Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mylim, ze uz jsem to tu psal, ale jisty si nejsem- zda se mi,ze misty vyrostla tak o 10 cm od prepnuti na kvet, kdezto treba OB o 40 cm!!! Misty podle me rostla tak 10 - 15 dni po prepnuti a pak uz jen paldy paldy a jeste paldy
2sick>>no naarezovka jen ty makra by to chtelo vyfotit v normalni barve at sou videt cukriky....
normalne vyndej kytku ven a nafot ji v plne barve prirody ...uz se tesim
Kamo to se lehko rekne ale tezko udela! dopoledne nemuzu a odpoledne ma kamos doma rodinu,takze to nemuzem vytahnout ven,bohuzel! A kdyz to jde, tak uz je venku tma, zkusim do pristiho foceni sehnat bilou zarivku.Ale jako kdyz zapinam lampu,tak nejlip ty krystalky jdou videt pod uplne zlutym svetlem
Sorrz za OT,vám ide na makro blesk?Ja keď fotím makrá v režime supermakro(od 4 cm),tak sa mi blesk nedá zapnúť.V režime makro to ide,ale to zase nie su také pekné fotky.Na pár cm to nedokáže zaostriť.
Jo jo,chronicu mam 24!!! je to napsane o kousek vys... ale zvazuju,ze rozjedu jeste nejaky indoorek po tomhlenctom at je co cadit az do podzimu! Leto je holt moc dlouhe!!!