Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no je to jasný, ikone je od předvčera pořád zhulenej a nepřispívá
je pravda, že už jsem jednu paličku zkusil a po strátě veškerý orientace sem pozoroval, kolikrát oběhne červenej kvítek na kytičce od ICQ, když se připojuje Dementní úsměv na tváři je samozřejmostí Ale naváženo ještě nemám, jelikož jsem teď trochu nemocnej a je mi blbě. Pokud mi bude zejtra líp, tak se do toho pustim, ale trošku mě to otrhávání všeho toho materiálu děsí Tak prosim vás ještě o chvilku trpělivosti, bude to co nevidět
Tak zásoby se určitě tenčí a typovat snad ani nemá cenu.Každopádně k+
Btw k té uschlé paličce..Už jsem něco takového viděl víckrát a myslím si,že za to mohlo přehnojení.Teda kytky se tvářily pěkně,zdravě ,ale u těch,kde se hnojilo více než je doporučeno,se vyskytly tyhle "spálené" kousky.Myslím tím "rezavé" listy a totalně vyschlé paldy.Plíseň to nejspíš nebude-to by se to šířilo..
Máte s tím někdo nějakou zkušenost?Dá se to fakt připsat vyšším dávkám hnojiv?