Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem tu poměrně nový, zpoplatnění jsem už stihnul a bylo mi to celkem jedno (peníze myslím) na účtu se objevilo o necelou stovku víc. Určitě to IMHO pomůže taky tomu, aby se sem neregistrovali čtrnáctiletý děti, protože pro některé z nich může bejt to skoro kilo problém...
...ale proč řešit nějakejch těch pár korun? Buďme rádi, že tu grower je a že funguje tak jak funguje...a jestli si ty prachy Carlos třeba všechny vezme a pojede za ně na dovolenou, tak aťsi, skoro bych řekl, že si to i zaslouží...
...lidi, prosím, nehádejte se v rámci groweru, nemá to cenu...
ani nevíte jakmi je líto, když se dva groweři hádají kvůli něčemu tak mizernýmu jako jsou prachy...
mějte se, PEACE
Já být nově příchozím členem zaplatím ale budu chtít vidět třeba hospodaření groweru ( výroční anonimní zpráva) lol ale jinak je mě to skoro jedno zřejmě pro to bude mít carlos své důvody.. at čestne či naopak ..
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]
Ty joo, ještě že jsem se registroval když to bylo free
Nechápu co řešítě, Carlos alespoň bude mít nějakou tu kačku, snad mu nemáte za zlé, že to kapku zpodnikatelizoval (hezký slovo ) Osm pětek stojej dneska už skoro cíga, pivka tři, vstup na hnusnou diskotéku, hezká kovová propiska, stylový ponožky, 2 fláky prorostlý krkovice, 3 másla, flaška nejhnusnější vodky.....dneska jsem studoval hypermarket letáky Pokud nechcete tak jen sledujte. JE TO SVOBODNÝ ROZHODNUTÍ, stejný jako koupit 3 másla
Původní příspěvek od Claune Ty joo, ještě že jsem se registroval když to bylo free
Nechápu co řešítě, Carlos alespoň bude mít nějakou tu kačku, snad mu nemáte za zlé, že to kapku zpodnikatelizoval (hezký slovo ) Osm pětek stojej dneska už skoro cíga, pivka tři, vstup na hnusnou diskotéku, hezká kovová propiska, stylový ponožky, 2 fláky prorostlý krkovice, 3 másla, flaška nejhnusnější vodky.....dneska jsem studoval hypermarket letáky Pokud nechcete tak jen sledujte. JE to svobodný rozhodnutí, stejný jako koupit 3 másla
3 piva za 80 Kč ? o u vás máte docela drahý pivo .. To nestojej ani 3 plzně, no ikdyž skoro jo (Já teda piju gambáče, za 14,50
Jinak zpoplatnění groweru je dobrá věc, ale nevím zda to zabrání tomu aby se registrovali 15ti letý haranti, ty si prachy vždycky najdou ...
Vycházím z faktu, že tu mají být pouze starší 18ti let. Netvrďte mi, že takhle starej člověk nemá 80kč, který by dal na podporu provozu Groweru. Jak už napsal Claune, za 80kč si dáte oběd, takže to není tak strašný. Nebavíme se tady o 5ti kilech nebo tak. 80kč fakt dá dohromady každej. Si vemte jenom kolik stojej ty profi hnojiva, za to dáte 300-1000 a ani nemrknete. Grower Vám všem (odpůrcům zpoplatnění) dává tolik informací, který byste sami dlouho hledali v knížkách za tisíce (myšleno dohromady). Všechno dneska něco stojí a udržet v chodu takovej kolos stojí určitě mraky času a peněz (server, připojení, správa). Pro ty, který opravdu nemohou dát 80kč je tu esej, což mě přišlo jako hodně dobrej způsob jakym umožnit přístup i širšímu množství lidí. Tak to vidim já.
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
a co taq mesiac zadara a potom zaplatit.... by sa novacik mohol rozhodnut ci tu ostat chce, ci mu to hafo infa a moznost riesit problemi(vlastne aj inych) stoja za tych 79Kc......
inaq ked spoplatnit taq pre vsetkych........
Naopak spíš bych byl pro zavedení tzv cenzury pro neregistrované.Těm by se naskytl pohled jen do vybraných fór(třeba Indoor pěstění ,Kuřárna,Kanál,apod).Ostatní Bazar,Galerie,Síň Slávy,Soutěže,Oznámení pouze pro registrované.
Výhoda:
-zamezení zbytečného šíření cizích fotek mezi neregistrovanými(nechci aby se fotka válela doma nějakému 15ti letému hovnovi)
-zvýšení bezpečnosti pro registrované(alespoň pro ten pocit)
-dobrý marketingový tah.Lidé kteří chtějí vidět jak to doopravdy vypadá by museli zaplatit (jaká v dnešní době z informací je zdarma,že)
-reklama by byla přístupná stále pro všechny
Nevýhody:
-možný úbytek členů (dle mě nebude).Zvědavost je silnější než 80kč.
-odpor jedinců kvůli tzv. komercionalizaci
-možný souhlas autorů článků,fotek
Jak to vidí vedení?
Osobně bych s pěstování asi ani nezačal(kdyby tak špatně), nenarazit v začátcích svého snažení na jakýsi server Grower.
ja sa na to pozriem čiste z obchodného hladiska ....tak ako hovorí Spsemi
mesiac zadara a potom zaplatit.....a väčšina sa prvé mesiace aj tak stane závislými na growery a zaplatia ...a s radosťou
Ja teda tech penez za registraci vubec nelituju. Za takovy kvantum informaci je to smesna castka. Clovek co chce info si muze vybrat: Bud bude zkouset postupy z freehostingovejch stranek od pubertaku skladajici se z mytu a polopravd (vim o cem mluvim, ztratil sem tak dve sklizne) a nebo muze mit rady od komunity co ma pres 17 000 clenu... To je kazdyho svobodny rozhodnuti.