Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo...růžové brejle nosí většina lidí..i většina growerů...soudě podle některých názorů některých členů...nejlepší je chodit bez brejlí..to pak člověka to slunce oslní a on ví na čem je nebo co ho čeká...
bude to takové jaké to sama budeš chtít, opravdu, najdi v tom vsem a v tech sra-kách, ve kterých ted ses, to hezké a užívej si to. Užij si sebe a samotu, vážně to jde, a začneš se mít hodně ráda a o to jde
přišel jsem na to... tak po 50 jointech (ne najednou ) že naším problémem není ropa ale vzduch
za chvíli budou stromy jen ve skleníkách => soukromé zásoby vzduchu
proč? - protože lidi u deštnejch pralesů nemají praci a ani jinou alternativu jak uživit svoje rodiny - a tak kácí drahé dřevo z d. pralesů na kterém si sotva vydělají na živobytí.
tudíž nebude kyslík
o tom osmiválci co píše mad lion - PROČ NE ale kdybych si ho koupil, tak budu 20 let šetřit na jednu projížďku (asi bych neměl na benzin)
ps. To janisek - už asi rok přemýšlím zda jsi muž anebo žena, protože jenou píšeš v ženském rodě a jindy v mužském tak jsem z toho volako zmeťený
o budoucnost se nestarejte - kdyť to bude jen vteřinka než se vypaříme
Původní příspěvek od TouchWood za chvíli budou stromy jen ve skleníkách => soukromé zásoby vzduchu
proč? - protože lidi u deštnejch pralesů nemají praci a ani jinou alternativu jak uživit svoje rodiny - a tak kácí drahé dřevo z d. pralesů na kterém si sotva vydělají na živobytí.
tudíž nebude kyslík
nekde jsem cetl, ze kdyby se v prirode zastavily vsechny procesy, ktere produkujou do atmosfery kyslik a ten by se od te chvile jen spotrebovaval, tak by pri soucasne spotrebe klesla hladina kysliku jen o 1% za 1000 let..
a pry jeden vzrostly strom vyrobi za slunecneho dne kysliku pro 50 lidi na cely den.. nebo pro auto na par kilometru
--------------------------------------------
Ani zbrane, ani drogy, ani alkohol nieje zly. Zle nemozu byt veci, lebo veci nic nerobia. Zly mozu byt iba ludia, ktory tie veci pouzivaju na zlo.
MATURITA!!!!!!!!!!....taky mě to čeká ....dostat se na FEL a zárověň si najít práci,ať se můžu stát finančně nezávislým ...
no a když ne FEL, tak hola hej světe práce....od 19 bych lítal ve stereotypu...jak smutné
no v prvom rade dokoncit skolu.do zahranicia zarobit kupit domcek---zajebat skrine,boxíky s hubkami---aaa okniť -(velmi ružova predstava dufam ze mi raz víde)a este by som chcel mat krcmicku nejaku undergroundovu a tam kazdy vikend nejaky punk/hc--koncik---alebo d´n´b smažky.