Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ztou kartou už je mi to jasný.
Stím převodem z účtu na účet to taky chápu (našel jsem to)
1. Vyberu zboží (dám ho do košíku)
2. pak vyberu jak chci zaplatit, dám 3tí možnost - Bank Transfer Payment.
3. Potvrdim objednávku a je to
4. Pak zrějmě musím jit a převíst peníze na jejich účet a je to.
U nich proběhne objednávka v pohodě. A pak teda musím jít do banky a nechat poslat peníze na jejich účet. Bojím se ale aby věděli že jsem jim to zaplatil a že mi to pošlou, ale zřejmě mi pošlou nejdřív E-mail že prachy obdrželi a že to posílaj.
Zdravím všechny Growery, moc si vás vážím lidi.
Konečně po navštěvování groweru sem se zaregistroval, poněvadž a protože mám na srdci pár důležitejch otázek (pro mě důležitejch...*sem mladej a nezkušenej...hehe:p
Jsem už stoprocentně rozhodnutej začít příští rok natvrdo s outdoorem, (možná i nějakou skříň doma...s vysacím zámkem ) A jelikož noname sémně pro mě není tolik lákavý, tak delší dobu přemejšlím, že bych eventuelně mohl objednat z nějaký dobrý seedbanky, jenže po bližším průzkumu tohodle nápadu sem narazil na pár úskalí. 1 - Nemám kreditku (a do jara mít určitě nebudu) a nevím jinej způsob, jak to takhle na dálku objednat (viz výše * 2 - Nemám možnost zajet si např. do Holand. (viz výše *).
A proto se ptám, jestli není možný to obědnat nějak na dobírku = (přijdu si proto na poštovní ouřad, dám složenku a prachy..)
Nebo jestli tam někdo z vás pravidelně nejezdí na nákupi, že bych se sním domluvil...Nebo jestli existujou ještě další možnosti, který by pro mě byli vhodný...
Dopředu děkuju a doufám že mě za tohle nezepsujete (viz *)
CAU,S NAKUPOM TI NEPORADIM..
ALE:KED BUDES KUPOVAT TIE DRAHE SEMENA-PODROBNE SI PRESTUDUJ CO TO JE ZAC,KEDY A AKO DLHO TO BUDE DOZRIEVAT atd..
A HLAVNE POSAD TO NA VIAC FLEKOV(BOLA BY SKODA,KEBY TI TO VYBRALI VSETKO,AK TI TO NIEKTO OBJAVI..)
DRZ SA
zdravim, podobný problém sem vyřešil přes www.seedsdirect.to, kam sem poslal doporučeně prachy rovnou v obálce a za 2 týdny mi přišli semena jaký sem chtěl... výběr z mnoha seedsbank... podrobný info najdeš tady na netu, stačí jen trochu hledat...
přesně jak píše Ahmad jsem to už udělal párkrát a je to naprosto v pohodě jinak na dobírku ti to nikdo nepošle prostě bud přez kreditku a nobo hotově peníze poslat předem a pak se jen modlit:-)))
2 ahmad! si si isty ze ten link je ok, lebo mne to nefunguje a ta koncovka to. sa mi nejak nezda...
uz mi to ide, problem je v tom ze si dal za to., ciarku a tak to nejde priamo z tvojho prispevku lebo to nacitava spolu
No i tak by to nevadilo, pokud se ty prachy někde cestou "neztratí"...ale pokud to opravdu funguje, jak říkáte tak je to ok...supr, kouknu nato díky..
to bBoOrReE : s místama nebude problém, zahrádka, je zahrádka, navíc když tam nikdo nevidí...mimo zahrádku seju noname, kterým mám zadarmo...
to Ahmad :...ještě bych rád věděl, kolik si pak budou účtovac navíc za poštovný apod...jo a čím si tam platil...mě se zdá že tam maj nějakou úplně jinou měnu a jestli ne a je to v eurech, tak je to předražený v průměru o 10 euro víc, než kdybych bral přímo ze seedbanky...za ty ceny bych do teho snad ani nešel...
tak já od nich bral super skunk od sensi seeds a byl o dost levnější než když sem kupoval přímo v amstru podle jejich ofico cen... jinak to bylo samozřejmě originálně balený a stejný jako, když sem je kupoval v amstru... platil sem v dolarech, páč mi přišel nejlepší kurz, ale udávaj tam čtyři měny. za poštovný pak dalších pět babek... mrkni se do jejich objednávky (order form)
tak kamo, mal som tu cest si objednat semena od seedsdirect.to a vsetko bolo v pohode, uz som len chodil cmuchat na postu, kedy to dorazi. cakal som ze tovar manusi poslu v CD obale, takisto ako som im ja zaslal kese a objednávku. curaci poslali to len tak ledabolo v dilovych sackoch. takze na poste mi semena nechceli vydat. prisiel fytoinspektor a ten spustil randal. robil som sa sprosty, ze predsa som objednal CD-cka a prisli mi nejake semena, snazil som sa ho presvedcit nech mi ich dá, ze ich dam matinke a ta ich skusi zasadit. odpalil ma ako raketu , ze je to nelegalne drzat ganjove semena. tak semena dal na colny urad naspat s tym ze na druhy den mam doniest reklamacny list a matros sa zasle napat. tak aj bolo ale namiesto reklamacneho listu som pracovnicke colnice doniesol bonbosku a semienka boli MOJEEE
jak říkáš, taky mi to neposlali v cd obale, v kterým sem jim poslal prachy, ale poslali to zabalené v nějakym papírovym obalu, takže to po hmatu nešlo poznat. jinak v ČR, nevim jak na SR, je legální držet semena, takže nevím, proč by mi nemohl posílat kámoš z londýna semena. semena konopí ostatně koupíš v každym zverimexu jako potrava pro papoušky, ale super skunk to neni )