Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » kde nejdál od ČR jste hulili?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Young.Buck
Stálý Člen

Karma uživatele Young.Buck - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

Rovinj-Chorvatsko )

Old Post 18-10-2006 v 12:27 PM
Young.Buck je offline   Profil uživatele Young.Buck   Find more posts by Young.Buck   Foto galerie člena Young.Buck   Click here to Send Young.Buck a Private Message   Add Young.Buck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonkwodny
Stálý Člen

Karma uživatele bonkwodny - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

na slovensku :p

Old Post 18-10-2006 v 16:10 PM
bonkwodny je offline   Profil uživatele bonkwodny   Find more posts by bonkwodny   Foto galerie člena bonkwodny   Click here to Send bonkwodny a Private Message   Add bonkwodny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Chorvatsko v Drveniku paráda..večer na molu při svitu měsíce a Karlovačko pak na makarské opět na pláži a studenou Colu , Francie: Paříž, St. Flour, Perpignan, Tollouse a tady všude vína :-))
a jednou někde hluboko v Německu hašiš:-))) jsme čekali na vlak a přišel za nama strej typan...takovou cihlu haše jsem neviděla ani v Holandsku
no a samozřejmě Holandsko:-)) Všude, kam moje noha stoupla :-))

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 19-10-2006 v 06:30 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

V SAE pod plachetnicí skovanej za betonovym sloupem

...nevěděl sem jak se to u nich má

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 20-10-2006 v 06:26 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernymi
Stálý Člen

Karma uživatele cernymi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

nejdřív klasika Španělsko - Valencie, Alicante, Granada. Pak jsem odjel na 5 měsíců do Ruska, kde po několika denodenně prohulených let o jointíka ani nezavadil (zato kýble vodky)..zachránila mě ségra, když mi asi po dvou měsících poslala strašně důmyslně zabalenou paličku. Dřív bych z ní udělal většího osobáčka, tady jsem z ní nejdřív ubalil joshe do papirosy zn. Bělomorkanál a pozval asi 4 kluky (Bulhaři, Rus, Kazach), kterým jsem to sliboval dlouho dopředu čekaje vysněnou poštu). Nátěr! Ještě zbylo na malého štroncla a vykouřil jsem ho s Turkem a Švýcarkou a pak jsem jenom ležel an posteli ve tmě aužíval si mžitek před očima, milovaný stav..Pak dlouho nic. Odjel jsem do Ivanova - tím se dostávám k nejvzdálenějšímu hulícímu místu - asi 200 km od Moskvy na V za vzdálenými příbuznými, které jsem nikdy neviděl. Nejdřív prastrýček. Čekáme bratránka. Rozrazily se dveře a týpek v pirátskym šátku a křiváku, bez oka (veterán z Afganistánu). Hned na mě: Vodku piješ? Trávu kouříš? Jo, fér... Neuvěřitelně mě zkouřil nějakým místním senem a pak prastrýček zavelel - jdeme na návštěvu. načež mě vodili po neznámých příbuzných, až jsme u jedněch zůstali, kde jsem měl spát.. Strašně fajn buchta (moje sestřenka), když mě viděla, sprásklam ruce a řekla - jé, my sme čekali nějakýho Garry Potěra a ty takovej naturál! a šla zavolat nějakejm kamarádkám.. Mega vodky a pak opět tráva v cigaretě Bělomor (v rusku enbalej do papírků). Pak jsem se málem utopil ve vaně :-)
Pak jsme ešt ě na koleji v Moskvě koupili hašiš a s 2 Rusama jsme hio potají pokoutně vykouřili u mě v pokoji. Nejdřív jsme plánovali, že plastik necháme na příště, ale nakonec jsme vysucháčovali celej..a došlo i na Bělomor (prosadil kámoš strašně zvláštní zážitek, protože stíha (2x už mi hrozilo vyhození z koleje za bóro, ve vedlejším pokoji práskač-donašeč bejvalej kámoš Turek Achmet, x nepřátel -uklízečka, šéfka uklízeček , ředitelka koleje, ředitel institutu (u toho sem taky byl na koberečku), to všechno se mi mlelo v hlavě, a kámoši dělali strašný bora :-)
A letos jsem hulil na Ukrajině, na Krymu asi týden denně místní hůla, od nehoráznejch sen (co ale stejně dávaly) až po hydroponii. Asi nejhustší zážitek - ne, ten se nedá popsat-bylo hulení, co přinesl jeden pankáč, z okraje společnosti - na Krymu žijí v přírodě, v něčem, co bych nazval trochu zelenější buš, v chtrčích tuláci, neregistrovaní, uprchlí trestanci. Poznal jsem dva takové, jeden trestanec jak poleno, sráč a pankáč, co byl v pohodě. přinesl nám jednou ryby a jednou čázo..

Dál jsem nehulil, ale chtěl bych :-)

Old Post 21-10-2006 v 03:18 AM
cernymi je offline   Profil uživatele cernymi   Find more posts by cernymi   Foto galerie člena cernymi   Click here to Send cernymi a Private Message   Add cernymi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

cernymi: jsem břídil skvělý zážitky:-))) ale že bych se hnala na kolej do ruska...bych se bála..

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 21-10-2006 v 07:45 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 103

hm, nejdál to bylo asi v Maastrichtu na řece v kofáči Mississipi

Old Post 21-10-2006 v 10:58 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernymi
Stálý Člen

Karma uživatele cernymi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

2Janisek -nejsi bridil :-) vypada to, ze jsem kdovijakej cestovatel, ale vsechno je jenom velka nahoda, vesmirnej tanec, nebo jaxe to rika.. :-)) jinak v rusku je to fer, neboj.. kapku tezsi zivot, zato inzenzivnejsi.. me tahle zeme (+ukrajina) dycky nakopne. Nikdy se mi tam nic nestalo (teda jednou mi nekdo v moskve na ulici hodil uspavaci prasky do piva a pak me okrad, coz byl hardcore, fuj :-D
a huli se tam dost, samozrejme ne jako tady (nikde se podle me - nepocitam tradicni hulici kultury jako indie atp. - nehuli jako tady

ZKOURENA PLANETA - tak to ma byt!!!
:-)

Old Post 22-10-2006 v 00:33 AM
cernymi je offline   Profil uživatele cernymi   Find more posts by cernymi   Foto galerie člena cernymi   Click here to Send cernymi a Private Message   Add cernymi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lootman
Stálý Člen

Karma uživatele lootman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

No co ja sem nejdal hulil tak to bylo v krasne pahorkate krajince asi 50km od Bernu ve Svycarsku.Proste parada kazdy rano kdyz sem se probouzel tak sem z dali slysel cinkani zvonu ktere tam maj kravy na krku
aby byly slyset kde zrovna pobihaj,moc hodni lide,krasna divoka priroda,horske prameny,vodopady,pohodicka,relax a ganja-dovolena jak ma byt...
peace

Old Post 22-10-2006 v 09:53 AM
lootman je offline   Profil uživatele lootman   Find more posts by lootman   Foto galerie člena lootman   Click here to Send lootman a Private Message   Add lootman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mammoth
Nový Člen

Karma uživatele mammoth - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

Tak ze bych taky prispel?...OK, nikde tu nevidim Jamaiku, ale minulej rok na prazdniny jsem si vyhradil na zcestovani karibiku v cele prave s Jama. Samozrejme jsem nakonec kvuli financni strance cele prazdniny ztravil v mestecku Yallahs vedle Kingstonu a na dalsi ostrovy se dostane snad jindy.
Musim rici ze popijet nejlepsi kavu sveta a hulit nejslavnejsi modely...tezko popsatelne...dodnes si z dovolene moc nepamatuji

Old Post 23-10-2006 v 15:23 PM
mammoth je offline   Profil uživatele mammoth   Find more posts by mammoth   Foto galerie člena mammoth   Click here to Send mammoth a Private Message   Add mammoth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mammoth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mammoth
Nový Člen

Karma uživatele mammoth - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

A tedy potom samozrejme hory...Alpske vrcholky trpytici se v rannim slunci, at jiz ve Francii, Italii, nebo Svycarsku jsou nadherny zazitek, pokud mate tu spravne vyhulenou naladicku. Jedine me zklamalo snad Rakousko...Vzdy zde pekne chcalo.

Mammut to rule the weed.

Old Post 23-10-2006 v 15:25 PM
mammoth je offline   Profil uživatele mammoth   Find more posts by mammoth   Foto galerie člena mammoth   Click here to Send mammoth a Private Message   Add mammoth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mammoth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hashie
Nový Člen

Karma uživatele hashie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Takže v roce 2005 v Maroku ten jejich fresh hašík a pálila sem ho všude kde šlo, protože jsem sehnala za pár šupů ohromnej kus, ale nejkrásnější pohuleníčko nedaleko města Merzouga na vrcholku červených pískových dun - aaach - hned bych se tam vrátila a nejen kvůli tomu haši

Old Post 25-10-2006 v 10:47 AM
hashie je offline   Profil uživatele hashie   Find more posts by hashie   Foto galerie člena hashie   Click here to Send hashie a Private Message   Add hashie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJSantusVorisek
Stálý Člen

Karma uživatele DJSantusVorisek - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

lol to ja sem nejdal hulil v europaparku v nemecku.pak sme nabehli na tu jejch nejvetsi horskou drahu a to byl mazec

Old Post 25-10-2006 v 11:21 AM
DJSantusVorisek je offline   Profil uživatele DJSantusVorisek   Find more posts by DJSantusVorisek   Foto galerie člena DJSantusVorisek   Click here to Send DJSantusVorisek a Private Message   Add DJSantusVorisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan Muškát
Stálý Člen

Karma uživatele pan Muškát - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Turecko - Antálie (nejlepší, nejlepší!!!!)

Až budu veliký, bude ze mě dědek kořenář!

Old Post 25-10-2006 v 18:24 PM
pan Muškát je offline   Profil uživatele pan Muškát   Find more posts by pan Muškát   Foto galerie člena pan Muškát   Click here to Send pan Muškát a Private Message   Add pan Muškát to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pan Muškát! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
habitrix
Stálý Člen

Karma uživatele habitrix - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

No tak ja som sa dobre sprasil napriklad v Birminghame v GB tam to malo dobru atmosferu a perfektne modely ktore sa dali cheknut podpultovo v grow shopoch a potom asi naj klasika vsade na dovolenkach pri mori tam je to parada perfektny pocit pri krasnom vychode alebo zapade slnka

Old Post 26-10-2006 v 13:53 PM
habitrix je offline   Profil uživatele habitrix   Find more posts by habitrix   Foto galerie člena habitrix   Click here to Send habitrix a Private Message   Add habitrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 112

mammoth ..aj na Jamajke , naposledy najdalej v Kolumbii a Venezuele, pozrel som sa na mapu tak by to mohlo byť Chihuahua v Mexicu. sorry zemepis ma nebavil....

Naposledy upravil 27-10-2006 v 16:33 PM

Old Post 27-10-2006 v 16:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás