Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě to začíná připadat, že se s vyhodnocením čeká, až bude uzavřen RX Cannabis Cup Photo Contest 2005, aby náhodou JXD zase nenadával. Ale budu hrozně rád, pokud se mylím, a třeba už dnes budou výsledky. Nebo ne ?????
Každopádně mě štve, že porota dělá mrtvého brouka, dvě tři věty ,jak to vypadá s vyhodnocením, by snad nikoho nezabili.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
I kdyby žádný výsledky nebyly, nezbláznil bych se z toho, ale považoval bych za slušné o tom alespoň informovat.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
byl jednou jeden clandestino
už není
a je či není to jeho chyba?
moje ne, jen jsem bláznil a byl v tý době na sjezdu železničářů
pár lidí jsem určitě nenadchl
a tak se rozhodli mi titul sebrat
ale to mi neudělala ani Karlova univerzita
chci být clandestino
stejně jsem....