Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, potřeboval bych poradit, uvažuji o koupi zhruba 100W-250W sodíkové výbojky se stínidlem atd...prostě komplet, na skříň 50 * 50 * 200 š/h/v/ Chtěl bych poradit jakou watáž zvolit tak aby mi to nesežralo moc elektriky. Kdybyjste měli nějaký tip na nějaký sodíkový set tak mi ho tu prosím nechte. děkuji všem za komentáře.
Původní příspěvek od xender Zdravim, potřeboval bych poradit, uvažuji o koupi zhruba 100W-250W sodíkové výbojky se stínidlem atd...prostě komplet, na skříň 50 * 50 * 200 š/h/v/ Chtěl bych poradit jakou watáž zvolit tak aby mi to nesežralo moc elektriky. Kdybyjste měli nějaký tip na nějaký sodíkový set tak mi ho tu prosím nechte. děkuji všem za komentáře.
neco som skusal navrhnut a rad by som bl aby ste mi to okomentovali...sleniecko by bol nejaky neon alebo led...a pritah a odtah nejeke malicke ventilatory s PC...co vy na to ????
jakože teplota je tam dobra a zatím rostou no tak nevíím mám tam přívod dole a a nehoře odvod z boku svití x3-20W + ten halogen 150W a budu tam asi ted dávat jeste jeden halogen ten samej taky 150W rozmněry 40x45x100