Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....no hosi ...takze ...mam takovej istej problem....listy mi zacinaji zlutnout jenom pri konci stonki....lepsie řečeno uplne prvni listy ....kytka ma tedka zhruba 18 cm ....a nevim co delam spatne ....prosim o radu....kamosi mi řikaj ze je to nedostatkem vody....no ja to zalejvam kazdej den....podle mne je to blbost ....a prolita urcite neni ..raste v celku piekne....muze to byt nedostatkem slunce ??? ....vopřed dekuji ....
čau , potřeboval bych pomoct. Mám 2 obří kytky.Vždycky půlka je ve skleníku a druhá půlka si vyprosila vysklení okýnka.Dole jsou kytky krásně zeleny a venku jsou v listech (hlavně u vršáků) žlutě olemovany dírky.Nikdy jsem se s tím nesetkal.Díky za radu.
Omlouvám se za kvalitu fotek (mobilem) foťák mi ukradli.
Původní příspěvek od Rastafara čau , potřeboval bych pomoct. Mám 2 obří kytky.Vždycky půlka je ve skleníku a druhá půlka si vyprosila vysklení okýnka.Dole jsou kytky krásně zeleny a venku jsou v listech (hlavně u vršáků) žlutě olemovany dírky.Nikdy jsem se s tím nesetkal.Díky za radu.
Mnoo toz to vypada na nejaky savy/zravy skudce, pokud to jeste nekvete tak bych zkusil Mospilan bo decis, pokud to kvete, tak mozna vyluh z tabakovych listu..
Původní příspěvek od Rastafara čau , potřeboval bych pomoct. Mám 2 obří kytky.Vždycky půlka je ve skleníku a druhá půlka si vyprosila vysklení okýnka.Dole jsou kytky krásně zeleny a venku jsou v listech (hlavně u vršáků) žlutě olemovany dírky.Nikdy jsem se s tím nesetkal.Díky za radu.
Zdravím,
viem že bez foto to bude ťažké posúdiť ale ak budete niekto vedieť tak mi skúste poradiť, prosím.
Jedna moja rastlinka (najväčšia) má o dosť tmavšie listy v porovnaní s ostatnými (hnojil a polieval som ich rovnako) a od spodných listov postupne hore, hnednú(akoby hrdzavejú) žilky na listoch a smerom od tých žiliek začína hnednuť aj list. Choré listy sa skrúcajú smerom dole.
Niečo podobné som mal na jednej rastlinke aj minulý rok, no prejavilo sa to až niekedy v polke kvetu, takže v pohode stihla dokvitnúť. No teraz po kvete ešte ani náznak a polovica listov je poskrúcaných a chorých
Ak ste mali niekto niečo podobné alebo viete čo im chýba tak napíšte pls.
Kamarad ma problem s hnedyma skvrnama na listech prakticky po cele kytce. Nejak se nam nedari prijit na to co to je. Fotky jsou trochu do fialova, ale videt to celkem je. Omlouvam se za externi server, ale kvuli neodstranitelnemu problemu nekde mezi mnou a growerem sem musim pres proxy a fotky sem nenahraju http://img22.imagevenue.com/img.php...7_122_145lo.jpg http://img178.imagevenue.com/img.ph...18_122_63lo.jpg
predem diky za jakykoliv nazor
Zdárek , zase po dlouhé době posílám poust a hnedle potřebuje kamarád pomoci neví so je to za fleky, a já teda taky ne. Comyslíte? Nějaká viróza? Letos je veliká vlhost <95% a proto naše kytičky můžou napadat různí škůdci/nemoci, které v normálních podmínkách naše rostlinstvo nenapadají. Tož posílám fotoz:
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
caute groweri ..znovu sa hlasim s mojm problemom ....na kytke sa objavufu hnede skvrny a postupne vyschne cely list...napadnute su len stare velke listy a nove vyhonky su zatial zdrave.....kytka uz kvitne tak by som o nu nechcel prist....prikladam foto:: prosim pomoc
Čus lidi nepoznáte někdo prosím Vás co s to kytkou může být? Kámoš mi říkal nějakej parazit.A prej ať se kouknu jestli,až zaleju kytku jestli z hlíny pak něco nevyleze.A mě se stalo že tam vylezli nějaký bílý potvůrky.Tak co to může bejt??díky...
Původní příspěvek od prenda Zdárek , zase po dlouhé době posílám poust a hnedle potřebuje kamarád pomoci neví so je to za fleky, a já teda taky ne. Comyslíte? Nějaká viróza? Letos je veliká vlhost <95% a proto naše kytičky můžou napadat různí škůdci/nemoci, které v normálních podmínkách naše rostlinstvo nenapadají. Tož posílám fotoz:
ach jo proc musi chtit aby to sem nekdo postnul rovnou po nekolika lidech najednou?