Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
barino, nieco blizsie k tej Dolce Vita ??? zeby som este doobjednal :-D ? Inac s tou Blueberry od DP v tom ideme spolu, uz ju mam tiez doma, osobne som na tuto odrodu zvedavy najviac zo vsetkeho co mam, som zvedavy co predvedie ........ ????
blueberry jedine pan mistr short parac je tam pac to je jediny pravy mix thaix hawaianx troska tajne indikoj dač neni zlej ale jsou lepsi a cenove priznivejsi krossy jen cist kdo necte nevi...peace
nie vsetky strains od DP vykazuju herm. tendencie ... asi najnestabilnejsi fem bol durban poison ... kopa herms ... naproti tomu power plant bol pure female ... (skusenosti niekolko rokov in aj out)
DP imho davaju do vsetkeho skunk # 1 kvoli `stabilite a vynosu` a tak to aj vyzera ... nie vzdy je to ale na skodu ... aspon raz som od nich isiel 70 % ponuky seeds ... da sa vybrat ale rozhodne regular, nie fem ...
btw. blueberry a spol. ma DP od DjShorta, ten im poskytol povodne genetics, nepohodli sa ale velmi po financnej stranke, preto odisiel k dalsej seedbanke vo svajciarsku ... niekde na icmag alebo rollitup je o tom clanok od neho, skusim najst link ... kazdopadne tieto strainy sa DP snazi udrziavat rok co rok stabilne ... (ale posledne 2 roky som ich uz zo semien neskusal .. a uz vobec nie fem)
Ja jsem měl spíše ten pocit, že tam namíchali více odrůd-objednali jsme minulej rok Purple 1 ale jedna vypadala přesňě jako jejich Trance, druhá byla 100pro Passion 1, ale 100procentní samice to byly, letos jsem od nich zvolil Taiga a mix4- jsem zvedavej
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
To bretz. dolce vita je vlastne sativovy hybrid dobreho vzrastu cca3m-viac.neni to az tak velmy nachylne na plesne,budsy pekne tak do fialovej farby aj s vynosom som bol spokojny .fruit chut trosku skriabe [ale to moze byt hnojivom skusal som nieco nove] stav klasika sativovy.davam uz tuto odrodu 4roky a nikdy ma nesklamala. a ta blueberry mi uz zisla klicivost 100 per. zatim
Musim se přidat k téhle diskuzi. S DP mám dobrou zkušenost. Poslal jsem ji prachy na účet a za týden už jsem klíčil seeda. Klíčivost 9 z 10, bohužel jsem ale pak jednomu semínku(mikro rostlince) poškodil klíček, takže zdechlo. Kytky jsou z toho skvělý, myslim že můžu doporučit. Modely (fem) Euforka a P. Plant.
ja mam z DP fem. Brainstorm, zatim sem sadil 4ks, vsechny pekne rostly, bohuzel jedna kytka zhermila. objednaval sem na mikulase a 23. mi dorazili seeds akorat pod stromecek
Tento rok idem sadiť po prvý krát.Mam doma skleník a uvažujem kúpiť semienka od DP- Power plant(feminizovaná edicia).Čo myslite...Dobrý vyber...hmm
P.S. ma niekto nejake skusenosti....Diky
Děláš si pr*el?! Celý ten thread je o zkušenostech s Dutch Passion nebo máš nahoře na panýlku takovou položku - encyklopedie. No a v ní je toho taky spousta. HLEDAT!!!
A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...
Ježko: jo, PP je rozhodně dobrý výběr pro indoor a asi i do skleníku. Rozhlédni se po G. jak to komu rostlo. Já tuto odrůdu teď jedu indoor a musim říct, že je to kytka s extrémně dobrým růstovým potenciálem. Když tak mrkni ke mě do threadu.
Moja prvá skúsenosť s Dutch Passion:
- objednávka v nedeľu 5. 4. 2009
- platba bankovým prevodom v utorok 7. 4. 2009
- notifikačný e-mail od DP o prijatí platby a o zaslaní objednávky v stredu 8. 4. 2009
- prijatie objednávky dnes 14. 4. 2009
Původní příspěvek od hermelín Moja prvá skúsenosť s Dutch Passion:
- objednávka v nedeľu 5. 4. 2009
- platba bankovým prevodom v utorok 7. 4. 2009
- notifikačný e-mail od DP o prijatí platby a o zaslaní objednávky v stredu 8. 4. 2009
- prijatie objednávky dnes 14. 4. 2009
Pls poradte neviem si vybrat medzi durban poison od Dutch Passion alebo od Nirvany . Viem ze to tu asi nepatri ale prosim dobre duse . Som z vych. Slovenska a chel by som to dat do hliny .Je tu nie celkom najlepsia zem bude im vyhovovat aj 20 l kvetinac
Tak ja som si tento rok objednal:
Passion1 regular 10seeds
Durban Poison regular 10 seeds
Pride mi balicek otvorim a najdem tam Durban 10seeds a Hollands Hope 10seeds...Akoze dost ma nasrali lebo som od nich objednaval hlavne koli passionu a im sa ani neuraci mi ho poslat...*Ale dufam ze sa tym Hollands Hope bude darit
2Onyx - chyba je na straně DP, určitě ji přiznaj a myslim že i vyřízení by bylo kladný, ale ty oplejtačky kolem toho + další náklady na vyřízení...ale řikám, chybu může udělat kdokoliv a za tohle bych je nezatracoval