Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já myslím že budou v klídu, mě se položil top44 teda spíš se opřel o AKáčko, tak se k nemu dal palici a je v klidku od te doby to vyspravíš až bude sluníčko, počitám že budeš mít dobrou sklizeň
4 Fantasie: Díky za podporu! Kéž by tomu bylo tak jak, řikáš... Po dnešku jsem byl z toho fakt skleslej, ale co nejdřív je pojedem něčim podepřít a snad to rozchoděj. Uvidíme, hlavně aby ještě bylo aspoň pár tejdnů pěkně!
Nejprve z kukuřice-pěkně se nám tu prohnali divočáci a nenechali nic náhodě-všechny kyti(až na jednu)vyhrabali i s kořenama, takže jsou dead! Letošní rok je opravdu plný nástrah-taky jsem přišel o jediný no name, který někdo šlohnul od kámoše ze zahrady! Jediné co mě těší je, že už v dohledné době bude skříňka...
1, takhle vypadá kukuřice po řádění divočáků
2-3, takhle naše kyti(tu druhou jsme ještě zkusili píchnout do země, ale podle mě bez šance)
cuzz pan ker>hele jestli ti to tam neco vyhrabalo tak tam dej k policku do silonky svazek vlasu a zadna zver k tomu nepujde>co se tyce zkleslych kytek podepri je aby nehnily a nic se nedeje a + je ze si jich spis nikdo nevsimne a kdyz to dobre vychytas bude to idealni preji good luck a davam speka na za zesnuly kytky v kukurici
Díky za špeka in memoriam! Ohnuté kyti jsou již narovnané, ale objevili jsme cestičku k poli, která není od nás, takže nezbývá než doufat, že je od nějáké zvěře. Jinak vlasy jsme tam od začátku měli, ale stejně nepomohly!
Dneska jsem se byl podívat na políčkách u zdechliny a pod zdechlinou. Není to žádná sláva, co se výnosu týče(to mi stejně vynahradí skříňka), ale paličky začínají pěkně bobtnat a vybarvovat se. Až na voodoo-nechápu co s ním je?! Je to snad nejřidší kytka, jakou jsem kdy viděl-pestíky na palicích by se daly spočítat na prstech! Přitom úplně stejnou genetiku jedu u kámoše na zahradě a ta vypadá dimaetrálně jinak. No co, teď už se to stejnak asi nevyřeší. Kyti dnes dostaly naposledy postřik phyt-aminem a v zálivce pk 13/14(1ml/l)a bio-bloom(4ml/l)...
1-3, passion#1
4-5, shaman
6-7, nejřidší kytka na světě-voodoo...schávlně zcheckujte jeho sourozence v příspěvcích výše
Taky zdravim, (bývalý)kolego! Jojo, skříň je ve vývoji a brzo se už rozsvítí. Někdy uploudni fota do svý galerky, ať vidim jaxe daří. Ty třímetrovky nekvetou ještě vůbec?? To je docela na h***o v týhle době, ale snad to ještě stihnou. Určitě se stav a něco smotnem-mohli bysme to pojmout jako takovou vzájemnou ochutnávku letošních výpěstků. Nebo jestli budu někdy mít čas, tak vás třeba navštívim v Brně...