Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno muj nick vznikl uz davno...... jmenem se jmenuju Adam a 13ka je moje šťastný číslo dohromady Adam13
posledni dobou (cca rok) se mi to zacalo zdat docela divny a kamos mi zacal rikat Eddie mno a ja sem si to pretvoril na Edyyyy páč "Eddie" je proste divny toď muj momentalni nick...
jo a mam jeste jeden ale to mi rika jen par lidi... Aidam (Ajdam) vzniklo to tak ze sem jednou pracoval v jedny firme (Crocodille) ktera vyrabela bagety a pracovalo tam spousta ukrajinek a jedna mi tam rikala Ajdame .... no a uz mi to par jedincu zustalo ...
btw: jo vzniklo to z tadyty vety co prodesla moje EXsefka na vyrobe...."Ajdame kde se flakas! ja nic ja sem byl na cigu necum a dojdi pro majonezu! mno a uz mi to zustalo
bbtw: ta prace byla peklo
můj nick vznikl podle toho že sem kdysi nosil jedny kalhoty, který vyrobila firma uzzy. A měly obrovský zadní kapsy a jedna kapsa byla normální a druhá byla uplně v jiný barvě a bylo na ní velkýma písmenama UZZY. Všichni na mě začali řvát HEJ UZZY, tak už mi to zůstalo. Akorát sem místo ypsilon na konec dal I. Už ani nevim proč, víc se mi to líbí :-). Používám ho všude a všichni mi tak říkaj.
Cau lidi,jojo,taky mam co povedet o svem nicku jakubos... ...proste z myho jmena Jakub,tedy -os,ale v ZADNEM PRIPADE NE JAKUBOSS!to znaci ze muj nick neni nijak bossovsky ale mirumilovny... ...hehe....
cao,
pekny thread.........ender wiggin je osoba z jisteho dila Orsona Scota Carda jehoz vetsinu knih jsem cetl s totalnim zaujetim. Proste mi prirostl k srdci......
Čest groweři, jsem novej huličskej člen v týhle huličský komunitě. Můj nick vznikl tak, že sem byl zkašenej a moc pěkně mě znělo slovo Tbou {tý bou} odvozený od mýho jména. Tak jsem moc rád, že se s Váma budu dělit o svý zmaštěný příhuudky.
Walhallo, momentálně píšu další ze svých knih a tentokrát je to o lodním modelářství... narazil jsem v podkladovejch materiálech na jednu zajímavou věc, která může Tobě i ostatním osvětlit jednu z možností, od čeho pochází tvůj nick Walhalla... :
Valhalla se nejvíce proslavila jako účastník Císařské transatlantické regaty v roce 1905. S dalšími plnoplachetníky Sunbeamem a Apachem to nebyli žádní soupeři pro rychlé škunery. Přesto však Valhalla skončila třetí časem 14 dní, 2 hodiny a 53 minuty. když ji předjely pouze lodě Atlantic a Hamburg.
Často měnila majitele a s nimi i vlajku, pod kterou plula. V roce 1898 ji získal Ital hrabě Boni de Castellane. Po čtyřech letech loď prodal anglickému hraběti z Crawfordu, nadšenému vědci a ornitologovi. Pod jeho velením Valhalla uskutečnila několik rozsáhlých výprav za vzácným ptactvem. V letech 1905-1906 odplula do Indického oceánu a na ostrov Tristan da Cunha. Protože hrabě z Crawfordu byl též astronomem, vydal se s lodí na ostrov Mauritius, kde mohl pozorovat zatmění Venuše Sluncem.
Po něm na krátký čas zfskali loď angličané Irving Cox a později George Marwin. Za první světové války byla nějaký čas zakotvena v zátoce Mudros na ostrově Limnos, kde byla britská základna námořní výpravy na Gallipoli. Po válce se stala španělskou obchodní lodí na přepravu ovoce, dokud roku 1922 neztroskotala u mysu Sv. Vincenta.
Byla to jedna z mála parních jachet, která byla oplachtěna jako plnoplachetník.
btw.: jen Ti přeju, aby si neztroskotal . .
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Tak ten muj diwnej NICK wznikl pred par lety docela nahodne na X chatu,kterej jsme spolu s Shitmakerem prudili.CrazyShit="silene howno" Jak me to napadlo?
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!
no nie je to nic zlozite moje civilne meno je lubomir a kedze som peacefull tipeq, nemam rat zjadne nasiljje (okrem pc gamezjeq ;-)))) taxom tam pixol to I a hotowo...