Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak si představujete, že vypadaj groweři?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9
Autor
Téma 
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

Omnihash: WOE tak si příště se svými kamarádíčky svoje soukromá videa kde si necháš natočit xicht posílej někde na Xku a né na serveru o pěstování konopí. Dal bych ruku do ohně že na těch filmech nejsi jen ty, ale i dalších pár lidí z G. Svým chováním je můžeš taky pěkně dostat...

Howgh
citace:
Původní příspěvek od omnihash
by mě zajímalo, která svině mě tu provařuje

provařuješ se tu jenom ty sám

!

Po pár letech zpět.

Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 11-07-2007 v 19:54 PM

Old Post 11-07-2007 v 16:23 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
east
Vato Loco

Karma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

mnoo...takže omnihashe si teda představuju jako čuníka, který rád poskakuje po polích a ještě ke všemu má místo vlasů koňskou oháňku...

...a Lahvana_FlaskiCZe.....no to je jasný Malý pivo... .)

...no a dokktor...to musí být tutový pacient..

Zdejší vzduch, toť léčivá kysivelka!

Old Post 11-07-2007 v 19:36 PM
east je offline   Profil uživatele east   Find more posts by east   Foto galerie člena east   Click here to Send east a Private Message   Add east to your buddy list     Navštiv homepage uživatele east! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 99

mě nenatočíte kurwy

<---- takle nějak si představuju lahvana

ztělesnění schýzy

Old Post 15-07-2007 v 17:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 100

po srazu, už raději nijak

Old Post 16-07-2007 v 10:41 AM
Pytlos
Stálý Člen

Karma uživatele Pytlos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

me tu nikdo nezna a ja znam jen dva,tri..jak casto delate ty srazy? )))

Old Post 04-09-2007 v 19:47 PM
Pytlos je offline   Profil uživatele Pytlos   Find more posts by Pytlos   Foto galerie člena Pytlos   Click here to Send Pytlos a Private Message   Add Pytlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

citace:
Původní příspěvek od kopřiva
po srazu, už raději nijak

Asi tak no..

jedinej kdo mě tak nějak moc nepřekvapil byl Farda a Maličká

Jo a Papaja je dosti v klidu

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 04-09-2007 v 19:54 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Ja si taky pokazdy vsechny predstavoval uplne jinak, nez jsem pka videl...
Kazdopadne, kdyz tu s tema lidma diskutuju a pak je vidim treba 10 minut poprvy v zivote, tak mi pripada, ze je uz davno znam

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 04-09-2007 v 20:08 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 104

citace:
Původní příspěvek od Soul Rebel
Ja si taky pokazdy vsechny predstavoval uplne jinak, nez jsem pka videl...
Kazdopadne, kdyz tu s tema lidma diskutuju a pak je vidim treba 10 minut poprvy v zivote, tak mi pripada, ze je uz davno znam

Pod to se podepisu.
Potkal jsem za 3dny tolik groweru, co jindy za rok, a muzu rict ze naprosto vsichni vypadali jinak nez jsem si predstavoval, a uplne vsichni byli strasne v pohode.

Old Post 04-09-2007 v 20:35 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 105

Umíte si představit, že byste měli vyřádkovaný všechny growery a tak jak si je představujete, by ste k nim měli přiřazovat správně přezdívky?
Každopádně bych se chtěl mrknout na nejbližší sraz! Určitě bude nějakej po sklizni ne

Old Post 04-09-2007 v 20:41 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lucifer
Stálý Člen

Karma uživatele Lucifer - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

Podle mě vypadají groweři jako každý jiní lidé

Zase ovšem jak který že?

Old Post 13-09-2007 v 20:39 PM
Lucifer je offline   Profil uživatele Lucifer   Find more posts by Lucifer   Foto galerie člena Lucifer   Click here to Send Lucifer a Private Message   Add Lucifer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

uz si nikoho nepredstavuju, pokazdy vypadate uplne jinak nez cekam. takze se nechavam prekvapit

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 14-09-2007 v 11:21 AM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 108

jsem si skvěle početla a asi se přidám.......
za poslední dva měsíce jsem viděla tolik lidí z G. že už by to mohlo i mým potřebám stačit
ráda jsem poznala Jedulku, kt.se sem tam ztrácí v debatách,ale jinak jsem ji ráda poznala a ráda zase uvidím, milá, hodná, obětavá a pohostinná
Omni. - dala jsem ti přezdívku, nezlob se, myslím to hezky...kentaur. Zábavný, ale nesmí dojí k hranici, kdy se ztratí a jen hledí,.........prožívám s ním mé oblíbené příjemné záchvaty smíchu,...a nikdo z nás neví proč se smějeme....
Hlava-gentleman, rozumný, starší, sympatický...
Divoženka- divá žena, což sedí, jen bych ji chtěla někdy vidět rozdivočenou .... buď si já nic nepamatuji, nebo někam spěchá a stále školou povinná...
Rajda- všudybýlek, v dobrém, urýpaný a se stejným smyslem pro humor,doufám
Exodus, suns. - docela jsem byla překvapena, až moc, tiší hodní hoši...ale čím více je potkávám, tím jsem přesvědčena o opaku, pro mě dva mladí, upracovaní dědináci ( dobrém), kt, rádi unikají realitě vším, co se dá strčit do pusy, či pod jazyk
Hašišák, Doktor- viděla jsem je jen chviličku, takže můžu soudit jen z prvního dojmu, že jsme každý úplně někde jinde, ale popovídat si u piva by šlo
a má oblíbená dvojce, u kt. jsem si vybudovala závislost, je aspoň jednou za týden nebo 14dní vidět
Pohroma, Scatche - už dlouho jsem nepotkala takové typy, se kt. bych se tak zasmála a byla v klidu jj na ty nedám dopustit snad je to vzájemné
a poslední člen, o kt. bych mohla napsat román, protože mě neskutečně sere
je DannyBoy dříve BigBoogi kt. se mnou sdílí byt

ALE JE FAKT, ŽE JSEM VŠECHNY RÁDA POTKALA
mějte se k.

Old Post 12-10-2007 v 10:21 AM
Host
Host

Příspěvek č. 109

Zdarec chlapi a dívky
Dobrej thread.
EDIT:Matrixx máš recht

Co se týče uživatelů zde:
Osobně znám jen dva co vím,o ostatních bych si netroufl......Ono v reálu je vše jinak.
Rozhodně bych rád poznal víc takto pohodových lidiček.

Měj-te se bay

Naposledy upravil 12-10-2007 v 14:44 PM

Old Post 12-10-2007 v 11:09 AM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 110

Tohle neni thread o životopisech ani seznamka, já si třeba myslim, že vypadáš jako myslivec a nosíš brko na klobouku....

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 12-10-2007 v 13:00 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 111

jestli někdy potkám kopřivu a nebude to zelená víla, tak budu naštvanej

Old Post 12-10-2007 v 13:26 PM
Host
Host

Příspěvek č. 112

mir, tak to asi budeš

Old Post 12-10-2007 v 13:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás