Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych ani neřekl! S tabákem to mrtě kope a už to prostě není ono!!!
Je sice pravda že to o něco málo víc zhuluje, ale já osobně špek s tabákem nesnáším...Totéž můžu říct o šlukovce nabité s tabákem!!!
Ale pro toho kdo to má rád doporučuji tabák SAMSON variantu CELÝ Není sice nejlevnější, ale je super!!!
jak myslis, ze to nejde? ja si nalozim do bongu akekolvek male mnozstvo (niekedy az homeopaticke ) a da sa to v pohode... nemusim plucami filtrovat zbytocny tabakovy dym
EDIT: Sorry. Jezis ma v prispevku dalej pravdu, nejako som nespozoroval, ze rec je o jointoch. Miesat travu s tabakom ma ani nenapadne, a pokial sa neplanujem rozsekat na kusky, jointy nehulim. S fajcenim tabaku som pomerne davno prestal a neplanujm s tym znova zacinat. Takze ak uz jointa, tak cisteho. Bud si pre seba uvalim take mikrobrcko, alebo mame jeden full size joint viaceri. Ked je k dispozicii jedine joint s tabakom, bud si nedam, alebo len ochutnam.
inf3cti:precti si priste o cem je rec nez zacnes prispivat. rec je o jointech, ty sem pises ze si davas cisty bong skoro jako kdybys objevil ameriku :d
cisteho speka si dam jedine z nejake chutovky, zvlaste kdyz je ji hodne (jako treba po me sklizni Durga maty) Na speky s tabakem jsem ale zvykly, ikdyz uz 2 mesice nekourim a trochu tabaku ve speku musim mit vzdycky, ale musi to byt jen stopove mnozstvi
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
No ja si myslim, ze to jesi davate do jointu samotnou travicku, nebo jesi k tomu pridavate i tabak zalezi hlavne na vasi chuti. Ja to moc s tabakem nemicham, rozhodne je ale pravda, ze kdyz se to s tabakem smicha, tak to daleko vic skuruje(tada aspon me ). Daval sem s tabakem a hned pak bez tabaku jen samotny a musim rict, ze to bez tabaku mi chutnalo daleko vic a neprislo mi, ze by to s tim tabakem neskrabalo, ale spis naopak. ALe jak rikam zalezi na chuti toho kdo to jak ma rad, pac kamos ten bez tabaku ani ranu. Takze pokud de o me, tak proti tabaku nic nemam za lepsi efekt to stoji, ale jak rikam, hned po tom si dycky dam este bez tabaku na spraveni chuti.
Tabak lepe nehori. Tabak je take posvatna rostlina, na to pamatujte. Vypestujte si vlastni rostlinu tabaku, nasuste a vykurte. Uvidite, ze lepe nehori. Lepe totiz hori prumyslove zpracovany tabak, ktery obsahuje vice jak 500 aditiv.
Osobne tabak v jointech nesnesu, pokud bych nekdy zkusil tabak, tak jedine vlastni vypestovany a ne ty sracky, co se prodavaji.
Hele Omnihashi, u nás bydlí borec, co dává čistý brka třeba dvojgramáky a imrvére hulí a zároveň velí jedný firmě. Já to taky nechápu, ale je to tak. Ten člověk vyhulí dvacetkrát až padesátkrát víc než normální standartní vyhulenka. A to takovym stylem hulí už cca deset let co ho znám....
Jinak hulim čistý i ředěný, jak je chuť. Ale je to 80 ku 20 ředěný vs. čistý...
Peace
Když brko - tak s tabákem. A tím myslím Javanse nabo Drum. A to mám v plánu se zničit . Když dát prda na spaní... tak skleněnka a pak několik cigaret.
Když se paří - tak čistá.