Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2rastafan>mno tohle vypada slusne...strasne se mi libi jak vsichni vymejslej montujou a vychytavaj to nejlepci pro svy zlaticka...originalni napad ta digestor...maz u mne k+ hned jak se podelim s vice lidma..
IMHO>ty palicky vypadaj luxusne
kytičky pěkně kynou,u dvou se mě dokonce zdá,že sou až ňák moc monstrózní :-)
tů mrakoplas: bohužel pořád ten kristalon,ale musim říct že jim asi svědčí,přidávám tam ještě holandský hnojivo Nohel Garden a 30% peroxid vodíku (i na postřik)
doufám,že mě nebudete moc bombardovat kritikou,ale co já to ňák vydržim :-)
ještě sem pro vás snímnul holky za tmy v 35. dni květu.
vypadá to,že je budu muset za chvíli vázat,ty palice sou fakt brutal
zatim zduř a kuř !!!
kytičky pěkně kynou,u dvou se mě dokonce zdá,že sou až ňák moc monstrózní :-)
tů mrakoplas: bohužel pořád ten kristalon,ale musim říct že jim asi svědčí,přidávám tam ještě holandský hnojivo Nohel Garden a 30% peroxid vodíku (i na postřik)
doufám,že mě nebudete moc bombardovat kritikou,ale co já to ňák vydržim :-)
ještě sem pro vás snímnul holky za tmy v 35. dni květu.
vypadá to,že je budu muset za chvíli vázat,ty palice sou fakt brutal
zatim zduř a kuř !!!
Rastie to pekne,len ma zaujíma:30%peroxid,to tam leješ 30% peroxid vodíku,aj striekaš?To už neriediš?
rastafan>ja bych zacal s tou prodecurou az tak 45 den....mas final solution?>docela dobra vecicka na vylepseni smaku a vycisteni (ale taky ji nechat aspon 10 dni vyflushovat!! )
2rastafan>no nadherne salamy nadherne...ja mel teda druhy kolo horsi je videt zes toho dost pochytil a misto cudky budou letos poradny zabijaci
ted uz jen poradna genetika na pristi round a .......