Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím groweri... když už se tu bavíte o těch habrydech tak jsem si nebávno všiml že mi na listech rostu druhá řada.. neboli že mám sedmi cípí listy a nad nima roste nová řada.... nevím co stím ale nechám to tam... bohužel nemám foťák na vyfocení.. ale až bude tak to nafotím..
cau me se stalo neco podobneho mam mikro kyticku v kvetinaci od unora jednou se mi ji podarilo zlomit a jenom sem to pichnul do hliny a cekal skon, ale kyticka asi 3tydny stala a najednou jede ma jenom jednoduche listy ktere se uplne vymykaji tvaru a vzhledu.....tento tyden skusim udelat rizek z vetvicky a uvidime co vyleze...pesteni zdar
uz sa vam stalo to ze ked ste davali klicit seminka a kez uz vyklicili ze rastlinka mala 3 klicne listy, mne sa to stalo , rastlinka bola pekna len skoda ze to bol samec
letos se nam vydarilo strasne moc haluznich kytek....kamosova ma misto dvoum listkum naproti 3...ted sme to zastiply pa valej 3 stonky...logicky.....(z tej bude dobrej kerik)...sem akorat zvedavej jestli bude kytka v tech trojcatech po zatipnuti pokracovat...
nafotim vsechno co me podivnyho roste a poslu...mam toho dost nato ze nemam moc kyticek
tot nase mutantisko
dole pod příspěvkem je tlačítečko edit/delete, zkus ho občas využít
Jedule
No tak to se mi stal stejný problém!! Jedu svuj první balkon a kytku má tak 80cm a taky mi teď začali růst jednocípé a zakulacené listy,zdá se mi že to je nedostatkem světla ale teďka sem fakt jelem protože se mi to zase vrací do normálu..takže nevíte čím t může být?????