Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ak Vás zaujíma,čo to je,tak je to asi o stranu späť a už je to dávno skončené.
A ešte ak Vás zaujíma,výhra skončila vo vrecku nejakého zamestnanca Slovenskej Pošty!!!
hej to je tak keď si niekto prečíta len nadpis a pozrie sa na obrázok,,,jo kurva pošta,,, expirymu došla prázdna obálkainak expiry není problém poslať ti to znova aj keď už je seeds pomálo ale 10 by sa ešte našlo len napíš kde,,kurva kurva ale ten Jock Horror ma fakt sere toto sa mi inak ešte nestalo for all radšej posielajte doporučne aby ztoho aspoň čosi bolo
Dík za ponuku,po sviatkoch sa môžeme dohodnúť,hlavne chcem nejaké seeds na vyselektovanie maminky ale ešte musím kúpiť TD a spraviť pacháč,nech to môžem rozbehnúť.
A skúste to posielať napr. v obale od CD,alebo v niečom,čo na hmat nebude pripadať ako niečo "zaujímavé".Ja mám podozrenie,že si zlodej myslel,že je tam nejaká striekačka s pikom,alebo niečím podobným.Najviac by ma naštvalo,keby to týpek zahodil,lebo by nebol grower.
btw,určite si už nedám nič podobné poslať na moje meno,lebo je veľká pravdepodobnosť,že sa mi to stane znovu
FUCK!!!
P.S.A ešte tá výhovorka pošty,bolo to akoby rozrezané zboku,tak tvrdili,že tam asi bolo niečo ostré a to prerezalo tú obálku a vypadlo