Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
tak hned jak sem vstal tak sem nad tim sednul a s kusem alobalu a lopatkou sem jich napocital 97 tak doufam ze to je dobre kdyz sem si tak namaha paliciXDXDXD
87 když neberu ty muňky maličký, když počítam i je, tak 113
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Jak cca? Přesně! teda doufam, přecejen ty počty mi taky nejdou
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Vyhlášení jak má být....
Počítal jsem jen ty co jste mohli vidět - a nebo jsem se o to snažil
Celkově 3x ICE prumer 21 palicek na kytku celkově 63
a 7x ED rozental prumer 9 palicek(4 kytky byly asi 6 palicek ve SOGu) celkově 63.
Fakt to vyšlo přesně...
1) vycuranek 126
1) cecilka 126
2 a 3) storm 127
2 a 3) claune 125
Gratuluji výhercům, ať se mi ozvou do PMka a vymyslíme jak to bude s výhrou...
Uzavírám