Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja som niekedy vazny zamyslaM SA NAD VECAMI KTORE presahuju moje chapanie ze kde som co je toto za svet preco je taky ake by to bolo inak a tak...Ale ked mam chut a svoj den tak sa viem brutalne zabavit fkuse rozpravam aj vazne aj haluze ganja je zvlastna vec...
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
No když se zkouřím s kamarády tak hodně ujíždíme v hospě na fotbálku a prostě haluzujeme všude možně kde to jen de ... Taky se hodně zasekávám na různejch věcech a když to začne dojíždet tak jsem někdy i protivnej - ospalej .... rád si i zarelaxuji doma u pc, tv a tak jak všichni když se zhulí však to znáte...
já su většinou strašně hodnej, milej, méďa béďa hadr
chce se mi mazlit
dost často dyž se jen tak kecá v partě, tak chci jen něco podotknout a vyleze z toho 15 minutovej monolog
nemusim furt dělat jen co mě baví, ale nechcu dělat co se mi nelíbí
Ja jsem bud takovej ze sotva citim telo, vsecno je potichu a svet je uplne jinej, obcas se mi zda ze vsichni lidi na me koukaj a vi ze sem vypalenej ale to nemam rad. Vesinou Sem vysmatej, veselej a ve tme se hodne bojim- kamici z toho maj prdel.
Já když sem zhulím tak se taky bojím že na mě všichni čumí a věděj že jsem skouřenej ... prostě mě to štve když si dávám špeka tak si říkám že mám gut náladu a prot oto bude taky gut .)Někdy přemejšlím o věcech který jsou fakt magořiny ale pro mě dávaj takovej vnitřní pocit že já tomu rozumím
Když se potkám s lidma s kterejma hulím a to je většinou parta 4-5 lidí víc ne protože to pak není vono ... my se známe máme vo čem pokecat nemám rád ale kdžy se skouříme a příde někdo neskouřenej a má kecy ''čus smažky, Už jste zase vysmažený co ?'' a další takovýhle sra*ky to mě fakt sere
doufám že se taky někomu přiblížil ten jeho stejnej stav a bude mít chut na malého osobáčka
Říká se, že něco tak malého,jako je třepetání motýlích křídel,může v konečném důsledku...vyvolat tajfun na polovině světa.
Teorie chaosu.
Já většinou potřebuju něco rozebírat, vymejšlim různý teorie a definice něčeho, ačkoli pak musim svoje tvrzení zase dementovat, jelikož mi dojde, že to byla hrozná pitomost a jestli mě někdo slyšel, tak mě bude mít za debila.
Dřív jsem většinou seděla, mlčela a poslouchala, teď mám potřebu mluvit s někym. Blbý je, když kolem zrovna nikdo neni.
No tak to já sem tudle kecal o něčem, co vůbec nemělo pointu, což potom ale byla největší prdel Ale jinak jak kdy... Občas je člověk trochu vytuhlej, občas je vysmátej, takže asi takovej mix toho, co sem všichni píšou
Mě baví konverzovat o pitomostech, zas na druhou stranu je fakt, že přestože moje znalosti z matematiky jsou rovny nule, onehdá jsem dokázal vypočítat kvadratickou rovnici a dokonce i správně No jinak jsem za zhuleného stavu dost ukecanej (no ale to i za střízliva), baví mě si zpívat (no, kolikrát jsem se přistihnul jak pěju na ulici plný lidí ), a taky si dost zhulenej ulítávám na pořadu Události, komentáře
HEH no ja sem vzdycky strasne ukecany a reknu hnedka co si mylsim..normalne mivam zabrany,abych treba nekoho neurazil nebo tak kdyz me neco napadne...ale kdyz sme zhuleni vsici tak je to stejne vsem jedno...jinak je uplne huste koumat nejake veci jako takove ktere potom realizujem i strizlivi...jj a nekdy mam i zachvaty smichu..
No u mě to dost záleží na modelu, a taky hlavně na tom, jak se to kouří...
