Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

Ja som niekedy vazny zamyslaM SA NAD VECAMI KTORE presahuju moje chapanie ze kde som co je toto za svet preco je taky ake by to bolo inak a tak...Ale ked mam chut a svoj den tak sa viem brutalne zabavit fkuse rozpravam aj vazne aj haluze ganja je zvlastna vec...

Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.

Old Post 19-01-2005 v 09:58 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

No když se zkouřím s kamarády tak hodně ujíždíme v hospě na fotbálku a prostě haluzujeme všude možně kde to jen de ... Taky se hodně zasekávám na různejch věcech a když to začne dojíždet tak jsem někdy i protivnej - ospalej .... rád si i zarelaxuji doma u pc, tv a tak jak všichni když se zhulí však to znáte...

Old Post 19-01-2005 v 10:52 AM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Ra_
Stálý Člen

Karma uživatele _Ra_ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

já su většinou strašně hodnej, milej, méďa béďa hadr
chce se mi mazlit
dost často dyž se jen tak kecá v partě, tak chci jen něco podotknout a vyleze z toho 15 minutovej monolog

nemusim furt dělat jen co mě baví, ale nechcu dělat co se mi nelíbí

Old Post 19-01-2005 v 12:00 PM
_Ra_ je offline   Profil uživatele _Ra_   Find more posts by _Ra_   Foto galerie člena _Ra_   Click here to Send _Ra_ a Private Message   Add _Ra_ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele _Ra_! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrbic
Stálý Člen

Karma uživatele vrbic - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Ja jsem bud takovej ze sotva citim telo, vsecno je potichu a svet je uplne jinej, obcas se mi zda ze vsichni lidi na me koukaj a vi ze sem vypalenej ale to nemam rad. Vesinou Sem vysmatej, veselej a ve tme se hodne bojim- kamici z toho maj prdel.

Old Post 20-01-2005 v 11:58 AM
vrbic je offline   Profil uživatele vrbic   Find more posts by vrbic   Foto galerie člena vrbic   Click here to Send vrbic a Private Message   Add vrbic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuře
Nový Člen

Karma uživatele Kuře - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Já když sem zhulím tak se taky bojím že na mě všichni čumí a věděj že jsem skouřenej ... prostě mě to štve když si dávám špeka tak si říkám že mám gut náladu a prot oto bude taky gut .)Někdy přemejšlím o věcech který jsou fakt magořiny ale pro mě dávaj takovej vnitřní pocit že já tomu rozumím
Když se potkám s lidma s kterejma hulím a to je většinou parta 4-5 lidí víc ne protože to pak není vono ... my se známe máme vo čem pokecat nemám rád ale kdžy se skouříme a příde někdo neskouřenej a má kecy ''čus smažky, Už jste zase vysmažený co ?'' a další takovýhle sra*ky to mě fakt sere
doufám že se taky někomu přiblížil ten jeho stejnej stav a bude mít chut na malého osobáčka

Říká se, že něco tak malého,jako je třepetání motýlích křídel,může v konečném důsledku...vyvolat tajfun na polovině světa.
Teorie chaosu.

Old Post 17-06-2005 v 19:21 PM
Kuře je offline   Profil uživatele Kuře   Find more posts by Kuře   Foto galerie člena Kuře   Click here to Send Kuře a Private Message   Add Kuře to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 102

Já většinou potřebuju něco rozebírat, vymejšlim různý teorie a definice něčeho, ačkoli pak musim svoje tvrzení zase dementovat, jelikož mi dojde, že to byla hrozná pitomost a jestli mě někdo slyšel, tak mě bude mít za debila.
Dřív jsem většinou seděla, mlčela a poslouchala, teď mám potřebu mluvit s někym. Blbý je, když kolem zrovna nikdo neni.

Old Post 18-06-2005 v 08:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

No tak to já sem tudle kecal o něčem, co vůbec nemělo pointu, což potom ale byla největší prdel Ale jinak jak kdy... Občas je člověk trochu vytuhlej, občas je vysmátej, takže asi takovej mix toho, co sem všichni píšou

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 18-06-2005 v 10:05 AM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shorty*1
Stálý Člen

Karma uživatele Shorty*1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Kdyz si zahulim lampu moc dobrou lampu tak su takovej mimo psicho a kdyz nakej venecek tak su vysmatej jak kokot......,,,,,,,........,,,,,,,,,.....

Old Post 06-07-2005 v 10:02 AM
Shorty*1 je offline   Profil uživatele Shorty*1   Find more posts by Shorty*1   Foto galerie člena Shorty*1   Click here to Send Shorty*1 a Private Message   Add Shorty*1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Mě baví konverzovat o pitomostech, zas na druhou stranu je fakt, že přestože moje znalosti z matematiky jsou rovny nule, onehdá jsem dokázal vypočítat kvadratickou rovnici a dokonce i správně No jinak jsem za zhuleného stavu dost ukecanej (no ale to i za střízliva), baví mě si zpívat (no, kolikrát jsem se přistihnul jak pěju na ulici plný lidí ), a taky si dost zhulenej ulítávám na pořadu Události, komentáře

Viva México!

Old Post 06-07-2005 v 17:29 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

HEH no ja sem vzdycky strasne ukecany a reknu hnedka co si mylsim..normalne mivam zabrany,abych treba nekoho neurazil nebo tak kdyz me neco napadne...ale kdyz sme zhuleni vsici tak je to stejne vsem jedno...jinak je uplne huste koumat nejake veci jako takove ktere potom realizujem i strizlivi...jj a nekdy mam i zachvaty smichu..

