Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Oomega mno,tak po sprsce OT zase k tematu...
sel jsem po ceste logicky dedukce.....
salvej je z oblasti,ktera je zatracene casto zaplavovana.....taky je znama jeji potreba velky vlhkosti vychazejici z jejiho prirozenyho prostredi,coz je prales,tkaze jsem ji prdnul v malym kvetinaci do pet lahve,resp.jeji spicky ustrizeny a zalil tak do tretiny toho kvetiace vodou a nechal "ponoreny".paralelne s ni mi ve skrini,co je v podpisu roste druha salvej,ale dole,pod kytikama...tak uvidime,ale zatim mi prijde,ze ta ponorena jede lip...a o dost lip vypada.jinak je pod a vedle okna,takze ma odrazeny slunecni svetlo a jeste je zakryta v igelitu jako ze parnicku.....o vikendu dodam fotky do myho threadu,to se blbe popisujeale proste myslim,ze spis,nez resit jeji roseni muze byt dobry ji proste udrzovat mokrej substrat...jako v prirode...a hlina....co zbyla od kytek....priroda ji taky nestriha rockwool
Já jsem si při rosení navíc vykoledoval svilušky a nějaký poletuchy,už nerosím,a roste dobře
Zdarec
Xem sa opytat o strihani salvie, Uz som si konecne zohnal SD z www.plantae.sk (velmi dobra cena a aj do ciech posielaju) A celkom sa mi fajn prijala, ale videl som na tomto fore par "velkych" salvii a chcem vediet ako salviu strihat, Chcel by som ju vypestovat riadne hustu.
btw , ked odtrhnem listy narastu na ich mieste nove listy alebo sa rozvetvi
Hele,
co se týče zastřihavání šalvějí, je to dost jednoduchy a vždycky ti poroste.
Mrkni se do mýho threadu - LADY Salvia, tam to je jak to zastříhnout a jsou tam i fotky. Prostě když ti poroste nová větvičkaa pod ní jsou 2 listy, tak to nad nima šmikni a ona se ti pak rozdvojí... Na těch fotkách je to fakt dobře vidět!
Moje šalvěj je asi v háji..... Podařilo se mi ji ulomit, původní stonek uhnil a já mám jen malou větvičku, která ne a ne zakořenit. Mám ji ve vodě už asi 17 dnů, nevíte co s tím?
Chlapci, mam problem a dost zavaznej!!!
Zalil jsem salvej, ale neco ji zbylo v misce. No a dneska rano zacala uvadat, ale pritom vody ma dost. Tak sem ji pokropil, zalil, ale vodu propusti do misky, ale hlina je cela mokra. Vypada, jako kdyby mela malo vody, ale ma ji dost, fakt nevim, co si mam pocit!!! Nechci aby mi chcipla... Moje salvejka