Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » Šalvěj divotvorná (Salvia divinorum)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8
Autor
Téma 
Oomega
Stálý Člen

Karma uživatele Oomega - 91% PěstitelskáKarma uživatele Oomega - 91% PěstitelskáKarma uživatele Oomega - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

asi bych ji urizl a udelal jakoby novej rizek,nez zajde uplne a bude s bez sance...

Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané

G I B 400 W bio

Salvia Divinorum User's Guide - Šalvěj Divotvorná a vše (?) o ni

Jak na smrad ve skrini

Old Post 08-06-2006 v 15:42 PM
Oomega je offline   Profil uživatele Oomega   Find more posts by Oomega   Foto galerie člena Oomega   Click here to Send Oomega a Private Message   Add Oomega to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lenylenyleny
Nový Člen

Karma uživatele lenylenyleny - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Takže vršek šalvěje jsem uřízl a teď si vegetí ve džbánku s vodou:

http://img236.imageshack.us/my.php?...p50903019iy.jpg

Jinak původní rostlině se začalo dařit celkem dobře. Má nové lístky a ten stonek už se mi zdá v pořádku.

http://img80.imageshack.us/my.php?image=p50903066xc.jpg
http://img80.imageshack.us/my.php?image=p50903041yx.jpg

Omlouvám se za kvalitu fotek, ale došli mi baterky. Dodám lepší.

Old Post 12-06-2006 v 16:12 PM
lenylenyleny je offline   Profil uživatele lenylenyleny   Find more posts by lenylenyleny   Foto galerie člena lenylenyleny   Click here to Send lenylenyleny a Private Message   Add lenylenyleny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
corsaro
Nový Člen

Karma uživatele corsaro - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

citace:
Původní příspěvek od Oomega
mno,tak po sprsce OT zase k tematu...
sel jsem po ceste logicky dedukce.....
salvej je z oblasti,ktera je zatracene casto zaplavovana.....taky je znama jeji potreba velky vlhkosti vychazejici z jejiho prirozenyho prostredi,coz je prales,tkaze jsem ji prdnul v malym kvetinaci do pet lahve,resp.jeji spicky ustrizeny a zalil tak do tretiny toho kvetiace vodou a nechal "ponoreny".paralelne s ni mi ve skrini,co je v podpisu roste druha salvej,ale dole,pod kytikama...tak uvidime,ale zatim mi prijde,ze ta ponorena jede lip...a o dost lip vypada.jinak je pod a vedle okna,takze ma odrazeny slunecni svetlo a jeste je zakryta v igelitu jako ze parnicku.....o vikendu dodam fotky do myho threadu,to se blbe popisujeale proste myslim,ze spis,nez resit jeji roseni muze byt dobry ji proste udrzovat mokrej substrat...jako v prirode...a hlina....co zbyla od kytek....priroda ji taky nestriha rockwool

Já jsem si při rosení navíc vykoledoval svilušky a nějaký poletuchy,už nerosím,a roste dobře

jen né japonec

Old Post 14-06-2006 v 06:50 AM
corsaro je offline   Profil uživatele corsaro   Find more posts by corsaro   Foto galerie člena corsaro   Click here to Send corsaro a Private Message   Add corsaro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lenylenyleny
Nový Člen

Příspěvek č. 100

[inzerce odstranena]

Naposledy upravil carlos 18-11-2010 v 13:35 PM

Old Post 14-06-2006 v 13:48 PM
lenylenyleny je offline   Profil uživatele lenylenyleny   Find more posts by lenylenyleny   Foto galerie člena lenylenyleny   Click here to Send lenylenyleny a Private Message   Add lenylenyleny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thezeldaa
Stálý Člen

Karma uživatele thezeldaa - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

lenylenyleny: jestli to bylo na mě, tak dík za nabídku, ale bohužel jsem z královéhradeckého kraje....ale i tak dík

Old Post 14-06-2006 v 14:59 PM
thezeldaa je offline   Profil uživatele thezeldaa   Find more posts by thezeldaa   Foto galerie člena thezeldaa   Click here to Send thezeldaa a Private Message   Add thezeldaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lenylenyleny
Nový Člen

Příspěvek č. 102

Vím, že to tady nepatří, ale jak se z nového člena může stát stálý člen?

