Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele...když jsem ještě boxoval, tak jsem byl samá šlacha. Fyzička jak svině. Teď si dám špeka, lehnu si do postele k notebooku, dám si pivko, něčim to zajim a asi po půl roce takovýho nicnedělání mám pupek...musim s tim něco udělat, ale hrozně jsem zlenivěl...
This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?
Po hulení se tloustne, když ten stav proserete u PC jako jo tez to je dobry, ale to vas pak nuti chodit pro dlabec Zas je neco jinciho kdyz pritom liatate venku, to zase shodite že jo
date mi za pravdu?
Původní příspěvek od shakelukas jasne ja taky,a docela me to stve!!pres zimu sem hodne hulil a ted na jare jeste vic a pribral sem pres zimu tak 7 kg,ale doufam ze to bude brzi dole!!nemate nekdo navod jak nemit zravku po huleni??poradte
skus cez zimu napriklad bezky alebo aspon staru dusu z traktora, v zhulenom stave to moze byt velka sranda, aby si "neumrel" od hladu pri moznej zravke maj v kapse aspon musli tycinku...
este dodam ze mam na cca 180 cm (neviem presne dlho som sa nemeral) 82 az 85 kg bez ohladu nato ci hulim alebo nie... (ja som ten opacny pripad priberam pomaly aj z mineralnej vody ...)
"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok "Volím, teda som"
He kez kdybych mohl ztloustnout ani to palo a nesledne zravky nepomahaj ---> 200/74 ale kdyz tak premyslim ,tak se to uz pomalu dere nahoru konecne ...
ja zerem jak prasa ked hulim. nepoznam vtedy kedy dost. len by som zral a zral a zral. normalne ako by mi preplo v mozgu ktory vravi telu uz mas dost jedla. nefunguje mi to. na druhy den potom serem 2 x za sebou
jsem taky jeden z těch šťastlivců co můžou sežrat cokoliv a nepřiberou ani deko,takže pokaždý když si dávám brčko doma se spolubydlící,tak pak nastávaj těžký hody,který se skládaj z míchání sladký\slaný
porad mam 100 kg , 190 cm a zadny sadlo , uz sem si odvyk nafutrovat se po brku a pak vykydnout, joo obcas joo , kachnicka s 12ti a sladky zelicko se neda odmitnout , alkohol nepiju , jen brcka , zeru dvakrat denne velky jidlo a hodne kafuju a v praci se hejbu. Sedava prace , pivo a tuny zradla nekde musi bejt videt , asi na pupku a na mozku ccuuuuussssss
Ale jo, tloustne mi po hulení a ne a ne splasknout :-D...ne já to na sobě moc nepozoruju, mám odjakživa plnoštíhlou postavu, ramena přes celý záda, výsledek je celkem atletickej, když pominu můj menší pivní mozoulek. 202cm/115 Kg (většinou svalů:-D)