Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omnihash: WOE tak si příště se svými kamarádíčky svoje soukromá videa kde si necháš natočit xicht posílej někde na Xku a né na serveru o pěstování konopí. Dal bych ruku do ohně že na těch filmech nejsi jen ty, ale i dalších pár lidí z G. Svým chováním je můžeš taky pěkně dostat...
Howgh
citace:
Původní příspěvek od omnihash by mě zajímalo, která svině mě tu provařuje
provařuješ se tu jenom ty sám
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 11-07-2007 v 19:54 PM
Ja si taky pokazdy vsechny predstavoval uplne jinak, nez jsem pka videl...
Kazdopadne, kdyz tu s tema lidma diskutuju a pak je vidim treba 10 minut poprvy v zivote, tak mi pripada, ze je uz davno znam
Původní příspěvek od Soul Rebel Ja si taky pokazdy vsechny predstavoval uplne jinak, nez jsem pka videl...
Kazdopadne, kdyz tu s tema lidma diskutuju a pak je vidim treba 10 minut poprvy v zivote, tak mi pripada, ze je uz davno znam
Pod to se podepisu.
Potkal jsem za 3dny tolik groweru, co jindy za rok, a muzu rict ze naprosto vsichni vypadali jinak nez jsem si predstavoval, a uplne vsichni byli strasne v pohode.
Umíte si představit, že byste měli vyřádkovaný všechny growery a tak jak si je představujete, by ste k nim měli přiřazovat správně přezdívky?
Každopádně bych se chtěl mrknout na nejbližší sraz! Určitě bude nějakej po sklizni ne
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
jsem si skvěle početla a asi se přidám.......
za poslední dva měsíce jsem viděla tolik lidí z G. že už by to mohlo i mým potřebám stačit
ráda jsem poznala Jedulku, kt.se sem tam ztrácí v debatách,ale jinak jsem ji ráda poznala a ráda zase uvidím, milá, hodná, obětavá a pohostinná
Omni. - dala jsem ti přezdívku, nezlob se, myslím to hezky...kentaur. Zábavný, ale nesmí dojí k hranici, kdy se ztratí a jen hledí,.........prožívám s ním mé oblíbené příjemné záchvaty smíchu,...a nikdo z nás neví proč se smějeme....
Hlava-gentleman, rozumný, starší, sympatický...
Divoženka- divá žena, což sedí, jen bych ji chtěla někdy vidět rozdivočenou .... buď si já nic nepamatuji, nebo někam spěchá a stále školou povinná...
Rajda- všudybýlek, v dobrém, urýpaný a se stejným smyslem pro humor,doufám
Exodus, suns. - docela jsem byla překvapena, až moc, tiší hodní hoši...ale čím více je potkávám, tím jsem přesvědčena o opaku, pro mě dva mladí, upracovaní dědináci ( dobrém), kt, rádi unikají realitě vším, co se dá strčit do pusy, či pod jazyk
Hašišák, Doktor- viděla jsem je jen chviličku, takže můžu soudit jen z prvního dojmu, že jsme každý úplně někde jinde, ale popovídat si u piva by šlo
a má oblíbená dvojce, u kt. jsem si vybudovala závislost, je aspoň jednou za týden nebo 14dní vidět
Pohroma, Scatche - už dlouho jsem nepotkala takové typy, se kt. bych se tak zasmála a byla v klidu jj na ty nedám dopustit snad je to vzájemné
a poslední člen, o kt. bych mohla napsat román, protože mě neskutečně sere
je DannyBoy dříve BigBoogi kt. se mnou sdílí byt
ALE JE FAKT, ŽE JSEM VŠECHNY RÁDA POTKALA
mějte se k.
Zdarec chlapi a dívky
Dobrej thread.
EDIT:Matrixx máš recht
Co se týče uživatelů zde:
Osobně znám jen dva co vím,o ostatních bych si netroufl......Ono v reálu je vše jinak.
Rozhodně bych rád poznal víc takto pohodových lidiček.
Tohle neni thread o životopisech ani seznamka, já si třeba myslim, že vypadáš jako myslivec a nosíš brko na klobouku....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE