Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Xes - diky pane z , ty Tvoje krasavice jsou taky paradni, o velmi svedomitem pristupu nemluve, jen co je pravda. Smekam. Je to nahovno, ze si clovek nemuze proste jen tak vypestovat bez neustaly stihy aby mu to nikdo neukrad nebo nenaprasil polisum. Kondolence kamaradce. Jo...to by byl hned lepsi svet Tady aspone degradovali konopi do tridy mene nebezpecnych latek (do te nejnizsi) a moc po tom nejdou, krom toho maj moc prace s chytanim orucnikovanejch hlav, ktery chtej vyhazovat do vzduchu lidi a letadla a tak, popripade zabavovani zasilek narkotik velkejch jako dum, tudiz, kdyz si clovek neco na zahrade vypesti a neni toho 2 lany, tak si myslim, ze je jim leda tak burt.
Kveteni probiha pekne, jen me sere, ze je nejak furt pod mrakem a tudiz to nebuji tak moc, jak by mohlo, ale i tak to jde pekne. Jinak se mi do kytek daly skudci o 106, hadam ze to bude tim, jak to zjunglovatelo a tudiz je vic mista, kde se ty mrchy muzou schovat a ja se nedostanu se sprejem, ale delam co se da. Devky jedny. Pardon.
Musim to zejtra rano znova postrikat.
Ha, malem bych zapomnel, zakouril jsem predevcirem zastipecek a jsem nadmiru spokojen
Earth laughs in flowers (Ralph Waldo Emerson - American poet 1803-1882)
jen jeste vcukuletu nejaka fota.
prvni kytka je nejmensi ze vsech, ma jen asi 180cm a desne se zahustuje. Nemam tuseni co je to za model (pytlicek seminek s nazvem grass leaf), ale vkladam do ni velike nadeje.
druha je detail jednoho z budoucich salamu tehle krasky, palicky jsou malicko do hnedo-fialova.
treti je detail terminalu dalsi krasavice, ktera je vyzablejsi nez ostatni a ma mnohem vic kopinate listy, palicky do svetlezelena. Predpokladam, ze je o neco sativovatejsi...taky se vyviji pekne...
Zatim mavam, a to predevsim na Tenerife, drzte mi palce at je slunce!
Taraaaaaa!
Dnes jsem usnul a nehlidal pouze mezi 03h-05h rani a hned mi ukradli tu nejhezci kytku z mojeho balkonu. Je mi z toho nanic. Neco mezi vztekem a litosti. Budu muset sklizet kytky nezrale, jinak se nevyspim uz vubec.... existuje vubec nejaka spravedlnost, ctyri mesice se o ni staram kazdy den, rucne housenky a vselijakou havet likviduju, skoro nespim, abych ji uhlidal a stejne se mi ted nejaky hajzlik smeje nad podarenym ulovkem. Zlodejum bych nechal usekavat prst po prstu, clanek po clanku a zacal bych nehtem.
Jsem znechucen lidskou rasou.
Uprimnou soustrast Xes, chapu jak Ti je, taky mi jednu ukradli z balkonu, to jeste kdyz jsem bydlel v Cechach. Presne jak pravis, ruce usekat. Zmetkum zlodejskejm, ktery nejsou sami schopny udelat nic, budizknicemove, kazisveti, ktery nemaj poneti kolik prace a lasky za tim je a vubec.... Hadam ,ze takovej clovek nema poneti asi o spouste dalsich veci, ktery jsou treba pro Tebe a pro mne samozrejmosti. Podlidi. Utratit!
Diky za vyjadrenou soustrast. Tak ze mi bylo odneseno pul urody, samozrejme ty nejlepsi palice. Uzavrel jsem se pred svetem na par dni. Dnes to uz zacina byt v pohode ale indoor me nemine. Uz prohledavam inzeraty a jeden pokojik vyhradim mym pritelkynim a tam jim uz nikdo neublizi. Jeste si k tomu najdu nejakeho psa a bude nam hej
Balkon je jako by v prvnim patre ale lezou mi sem spis z vrchu a z boku.
Tak ze jedeme dale.
Jeste jedna kytka dozrava, ta byla zlodejum moc drobna a nedozrala, tak ji ted hlidam a rozmazluju.
FOTO: Super Haze v 10l. kvetinaci. Pokusna, ostatni SH byly v 20l. kvetinacich. Bohuzel rozdil ve vynosu mohu pouze odhadnout a je tak 40-50% tak ze cim vetsi kvetinac, tim lepe.
Původní příspěvek od Xes Diky za vyjadrenou soustrast. Tak ze mi bylo odneseno pul urody, samozrejme ty nejlepsi palice. Uzavrel jsem se pred svetem na par dni. Dnes to uz zacina byt v pohode ale indoor me nemine. Uz prohledavam inzeraty a jeden pokojik vyhradim mym pritelkynim a tam jim uz nikdo neublizi. Jeste si k tomu najdu nejakeho psa a bude nam hej
Balkon je jako by v prvnim patre ale lezou mi sem spis z vrchu a z boku.
vole cumim ze uz se krade i na kanarech mno doporucuju indoor rad pomuzu pres pm ci icq s jakymkoli problemmem a samozrejme uprimnou soustrast za kytix jinak ja uz psa davno mam a corkari diky mame pitbulovi a tatovi mastifovi nako nechodej
Vim, ze pohybovy senzory se tady v UK pohybujou v cenach pomerne dostupnych, jen treba aby se rozsvitilo svetlo ci volaky pipak na konci kaablu a je to, ze. Teda v pripade, ze lze vyloucit kocky a co ja vim co jeste co by cloveka budilo 100 krat za noc.
Este ze se o tohle nemusim starat, v tom mam kliku. Mame dobre maskovani a rovnez cim mene lidi vi, tim lepe, tudiz to skoro nikdo nevi
Jinak meli jsme opet par dni slunecneho pocasi a kytky kvetou az se nestacim divit. pripojuju dve fotky, ktery jsem poridil dneska, kazda ta cohla je o velikosti predlokti. Cca. jeste navesim nejaky dalsi fotky toho ostatniho, ale tahle kytka je fakt vystavni. Dela mi radost. No, jedste vcera jsem obdrzel samecka jamajky od znameho, ktery tam byl loni na sluzebni ceste, tudiz poridim nejake zajimave krizence. )
2 Xes
No neni to uplne nejhorsi, co se kdy urodilo.... Dik.
Prestal jsem hnojit, uz jen cista voda, o vikendu poprve vyflushuju. Ackoli neni ani vidu po hnedem pestiku, better safe than sorry. Jeste stale rostou, zatbu odhaduju tak za 2 az tri tydny, tezko rict.
Vse co bylo receno receno bylo v predeslych prispevcich, myslim, ze uz je cas jen na nejakou tu ptilezitostnou foteeeecku.