Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1. Orange Bud - sila brutal 3 puky z jointu a za 5 minut ......................
2. Blueberry - najlepsia vona a chut a sila je tiez v pohode feest trip
3. Jack Herrer - to je klasika na odpocinok
Tak přidám taky moji osobní pětku.Pořadí snad až na první místo jen orientační.Je těžké se rozhodovat mezi několika téměř mystickými stavy. Pro flamery podotýkám, že uvádím pouze moje osobní chutě a preference - nemám rád příliš stoned stavy u telky.Hulení mě musí nějak obohatit:
1. Mazar x Mango - vlastní kříženec.Největší životní chyba, že jsem se snažil zachovat tuto genetiku příliš pozdě a nevyšlo to. Empatický stav porozumění s druhým jaký jsem nikdy u žádného modelu už nezažil a bohužel už asi ani nezažiju
2. White Rhino - psychická i fyzická pohoda.Kouřil jsem ho spoustu let a nezklamal mě nikdy ani se nepřejedl.Lék pro tělo i duši.
3. Durban Poison - jen do mě, říkejte mi staromilec, ale ty téměř náboženské stavy jsem měl rád. A taky tu chuť a nasládlou vůni medu řízlou něčím neurčitým
4. Pamir Gold - hodně ukecaný model.Člověk začne mluvit a nemůže přestat
5. Orange Bud - moje první láska. Stav vyvážený sativa/indika. Kouřil a pěstoval jsem to hlavně kvůli chuti a vůni.
Výber je tu pekný, dosť často sa niektoré strainy opakujú
Moja top5:
Jack Herer Sensi Seeds
Amnesia Haze SomaSeeds
Transformer GageGreenGroup
Z7 CBD crew (toto mali len nejaký strain v testovaní a nikdy nebol v predaji pre širšiu verejnosť, ale bol to silný stav, po ktorom mal človek pocit, že zjedol krabičku liekov na spanie )
BlueDream Humboldt seed organization