Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar groweři, zajímalo by mě, jak je to s tim vstupnim materiálem, jestli může být i mokrý a zmrzlý nebo ho mám nejdřív usušit a pak zmrznout? díky moc za odpověď
Původní příspěvek od ital.2 zdar groweři, zajímalo by mě, jak je to s tim vstupnim materiálem, jestli může být i mokrý a zmrzlý nebo ho mám nejdřív usušit a pak zmrznout? díky moc za odpověď
Čím více je vstupní materiál vlhký (mokrý), tím více je ve výsledném produku čisté pliskyřice a menší podíl zeleného materiálu, který by případně prošel přes síto. Naopak, když bude materiál až příliš suchý, bude se více drolit. Tím se zvýší podíl zeleného materialu, který by prošel přes síto a vyrovná nebo přebije podíl pliskyřice.
Ahoj, chystáme se s kámošem dělat hash z outdoru a skleníku. Objevil se takovej zajímavej problém, abysme dostali z listí a pálek co nejvíc pryskyřice, tak chceme všechen vstupní materiál nadrtit. Je toho cca. 1kg.
Jakým způsobem, popř v čem co nejefektivněji a za rozumnej čas všechno nadrtit?
Za nápady a návrhy předem děkuju. Zapojte mozek a poraďte pls.
P.s. - drtičkou na jointy to opravdu dělat nehodláme
Vhodna nadoba a kuchynsky rucni mixer
Jen nevim jak to pude na sucho, kdyby si vyrabel has mokrou metodou, nemel by byt problem. Vse navalis do kyble, pridas vodu, led a zacnes mixovat
nemate niekto este tie sita? alebo radu kde kupit?
EDIT: taak som zistil ze sa krasne pouzit aj sito z drvicky, ktora ma sitko na skaff, material som nalial do nestea, akurat nato sadla ta cast drvicky so stikom , pretlacil som to do inej flase, nechal usadit, vysusil a vuala, krasny hasis (nie uplne plastik, skor tvrdy) ale kvalita super
jinak ja si porad hraju s myslenkou vyrabet hash pomoci hodne velkeho vaporizeru, tam by byly asi zanedbatelny ztraty a krome pocatecni investice by byl levny i provoz pri extrakci, problem je ten ze o tak velkem vaporizeru nevim a automatickou regulaci teploty sam zbastlit neumim
zdar zmetek prosimte muzes nahodit pritmo link na sita okolo 150micronu? nikde je tam nemuzu najit... btw. jak jsi to myslel z tim velkym vaporizerem? jakou techniku by jsi pouzil? mam doma volcano tak me zajima jak by se dalo vyuzit k vyrobe hasise...
http://www.screenservis.cz/cs/root/...ltracni-tkaniny ale ja kdysi kupoval sitotiskarsky a ty uz asi neprodavaj. S vaporizerem je to jednoduchy, predstav si hodne zvetsenej volcano a misto do balonku by to slo do chladice kde by to zkondenzovalo
jinak ja si porad hraju s myslenkou vyrabet hash pomoci hodne velkeho vaporizeru, tam by byly asi zanedbatelny ztraty a krome pocatecni investice by byl levny i provoz pri extrakci, problem je ten ze o tak velkem vaporizeru nevim a automatickou regulaci teploty sam zbastlit neumim