přisypat. Plžíkům se po tom chodí, asi jako človíčkům po střepech. Takže nicmoc.. Poradil mi to kámoš zahradník a osvědčilo se. Tý chemce bych moc nevěřil....
kecáš Marane ty používáš leda tak hovno, nevypěstoval si vůbec nic akorát kradeš ganju Vejcemu....
na Propheta si dávejte bacha je to pěknej zmrd!!!!!!!!
A co takhle oběsit pár slimejšů a šnekošů kolem kytky a ti ostatní si už dají pokoj.
Na ten Wanish bacha, sám sem ho používal a nevěřím, že něco co doslova rozpustí slimáka na srajdu, neškodí nějak životnímu prostředí a o kyti ani nemluvě.
To grassgeo: ty skořápky letos zkusim, K+
Len vdaka tejto chemikalii mi zostala nejaka uroda, ktora je uz spotrebovana :-)
A vedlajsie ucinky zatial nezaznamenane, taqze neviem.. Ale urcite ho pouzijem aj tento rok.
Dozhulenia
pivo je suverénně nejúčinnější, nejlevnější a nejekologičtější. Pro labužníky navíc produkuje 1/2kg marinovaných slimáku měsíčně. Ti hajzli se na škopek slízají z daleka a kytek si ani nevšimnou. Aby to ty svině za týden všechno nevyžahly a nelezly dál, tak to mám v takové hlubší polysterenové misce od masa, vejde se tam celej pulčák
Když už jsme u těch škůdců, tak proti všemu hmyzu (včetně housenek) je nejlepší pavouk. Nasadil jsem tam takového malého žlutého zabijáka s velkýma očina co vypadá jak sklípkan a od té doby jsem ožranej list nebo hmyz na kytkách neviděl
babička vždycky běhlals igeliťákem a rukavicema pak je házela do popelnice každej den jich měla asi 50-100 skus to ráno po dešti anše zahrada je teď ok a tvoje milovaný kytí taky
Ten Vanish je asi fakt nejlepší. Loni jsem kolem políčka udělal takový menší slimáčí příkop, do něj nasypal pár těch modrých granulí a slimáci se přes něj vůbec nedostali. Sadil jsem v lese a občas jsem potkal nějaký srnky, ale kytkám se nic nestalo. Tudíž to asi fakt funguje i lesnímu zvířectvu.
DYS NEPOMAHA ZABIJENI SLIMAKU TAK JE SKUSTE KRMIT NECIM JINYM NES JE GANJA. LONI ME SLIMACI PEKNE SRALI PROTOZE MI KURWY SEZRALI FSECHNY MALY KYTICKY . SKUSIL SEM TEDA PREDPESTOVAT SI KYTKU ASI TAK 20CM A PAXEM JI SOUPNUL NA TO SAMY POLICKO....TU US SEZRAT NESTIHLY
zdravím....s problémem SLIMÁCI jsem se také potýkal...je dosti závažné. Nevím jestli pomůže Vaniš....ale já zkouším hobliny či piliny....! Těm slizákům se přes to vůbec ale vůbec nechce lézt....! Vážně je to odzkoušený!
Ale potřeboval bych radu jak na srnky...! Slyšel jsem něco o lidských vlasech, které by se měli uvázat na stonek kyti...nevíte o tom něco? Díky a hodně štěstí a smrt slizákům