Old Post 15-06-2006 v 14:09 PM
mikisan
Nový Člen

Karma uživatele mikisan - 0% Pěstitelská

Strihanie Salvie Příspěvek č. 103

Zdarec
Xem sa opytat o strihani salvie, Uz som si konecne zohnal SD z www.plantae.sk (velmi dobra cena a aj do ciech posielaju) A celkom sa mi fajn prijala, ale videl som na tomto fore par "velkych" salvii a chcem vediet ako salviu strihat, Chcel by som ju vypestovat riadne hustu.
btw , ked odtrhnem listy narastu na ich mieste nove listy alebo sa rozvetvi

dakujem

Old Post 17-06-2006 v 10:28 AM
mikisan je offline   Profil uživatele mikisan   Find more posts by mikisan   Foto galerie člena mikisan   Click here to Send mikisan a Private Message   Add mikisan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mikisan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Hele,
co se týče zastřihavání šalvějí, je to dost jednoduchy a vždycky ti poroste.
Mrkni se do mýho threadu - LADY Salvia, tam to je jak to zastříhnout a jsou tam i fotky. Prostě když ti poroste nová větvičkaa pod ní jsou 2 listy, tak to nad nima šmikni a ona se ti pak rozdvojí... Na těch fotkách je to fakt dobře vidět!

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Old Post 18-06-2006 v 12:29 PM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikisan
Nový Člen

Karma uživatele mikisan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Diki :-)

Old Post 18-06-2006 v 14:38 PM
mikisan je offline   Profil uživatele mikisan   Find more posts by mikisan   Foto galerie člena mikisan   Click here to Send mikisan a Private Message   Add mikisan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mikisan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lenylenyleny
Nový Člen

Příspěvek č. 106

Moje šalvěj je asi v háji..... Podařilo se mi ji ulomit, původní stonek uhnil a já mám jen malou větvičku, která ne a ne zakořenit. Mám ji ve vodě už asi 17 dnů, nevíte co s tím?

Old Post 03-07-2006 v 12:54 PM
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

Chlapci, mam problem a dost zavaznej!!!
Zalil jsem salvej, ale neco ji zbylo v misce. No a dneska rano zacala uvadat, ale pritom vody ma dost. Tak sem ji pokropil, zalil, ale vodu propusti do misky, ale hlina je cela mokra. Vypada, jako kdyby mela malo vody, ale ma ji dost, fakt nevim, co si mam pocit!!! Nechci aby mi chcipla... Moje salvejka

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Old Post 15-07-2006 v 18:16 PM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Karma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Kapka1 zavaznej pripad...co teplota ve ktery zije? vzduch co dycha?

Moje Šalvej Divotvorná 1.rok 2.rok 3.rok 4.rok ZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu
Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha
Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK
Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC
Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia
Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009

Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic
Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou

AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!

Old Post 15-07-2006 v 23:02 PM
[CZ]Neon je offline   Profil uživatele [CZ]Neon   Find more posts by [CZ]Neon   Foto galerie člena [CZ]Neon   Click here to Send [CZ]Neon a Private Message   Add [CZ]Neon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 109

Je to legalne prestovat ju doma ?+kde sa na tej stranke plantae daju najst rizky ?

Naposledy upravil 18-10-2008 v 20:54 PM

Old Post 18-10-2008 v 20:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
|Mánička|
Nový Člen

Karma uživatele |Mánička| - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Ano je legální to pěstovat i požívat. Vím že po netu se dají sehnat extrakty 5x 10x a 20x ale řízky seženeš s největší pravděpodobností i tady

Dlouhý vlasy, dlouhý brko

Old Post 18-10-2008 v 21:06 PM
|Mánička| je offline   Profil uživatele |Mánička|   Find more posts by |Mánička|   Foto galerie člena |Mánička|   Click here to Send |Mánička| a Private Message   Add |Mánička| to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 111

Ale aj na Slovensku?

Naposledy upravil 19-10-2008 v 10:36 AM

Old Post 18-10-2008 v 21:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
damaja
Nový Člen

Karma uživatele damaja - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

inak ak to ces pestovat len tak pre zabavu tak pohode ale podla mna taka salvia co vypestujes sa neda porovnavat s extraktom

Old Post 19-10-2008 v 20:51 PM
damaja je offline   Profil uživatele damaja   Find more posts by damaja   Foto galerie člena damaja   Click here to Send damaja a Private Message   Add damaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele damaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
11-01-2015 - Šalvěj Divotvorná - 5 odpovědí
02-04-2012 - Šalvěj divotvorná - 5 odpovědí
25-03-2012 - Šalvěj divotvorná - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás