Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
letos sazim na kukurici a samozavlazovaci kyble ( knoty si budou tahat vlahu) v jedne zapadle lesni skolce. u nas se uz jen tak "u potoka" pestovat neda.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Je letos pojedu znovu Super Skunk, který se mi loni velice osvědčil a zdárně mi byla doručena zásilka semen Early Misty, PPP a Swiss Miss, tak jsem zvědavej na ně.
Mno loni a předloni sem jel Early bud od nirvány a fakt celkem pěkný kyti...na dobře osvětlenym místě 300g z kyti v poho,žádnej Xtra massacre co do zhulování, ale řek bych že slušný...dozrát stihla, ale jen taktak, ještě bych jí tak tejden radši nechal...nirvána, no ... ale doporučil bych
ja bych chtel skusit bud:durban poison nebo new purple power.vse od nirvany na outdoor.ale nemam ani s jednim skusenost a nemuzu si vybrat mezi tema dvema.poradi mi nekdo kterou si mam vybrat?ktera je lepsi co se tyce vynosu,ucinkum,thc,atd.moc diky za odpovedi!