Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj všem 😉 holky rostou dobře. NL má už cca 40cm a AM bohužel jen polovinu po napadení slimákem, kterej jí téměř překousal stonek se trošku zasekla, ale rozdejchala to a jede dál 👍 cca 26 dní od vyklíčení
Ahoj letos jsem daval automaty taky do jiffy tablet pak jsem je šoupnul ven až vykoukli ale zda se že se uplne zasekli po dvou tydne moc neporostli nemel jsi stim problém taky ?
Ahoj sakumprdum, nic zvláštního kromě 💩 slimáků jsem nepozoroval. Já dal jiffy rovnou do hlíny a myslím, že pro kořeny byl přechod mezi tabletou a hlínou v pohodě a nijak to kytky nezabrzdilo 😉
Původní příspěvek od sakumprdum Ahoj letos jsem daval automaty taky do jiffy tablet pak jsem je šoupnul ven až vykoukli ale zda se že se uplne zasekli po dvou tydne moc neporostli nemel jsi stim problém taky ?
me se stalo taky u jedny kytky, ale ta mela probkemy uz od vykliceni. mam teorii, ze je moc slaba a nema silu prolezt skz stenu jiffy. jinak ostatni kytky s tim prolem nenely.
ja by som to asi skôr prisudzoval tomu, že sú to proste automaty a to presádzanie im vážne škodí, resp. ich riadne spomalí, zastaví... hovorím nielen z vlastnej skúsenosti
Poslední 2 týdny dostávají holky dost zabrat, protože je tu fakt vedro a vůbec neprší takže ve foliáku je každý den kolem 50-60°c 😒 a já je bohužel nemůžu dát ven. Koupil jsem biobizz hnojky na květ a NL jsem byl nucen zlomit protože přesáhl výšku foliáku. No uvidíme jak to dopadne
Myslím že to žádná sláva nebude pač holky fakt dostávají hrozně na prdel tím vedrem a začínají i žloutnout 😒 a když už i velké stromy usychají a shazují listy jak na podzim, tak to není dobrý a bohužel předpověď není dobrá. Aktuální foto + foto jaká je teplota ve stínu v půl 7 večer (asi si dovedete představit foliák na plném slunci)