Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarek, chci se zeptat proc neotrihas ty spodni maly šlahounky z kterej skoro nic nebude? z moji zkusenosti (OUTDOOR) nemusi clovek mit strach to oholit pak se to hned pozna na vrcholovkach. at to jede.
Původní příspěvek od cernobyl zdarek, chci se zeptat proc neotrihas ty spodni maly šlahounky z kterej skoro nic nebude? z moji zkusenosti (OUTDOOR) nemusi clovek mit strach to oholit pak se to hned pozna na vrcholovkach. at to jede.
zdar ostříhal sem už hodně a tydle zbytečky se mi pak třebas budou hodit až seknu kytku,i když z těch koštátek tam dole nevim mno,budu dál na to svítit chvilku asi nebo nevim uvidim co a jak
Včera v noci zahnojeno, jinak dneska sou holky 42.den na květu chtěl sem vám ukázat celej za světla,a ještě k tomu ty svinský puklice!de tam vidět i začinající puklice i starší
Bohužel fotky ze sklizně nemám ale vyfotim to už pověsený takže můžete typovat zvážil sem to mokrý abych pak zjistil v jakym poměru to u mě bude schnout bylo toho 2200 g + 100 g spodních(mokrýho) takže tipujte
první 3 dostanou k +++
Takže usušíno-zváženo,můžete typovat kolik to asi tak bude:P sem stim spokojenej:P paldy tvrdy dcl velký,přiskyřice jak nasráno:P a ty vůně každej druh jiná vůně krasavec
Původní příspěvek od Bambuca Bohužel fotky ze sklizně nemám ale vyfotim to už pověsený takže můžete typovat zvážil sem to mokrý abych pak zjistil v jakym poměru to u mě bude schnout bylo toho 2200 g + 100 g spodních(mokrýho) takže tipujte
první 3 dostanou k +++
Takže usušíno-zváženo,můžete typovat kolik to asi tak bude:P sem stim spokojenej:P paldy tvrdy dcl velký,přiskyřice jak nasráno:P a ty vůně každej druh jiná vůně krasavec