Brko je už takový všední, ale je skvělý. Nej mazec je přes skleněnku. To jsem objevil teprve nadávno.
Většinou máme ty stoned skéra. Ale pokaždý je to jiný. Nerad hulim pořád stejnej model.
Ta vysmátost, už není, co bývala. Dost málo jsem vysmátej. Maximáně tak po nejakým venkáči, kterýho si musim dát čistýho
No většinou jsem ale dost filozoficky zaměřenej, s kámošem jsem 2jak, takže navzájem chápeme svoje teorie, pocity a rozumíme si. Nerad hulim v partě nějakých debilů, co furt melou otom, jak jsou namrdky. Jo, když si dám víc, a pustim si hudbu, dost přemýšlím, někdy až moc. Ale přišel jsem na jednu skvělou věc:
Psát a číst třeba filmové recenze je uplně nahovno, protože je to jen subjektivní názor toho člověka co to píše. Když se mu to líbí, neznamená, že se to bude líbit i ostatním, takže nic takovýho nečtu, protože si na to pak názor vytvořím sám.
Pravda neexistuje, to co je správný, je jen to, co se člověk líbí. Každej máí jinej názor a pro každýho je dobrý něco jinýho, takže NIKDO nemůže určit, co je dobrý a co ne, co je pravda a co ne. Buš je dobrej, ne neni. Nikdo na světě nemůže určit co je dobře. No tak trochu filosofie.
Nejradši teda jsem s nej kámošema, co si rozumíme a umíme si navzájem popsat stav, vím, že když jsem třeba stoned, tak on je taky.
Někdy je to absolutně nej stav ( např po tý skleněnce : ) jsem "happy" ( nemam rád to slovo, ale hodí se ) plnej energie, což se moc nestáva, chut hrát, hýbat se, mluvit a smát se a skákat. No to je opravdu jenom vyjímečně. Taky po nějakým modelu je chut tancovat a nechat se unášet hudbou. chápete
Taky jsem přišel na to, že mě čase omrzí hulit, neříkám, že ořestanu nadobro, ale marihuana mi už nebude dávat, to, co dávala nazačátku.
Taky jsou modely, při kterých mám přivřené oči. U nějakých zase ne, třeba je to naopak. Jo a moje specialitka je vytváření "rytmů" když jsme zhulení. Chce to dobrej hudební sluch, a to děláme s kámošema pořád. Třeba pusou ( ale ne beatbox ) mlácení do lavičky, dupání atd a přináší nám to velé potěšení. Hlavně když se vzájemně doplnujeme a překkrýváme.
Vetšinou mám po zhulení, na dojezdu, divné stavy v podobě podráženosti, klidnosti, ale neni mi moc dobře, cejtím, že jsem hoodně unavenej, takovej vypotřebovanej, ale mysl je schopná pracovat. Když jsem zhulenej, jsem schponej bádat a ponořovat se do své mysli. taky jsem přišel na to, že když se hulí čisté hulení ( sklo, bongo ) tak je t jinej stav, než brko. podle mě se na ten kouř vážou látky z tabáku a papírku a vytváří to takovou divnou směs, která to hulení kazí, takže ten stav je třeba pak divnej, ale kdyby se to dalo čísté, je prostě čistší.
Taky někdy mívám paranoidní stavy, ale spíš se třeba bojim, bojim se že se leknu a bojim se klidu a tmy ( ale jak kdy ) podle prostředí a společnosti se mění nálada. Jsem schopnej se adaptovat, ale jen při některých modelech a určité davce...
Jo u mě taky na modelu, ale většinou mývám takový blbý paranoidní stavy, že se s nikym nechci bavit , záměrně se vyhejbám lidem a tak...Párkrát jsem už i utek z hospody.
Ted už hulim jenom příležitostně, většinou v hospodě, když už mám něco vypito, jinak mám zase ty paranoidní stavy
Když si takhle občas večer zajdu na šluka sám, tak chvili přemejšlim a to je v poho...