Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Euforie planujem nechat ešte tižden . A super skunk ešte dva . ale určite by som ich nechcel dat skorej dole ako treba . no dufam že to bude takto akurat kedže som už hnojit prestal. znova by som rád každému podakoval za K+
Rozloženie svetla je ovela lepšie ale ja som zvolil extremne mini box. Preto aby to presvietilo i na spodok a docielil som že na euforiach su 2centralne šišky velké ako 2zapalovače +spodky dalši jeden teraz planujem predat tento set lámp a kupit jednu 150W MH a potom ete sodik bud len výbojku alebo 250W komplet. Bohužial to vizerá tak že si do buduceho roka zase odichnem od growingu . dvôvod su teploty kedže pestujem v menšom domčeku nevikurovanom v decembri by som si skrabal hlavu ako dalej bohužial
Euforie sa už dosušajú bohužil nebudem vediet kolko toho bolo. kosa bola 27.7 a zase ako minule som to mal aj teraz minimalne zhermené . zapričinené podla mna aj 35C počas posledných tiždnov .
dnes cvaknem sušinu Euforie čo ešte ostalo bolo toho asi hafo len aj kamaratov mam hafo . tak som to ani odmerat nevedel .
Super skunk je v 70dni kvetu a stale biele blizničky skoro všetky .
no vizerá to tak že ju budem nutený dat dole .