Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já si myslím, jak zde již bylo napsáno, že rozdíl mezi sativou a indicou je ten, že: sativa oproti indice se ráda vytahuje a nemusí mít sama o sobě tolik větví (ale to je jen na šlechtění), takže je indica svym způsobem menší, silnější a má větší listy, tim pádem lepší, tvrdší a ne tolik vytahaný palice. Samozřejmě ne vždy! Takže byla indica dříve spíše více šlechtěna, než seté konopí, proto v určité době dospěla lepších výsledků než sativa. Ale ohledně %THC bych neřekl, že indica musí mít větší obsah, aspoň pokud se to dá říci o přirozenym pěstování venku, které závisí na mnoha faktorech, a to právě jde....
jestli chces videt ctje energeticky tak si dej power planta ... (ae ne toho meho posledniho xD) je snim aj dost fun treba ve skole, mezi vice lidma a tak ..
Původní příspěvek od groover Měl jsem Durban Poison od DP, píšou, že je to 100 pro sativa a mělo to široký listy jako snad žádná indika, tak ftom mám taky trochu bordel.
zdar to na fotce rozhodně neni durban je to naka indica
Je to 100 % Durban Poison od Dutch passion, origoš ze semínek v originálním balení od DP, měl jsem 2 oba byly stejny, záměna nemožná...široky listy jako jsem neviděl u žádné jiné indiky. Takže tak.
Souhlas, taky jsem měl od DP Durbana pěknýho širokolisťáka. I ty účinky nejsou příliš "sativové", spíš naopak. Takže bůhví, co to vlastně prodávaj. Já byl vlastně dost zklamán...
Miluju sativový High!Když jsem pořádně vysmátej, zamyšlenej, mám chť něco vymejšlet, baví mě každá maličkost C. Indica mi moc nejede. Prostě někde sedět na lavičce zkašenej jak debil a čumět do blba ^^ Sice většina odrůd v dnešní době je na 50/50 vyšlechtěno, ale snažím se vyhledávat sativovější odrůdy. Toť vše
Oživuji téma a přidám možná trochu jiný rozměr.
Osobně mám teda rád všechny typy jak indiky, tak sativy, i hybridy, Právě pro jejich různorodost, ale nejraději mám indiky a indikoidní hybridy.
Pozastavil bych se spíš nad typem osobnosti člověka.
Mě vyhovují indiky pro jejich sílu a zklidnění a chápu, že pokud někdo není "horkokrevný" tak mu toto může přijít jako hodně stoned, byť je to pro mě akurát a fpoho a taky jsem schopný zamýšlet se nad každou maličkostí.
No a někteří kámoši to mají podobné a nedopadá to jako zkašenej na lavičce. A jsou zase jiní compadres co mají raději sativky a jsou schopní se mocně vypálit, že pak jsou zkašení.
Zkašenost je spíš o tom, že nevím kdy přestat a odpálím se jak Saturn5.
A né že to nejde, jen je to někdy vhodné a jindy zase ne. Záleží na každé svobodné bytosti jak to vnímá.
To je o lidské psychice, povaze atd. Jak kdo snáší který model a co zrovna chce za stavy.
P.S. U tak starých dredů je krásně vidět jak se během let doplňují a mění informace, od začátku dredu ke konci.
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
Sativa - úzke listy, väčšinou nižší obsah THC, energetický skúr
Indika - široké listy, vyšší obsah THC, pohodový až utlmujúci skúr (väčšine ľudí sa chce po indike spať), čítal som taktiež že indiky sú odolnejšie ako sativy
Ruderalis - to je divé konope ktoré dorastá do 60 cm a má thc pod 5%, seedbanky krížia svojich miláčikov s ruderalis aby dosiahli automaty
Zdarec potřeboval bych poradit pěstuju asi podruhe a mám neznámé semena a jedna kytka roste jako svícen max 1,5m a druhá jede strasné bomby nahoru potřeboval bych vědět jestli se nejedná o techniku popřípadě hodím aktualní foto díky za případnè odpovědi a rady