Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
letošní záležitost. zasazena v květnu, sklizena první tejden v říjnu. než se přepla tak moc nerostla ale pak se rozjela dobře (sativka). kýbl tak 25l, hlína ze zahrady. nezastřihovaná
hnojeno kopřivama, plagron terra bloom + atami PK
kdyby nezhermila tak je výnos dobrý
voní dobře a intenzivě, chutná taky fajnově, kouř jako takovej neni nejlepší ale kvalita dobrá. pojmenoval jsem ji MORNING STAR a jestli bude chut, vyselektuju si matku
foto 2 foceno uprostřed září cca po pěti tejdnech kvetení (chybí tam nějaký paličky)
foto 1 před kosou (vrchní palice byly dole dřív)
Zdravim všechny!!! Letos sem se konečně odhodlal k outdooru, byl sem docela spokojenej, jedine co mi trochu zklamalo byla zver ktera mi tim ze okousala vsechny mí lasky a tím snížila tak o pulku vynos jinak paráda přihazuji nake foto!!!