Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pre mna je najlepsi na susenie susedov dom no ale ten sused tam nebyva cize v pohodke... pekne si to odomknem a ked odchadzam zamknem... vsade tam je traaava... je to zeleny dom
Zdar tak ja suším na půdě (tam je to za 2 týdny usušený) jenom samotný větve.
Pro sušení nejlepších vršků používám krabicovou metodu:
Do větší krabice z boku proti sobě vyříznu 2 díry, pod dekl natáhnu tak 3 špagáty(záleží samozřejmě na velikosti krabice), krabicu dám k topení a za týden je usušeno.
Původní příspěvek od alladyn kořen odděl je to nutnost, je nejdýl mokrej ,sílá se vrací tam odkud přišla,kořen to je u rostlin hlava,kytka je hned mrtvá ,atd. znáš nějakou bylynu kde se kvůli květu sklízí kořen ,jea ,hej boys come backs to earth and under the threes,dont sleep ,but open eyes!
citace:
Původní příspěvek od alladyn jea, myslím ,že je to pověra,co si tu přehazujete mezi sebou
Normalne aladyne ja ztebe nemuzu... ted si mi dostal jak svina
Posledni dobou kam se kouknu ses tam ty se svejma vopravdu preciznima nazorama...asi uz profesionalni deformace ne?
Jen pis takove hity dal...urcite tu nebavis jen me,jea
Normalne aladyne ja ztebe nemuzu... ted si mi dostal jak svina
Posledni dobou kam se kouknu ses tam ty se svejma vopravdu preciznima nazorama...asi uz profesionalni deformace ne?
Jen pis takove hity dal...urcite tu nebavis jen me,jea
Sorry za OT ja si to nemuzu vodpustit...
jo aladyn je dobrej, nejhorsi je ze to asi fakt mysli vazne a dost plete hlavu novym growerum , takze bych se nebal mu dat ban aspon na cas nez se zpamatuje, u me ma kazdopadne k-. D.
Mam dotaz.....susim na pude a pri takovimhle pocasy je tam chlad a vlhko pac puda neni zaizolovana-par sparama tam proudi vzduch.Zajimalo by me kdybych pouzil silica gel,jestli by mi to pomohlo.Zvazuju i nejaky topeni (ofuk tam uz je) ale nevim jestli to ma nejakou cenu... vsem dik za nazor
PS: Nejhorsi je to ze sem se rozhod sundat v brzky dobe koreny (LOL- ) pac byly este mokry dyz sem to kosil a myslim si,ze pomerne docela dost prispejou k dlouhymu usychani materialu...
Ja sa drzim nazoru cim pomalsie tym lepsie .Susim na povale tuto u nas na slovensku je dost zle pocasie ,tak to este chvilu potrvaaa.Trpezlivost ruze (šišky) prinasa.
ja zrovna nemam nejak vela priestoru kde susit a tak sa vas chcem spytat ,ze ci to mozem nastrihat a naukladat do 7dcl flias a potom do dat do sucha a tmy ?
Původní příspěvek od rastafarian A keby to dam horizontalne na vytah ? Smrdelo by to tam ?
pokial nemas inu moznost tak pouzi stare kartonove/papierove krabice. Neviem sice ci sa tak da ususit vacsie mnozstvo, ale mne sa tak podarilo bezpecne ususit par desiatok geciek, ked nebola ina moznost