Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skrec: Kosit to nebudu aspon dobry mesiac, to sa neboj. Vies hospodari nechcu minat prachy za susenie v susickach, ked to mozu nechat tak a ono to vyschne aj samo.
Minuly rok u nas kosili tusim az v decembri. Nemyslim ze to mali naplanovane az na taky neskori termin, ale november bol dost dazdivy a kombajny sa zabarali do blata. Takze si pockali na mrazy.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Původní příspěvek od Niga Skrec: Kosit to nebudu aspon dobry mesiac, to sa neboj. Vies hospodari nechcu minat prachy za susenie v susickach, ked to mozu nechat tak a ono to vyschne aj samo.
Minuly rok u nas kosili tusim az v decembri. Nemyslim ze to mali naplanovane az na taky neskori termin, ale november bol dost dazdivy a kombajny sa zabarali do blata. Takze si pockali na mrazy.
No jo ale aby tomu tak bylo i letos - já jsem se prostě pojistil - to nejlepší co mám je stále ještě kořeny dolů
Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš
Tak si nakonec přeci jen vybrali moje pole. Asi tři dny před tím, jsem ukázal kamarádce, která jezdí okolo, pole kukuřice v kerým jsem měl megapole, aby mi zavolala, kdyby tam viděla jezedáky. Ve středu mi volala, že je to obsekaný a rozdělený na dvě části. Byl jsem však pryč a dostal jsem se na pole až za tmy. Přijížděl jsem a neviděl jsem vůbec žádnou kukuřici. Tak jsem byl nasranej, že jsem nevzal aspoň ty skoro dozrálý kytky, když jsem tam byl před týdnem. Jedu však dál k svýmu místu, když si všimnu, že vdálce ještě nějaká kukuřice je. Přijedu namísto, a holuz jak sviňa, kukuřice tam ještě byla. Tam jsem vzal obrovskou hokejistyckou tašku a se světýlkem na čele jsem šel sklidit nejlepší modely . Pak jsem řekl kámošovi u kterýho suším, kde to je a jak to najde a on ráno v pět vyrazil sklidit zbytek. Sklidil prej čtyři pytle a to tam ještě zbylo, tak snad v pondělí . Ještě jsem to ani neviděl, ale asi potom udělám nějakou fotku ze sušírny . Vůbec teď netuším, jestli to posekaj nebo jestli tam ten zbytek kukuřice nechávaj dozrát na semeno?
Tak to je od zemědělců pěkný že ti to tam nechali . Já si loni taky užil pěkný dobrodružství při sklizni - ale tohle je teda haluz. A letos, když už začali sekat na siláž podruhé, se začínám bát znova .
2ceasar: jednoduše jsem šroubovákem vyryl dva řádky kukuřice, a pak jsem do těch brázd zasadil spousty semen. Až asi na čtyři kytky, to byly samý nonamy. Ve finále z toho bylo pole tak 4x12 m.
Tak u nás je už všechna kukuřice sklizena - i tam kde jsem měl kytky sklízeli na syláž , jedno místo jsem zachránil(sklízel při obsečeném poli), druhé místo někdo slidil přede mnou - ale zemědělci to nebyli. Fuck off čorky