Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno modleni bohuzel nestaci sefe...a rozdone ci high....delku si neuvedl takze sem tam kde driv...to jak se ma skliztet a jak to ma vypadat tady bylo receno stokrat...spis sem chtel znalecky oko ktery rekne "hm hmh...za soucasnejch podminek a s touhle venkovni teplotou...hm....3 tejdny" nebo tak neco....kazdopadne DIQ
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
sorac to sem psal hrozne chytrej po burcaku takze sem ti asi moc neporadil takze ja nevim kolik toho mas ale ja sem kazdej tejden sklidil neco a po tejdnu to bylo suchy tak sem to zhulil a az mi to vyhovovalo tak sem sklidil vsecko
hm mesic....ja si to myslel no...je to proste indoor e jede pomalu hajzlik...ovsem mam strach ze mesic mu nebudu mit moznost dat...uwidime co se da delat
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
2rociik: sory ja to asi offtopic ale tohle si psal uz asi v 5ti trejdech emuzu si pomoct ale jakej to ma vyznam srat(sprominutim) do kazdyho trejdu kterej navstivis jinak sory snad se poucis
a ted info tak sem jeste rekl si ze to tak 14dni vydrzi zejtra sem hodim fotoz
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
mno jde o to ze v ostatnich X trejdech kam sem to "nasral" mi nikdo neodpovedel....tot vse...nemam v umyslu jinak zahlcovat svejma kecama zbytecne dalsich X lidi...tak soz
tak kamo uprimnou soustrast...neni nic horsiho kdyz to par dni pred sklizni nakej kokot sebere...me se to stalo loni taky...proste v pondeli sem prisel a mel v planu v sobotu sklidit...ve stredu sem sel jen na cumendu a bylo tam hovno...tenhle debil to jeste vzal bez korenu takze proste nakej stupid...aby jim pracky upadly a konopi vymazalo mozkovy bunky
nazdarek, dnes focene, potreboval bych tomu dat jeste minimalne 14 dni ... problem je, ze jsem z nekolika mist dnes vybiral plisen Zajistil jsem kvalitnejsi odvetrani foliovniku, takze se ted jiz vubec nezaparuje, ale mam z te mozne dalsi plisne strach.
Co myslite mam to riskovat? Za predpokladu, ze to budu hlidat, by to snad mohlo vyjit, alespon doufam ... Hawaii x Skunk #1
lool kamo zacni rostlinu cejtit....a co jeji auru tu cejtit nemam? ...ce to akorat praxi a dokud ji clovek nema potrebuje kazdou berlicku...a neboj moje rostlina je cejti kurwa hodne... a nebojim se toho ze nepoznam kdy je cas...ted uz ne...
to sleepless: Pokud to máš pod kontrolou, tak se neboj a ještě to nech, sám uvidíš, jestli se ta plíseň začne víc rozjíždět nebo jestli ti to pěkně dozraje. Za den ti to nezhnije, tak to chce jenom často radši kontrolovat..
Tak co panove jak to vidite mam New Purple Power a ten by v teto chvili chtel jeste mesic. Jak to vidite? Dojde nedojde? Ja doufam ale myslim ze to uz nestihne.
zejtra jedu na kontrolu svejch BB ale uz to na moc dlouho nevidim,i kdyz by to chtelo,pred tydnem uz jsem mel plisen.Ted ma bejt 2 dny pekne a pak ma zacit chcat,pocasi uz toho moc letos nedovoli,sy mysim