Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pic zahradníci po dlouhý době jsem se rozhod že sem zas něco hodím aby se neřeklo že se flákám.tak že ve velkým boxu se mi opaluje 12 holek a to 4xjack herrer 4x pure power plant a 4x chronik všechny jsou od Hlavy ještě jednou díky ti.teď jsou 28 den na květu a vypadaj dle mojeho názoru výborně ztm žádný škúdci ani nemoci prostě kytky v plný kondici.JH se po přepnutí pěkně vytáhnul je to ten v prostřední řadě ve předu je PPP a vzadu trochu nížší CH ten bych řek že bude nejrychlejší hnojil jsem to plagronem ale začal jsem tam cpát atami co jsem obdržel na Canabizzu,plagron stejně došel,teploty jsou den 26°,noc 19° ,vlhkost kolem 50%. no a ještě jsem zprovoznil druhej box do kterýho jsem šoupnul 2 kytky co jsem měl venku bylo mi jich líto v tomhle počasí tak jsem jim dopřál trochu umělýho 400 watovýho sluníčka jsem zvědavej jak to dopadne ta jedna je fakt úplně obalená palicema,obě jsou z řezú ale nevím co to je na jaře jsem dostal asi 8 druhú řezú a tohle jsou dva z nich zbitek je venku v zemi ale moc šancí jim letos nedávám počasí fakt na ho... .tak to je asi ztm vše zas se ozvu,pic
piic tak tady mám nějaký fotky z cca 45 dne květu,hnojiva už jsou vysazený a už maj za sebou první zálivku finalem vypadáto že po dlouhý době se mám na co těšit,JH vypadá úplně stejně jak na fotce v katalogu od sensi seeds a už jsem neodolal a uždíbnul jsem do fájy a masakr až bude hotovej tak to bude nehoráznej bourač a to já rád,nebude mít žádný obr palice spíš jen takový shluky poupat ale síla to vynahradí.za to chronik má pálky pěkně velký tlustý a tvrdý prostě klasickej chronik vúně je taky úžasná,PPP se začíná až teď pořádně nafukovat a palice už taky stojej za to,tady jsou nějaký fotky druhou skříň nafotím zejtra a taky sem postnu nějaký fotky z venku ať nemusím zakládat novej thread,tak ztm