Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jak jsem procházel Vaše příspěvky, našel jsem spoustu povolání, jenom ne to co dělám já. Spousta bussinessáků, ale žádnej herbalajf, MLM a tak. Nene, nejsem agent s teplou vodou, dělám v cestovní kanceláři, která prodává pětihvězdičkový apartmány všude po světě, někdo z vás možná slyšel o TIMESHARE, spousta lidí na to nadává, ale co jsem podepsal, to jsem splnil. Tak a teďka se podržte:
NÁPLŇ PRÁCE: přijde mi do kanclu úplně neznámej pár (většinou chlap a ženská, ale nemusí být - viz zážitky), dám si s něma kafčo, chlámeme se, vykládáme si o dovolenejch, o sobě, o svejch tajemstvích, o svejch kontech.... (myslim že bych byl dobrej typ na vyslechy: ad POLICIE ČR: "Chcete mě?"). No nakonec (ikdyž si vlastně nepřišli nic kupovat) mi nacpou do sejfu kačky, šeky nebo do terminálu kreditku a podpis pod "uživatele" a pak si tam jezdí pořád a jestli neumřeli........ A jestli umřeli tak to stejně po nich jejich fakani zdědí.....
Zapomněl jsem napsat frekvenci hulení v práci, jinak by ten příspěvek asi neměl co dělat v tomhle threadu. Takze asi 15 solospeku denně, ať už pracuju nebo ne. Luxus, co? Platí mi za to že jsem v pohodě a že se dokážu smát s lidma. Hmmmmmmmmmmm
Zrovna koukám, že jsem se ještě ani nepráskla, co vlastně dělám.
Povolání tu je opravdu rozmanité, ale muzikantů pomálu (zdravím Bryanta). No a tím jsem se prozradila.
Živím se hlasem, někdo říká, že moc hezky, ale nejsem si někdy jistá, protože když zpívám doma, můj starší syn si zacpává uši a říká abych už přestala.
Vzhledem k tomu, že nic jinýho vlastně ani neumím, budu mu muset koupit takový ty špunty do uší, snad to zabere!
Jo a ke kouření při práci. Radši ne, chytá mě chechtavá a to by bylo docela blbý, kdybych prochechtala celou písničku, né?
čauky
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
Já funguju jako vedoucí chemik v jedný nejmenovaný velký fotografický firmě na severu Čech, huličů v práci tu máme docela dost, jen si tady nikdo začadit netroufne - nesmíme si tu už dát ani cigáro, chtěl bych to pak vidět, jak by to tu vypadalo. I když někdy mám neskutečnou chuť někam zalézt a zhulit se
Jak ste jistě pochopili z nadpisu, sem student. Chodim na ČVUT u nás ve městě. Jinak hulíme ve škole pokaždý, když je čas a když si to můžem dovolit - nevim jak bych fungoval, kdyby se mě na něco ptal děkan, kerýho máme na takovou pěknou pakárnu.
Když se ale vyhulim, tak toho fak moc nestíhám. Většinou si kreslim (!) nebo vypadnu na počítače.
Už tady asi moc dlouho nebudu! Pěkně na to !
Zdravim
Predavam v jednom obchode mobily,robim zmluvy a poradenstvo,denne asi 20ks zakaznikov.Pracujem do 18h a asi hodinu pred zaverečnov si dam na zachode par praskov a kvapky do oči,v potravinach si kupim pivkečko a surfujem.
jo jo, to ja delam v nemocnici na vypocetnim stredisku, jako programator, technik, hotline a vubec co souvisi s kompama. f praaaci nehulim, jinak sazim a hulim jaqxteklej :8)
ja sem student na el.fakulte a brzo budu koncit ,jinak je to neuveritelna nuda a asi si vystuduju neco humanistictejsiho do skoly proto moc nechodim ,a tak hadejte co delam ve skrini mi to pekne rasi a tak to ma byt .peace for all
Ja delam ctvrtak SPSD v Plzni a fakt uz me to tam vubec nebavi. Chce to nejakou zmenu. Zkusim vejsku, ale moc nadeji si nedavam a kdyz to nevyjde - civilka to jisti - to by mohl bejt spravnej odvazzzzzz :-)
ja su neco jako au-pair..ale nehlidam deti..staram se o nemocnou pani a vobcas mi dava peken pohulit i bez speku...zato o vikendech si to vynahrazuju...jen mi tu chybi trafka...je to tu samej hashish...ale diky spon za nej...
Dělám v online obchůdku přes prodej stříbrných koleček a jako vedlejšák píšu recenze v jednom online deníku. V práci s konopím problémy nejsou už jen proto, že tam alespoň občas hulí (nebo hulil) skoro každej, včetně některých šéfů Navíc jsou s mými pracovními výkony spokojeni, čas od času dostávám přidáno, ale hlavně - jsou tam normální, skvělí lidičci a dělám přesně to, co mě baví. Jó, máme se to my kuřáci marjánky! Teď ještě aby nám do toho přestal blafat stát...
Právě mam před maturitou. podle oboru, kterey studuju by ze mě měl bejt správce počítačových sítí, ale s míma vědomostma to tak slavný neni, ale nechci se zas podceňovat. Ve škole už jsem párkrát zmaštěnej byl... to pak ten den odsejpá a nic mě tam nerozčiluje, naprostá pohoda a flegmatismus. Ale nedá se to dělat často, protože pak z učení nemam vůbec ale vůbec nic.
To vite...papriky rajcata .....eeeeebanany a lokniny
Sralo me to jsem od spiny
sel jsem si vyprat moje jeany
do susarky na pradlo,
dostal jsem chut na zradlo,
utikal jsem do kuchyne,
tam jsem snedl pujku swine,
zustal jsem tam na delsi cas,
abych udelal jidlo a potesil vas.