Old Post 08-07-2005 v 15:53 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lemur
Nový Člen

Karma uživatele Lemur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

ja brutálne moc kecám a potom si polovicu z toho nepamätám a milujem keď sa ma niekto spíta ako som to vtedy myslel

Old Post 08-07-2005 v 19:14 PM
Lemur je offline   Profil uživatele Lemur   Find more posts by Lemur   Foto galerie člena Lemur   Click here to Send Lemur a Private Message   Add Lemur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
katuš
Stálý Člen

Karma uživatele katuš - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

vždycky záleží s kym a co hulíš

Old Post 08-07-2005 v 23:37 PM
katuš je offline   Profil uživatele katuš   Find more posts by katuš   Foto galerie člena katuš   Click here to Send katuš a Private Message   Add katuš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HeRB
Stálý Člen

Karma uživatele HeRB - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

niekedy to fakt bolo super..zachvaty smiechu..plavanie vo vzduchu..teraz som sa uz dlho nesmial..uz je to skor "filozofia"

Old Post 19-06-2006 v 14:36 PM
HeRB je offline   Profil uživatele HeRB   Find more posts by HeRB   Foto galerie člena HeRB   Click here to Send HeRB a Private Message   Add HeRB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

No u mě to dost záleží na modelu, a taky hlavně na tom, jak se to kouří...
Brko je už takový všední, ale je skvělý. Nej mazec je přes skleněnku. To jsem objevil teprve nadávno.
Většinou máme ty stoned skéra. Ale pokaždý je to jiný. Nerad hulim pořád stejnej model.
Ta vysmátost, už není, co bývala. Dost málo jsem vysmátej. Maximáně tak po nejakým venkáči, kterýho si musim dát čistýho
No většinou jsem ale dost filozoficky zaměřenej, s kámošem jsem 2jak, takže navzájem chápeme svoje teorie, pocity a rozumíme si. Nerad hulim v partě nějakých debilů, co furt melou otom, jak jsou namrdky. Jo, když si dám víc, a pustim si hudbu, dost přemýšlím, někdy až moc. Ale přišel jsem na jednu skvělou věc:
Psát a číst třeba filmové recenze je uplně nahovno, protože je to jen subjektivní názor toho člověka co to píše. Když se mu to líbí, neznamená, že se to bude líbit i ostatním, takže nic takovýho nečtu, protože si na to pak názor vytvořím sám.
Pravda neexistuje, to co je správný, je jen to, co se člověk líbí. Každej máí jinej názor a pro každýho je dobrý něco jinýho, takže NIKDO nemůže určit, co je dobrý a co ne, co je pravda a co ne. Buš je dobrej, ne neni. Nikdo na světě nemůže určit co je dobře. No tak trochu filosofie.
Nejradši teda jsem s nej kámošema, co si rozumíme a umíme si navzájem popsat stav, vím, že když jsem třeba stoned, tak on je taky.
Někdy je to absolutně nej stav ( např po tý skleněnce : ) jsem "happy" ( nemam rád to slovo, ale hodí se ) plnej energie, což se moc nestáva, chut hrát, hýbat se, mluvit a smát se a skákat. No to je opravdu jenom vyjímečně. Taky po nějakým modelu je chut tancovat a nechat se unášet hudbou. chápete
Taky jsem přišel na to, že mě čase omrzí hulit, neříkám, že ořestanu nadobro, ale marihuana mi už nebude dávat, to, co dávala nazačátku.
Taky jsou modely, při kterých mám přivřené oči. U nějakých zase ne, třeba je to naopak. Jo a moje specialitka je vytváření "rytmů" když jsme zhulení. Chce to dobrej hudební sluch, a to děláme s kámošema pořád. Třeba pusou ( ale ne beatbox ) mlácení do lavičky, dupání atd a přináší nám to velé potěšení. Hlavně když se vzájemně doplnujeme a překkrýváme.
Vetšinou mám po zhulení, na dojezdu, divné stavy v podobě podráženosti, klidnosti, ale neni mi moc dobře, cejtím, že jsem hoodně unavenej, takovej vypotřebovanej, ale mysl je schopná pracovat. Když jsem zhulenej, jsem schponej bádat a ponořovat se do své mysli. taky jsem přišel na to, že když se hulí čisté hulení ( sklo, bongo ) tak je t jinej stav, než brko. podle mě se na ten kouř vážou látky z tabáku a papírku a vytváří to takovou divnou směs, která to hulení kazí, takže ten stav je třeba pak divnej, ale kdyby se to dalo čísté, je prostě čistší.
Taky někdy mívám paranoidní stavy, ale spíš se třeba bojim, bojim se že se leknu a bojim se klidu a tmy ( ale jak kdy ) podle prostředí a společnosti se mění nálada. Jsem schopnej se adaptovat, ale jen při některých modelech a určité davce...

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Old Post 19-06-2006 v 16:16 PM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Jo u mě taky na modelu, ale většinou mývám takový blbý paranoidní stavy, že se s nikym nechci bavit , záměrně se vyhejbám lidem a tak...Párkrát jsem už i utek z hospody.
Ted už hulim jenom příležitostně, většinou v hospodě, když už mám něco vypito, jinak mám zase ty paranoidní stavy
Když si takhle občas večer zajdu na šluka sám, tak chvili přemejšlim a to je v poho...

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 19-06-2006 v 16:30 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

kdyz si zahulim, sem zhulenej...

chronic; mazar, g13froc; nirvana-special, g13froc; mazar, peacemaker; peacekeeper 0.07kW

* * * tune da grower radio * * *

Old Post 19-06-2006 v 19:34 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás