Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chorvatsko v Drveniku paráda..večer na molu při svitu měsíce a Karlovačko pak na makarské opět na pláži a studenou Colu , Francie: Paříž, St. Flour, Perpignan, Tollouse a tady všude vína :-))
a jednou někde hluboko v Německu hašiš:-))) jsme čekali na vlak a přišel za nama strej typan...takovou cihlu haše jsem neviděla ani v Holandsku
no a samozřejmě Holandsko:-)) Všude, kam moje noha stoupla :-))
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
nejdřív klasika Španělsko - Valencie, Alicante, Granada. Pak jsem odjel na 5 měsíců do Ruska, kde po několika denodenně prohulených let o jointíka ani nezavadil (zato kýble vodky)..zachránila mě ségra, když mi asi po dvou měsících poslala strašně důmyslně zabalenou paličku. Dřív bych z ní udělal většího osobáčka, tady jsem z ní nejdřív ubalil joshe do papirosy zn. Bělomorkanál a pozval asi 4 kluky (Bulhaři, Rus, Kazach), kterým jsem to sliboval dlouho dopředu čekaje vysněnou poštu). Nátěr! Ještě zbylo na malého štroncla a vykouřil jsem ho s Turkem a Švýcarkou a pak jsem jenom ležel an posteli ve tmě aužíval si mžitek před očima, milovaný stav..Pak dlouho nic. Odjel jsem do Ivanova - tím se dostávám k nejvzdálenějšímu hulícímu místu - asi 200 km od Moskvy na V za vzdálenými příbuznými, které jsem nikdy neviděl. Nejdřív prastrýček. Čekáme bratránka. Rozrazily se dveře a týpek v pirátskym šátku a křiváku, bez oka (veterán z Afganistánu). Hned na mě: Vodku piješ? Trávu kouříš? Jo, fér... Neuvěřitelně mě zkouřil nějakým místním senem a pak prastrýček zavelel - jdeme na návštěvu. načež mě vodili po neznámých příbuzných, až jsme u jedněch zůstali, kde jsem měl spát.. Strašně fajn buchta (moje sestřenka), když mě viděla, sprásklam ruce a řekla - jé, my sme čekali nějakýho Garry Potěra a ty takovej naturál! a šla zavolat nějakejm kamarádkám.. Mega vodky a pak opět tráva v cigaretě Bělomor (v rusku enbalej do papírků). Pak jsem se málem utopil ve vaně :-)
Pak jsme ešt ě na koleji v Moskvě koupili hašiš a s 2 Rusama jsme hio potají pokoutně vykouřili u mě v pokoji. Nejdřív jsme plánovali, že plastik necháme na příště, ale nakonec jsme vysucháčovali celej..a došlo i na Bělomor (prosadil kámoš strašně zvláštní zážitek, protože stíha (2x už mi hrozilo vyhození z koleje za bóro, ve vedlejším pokoji práskač-donašeč bejvalej kámoš Turek Achmet, x nepřátel -uklízečka, šéfka uklízeček , ředitelka koleje, ředitel institutu (u toho sem taky byl na koberečku), to všechno se mi mlelo v hlavě, a kámoši dělali strašný bora :-)
A letos jsem hulil na Ukrajině, na Krymu asi týden denně místní hůla, od nehoráznejch sen (co ale stejně dávaly) až po hydroponii. Asi nejhustší zážitek - ne, ten se nedá popsat-bylo hulení, co přinesl jeden pankáč, z okraje společnosti - na Krymu žijí v přírodě, v něčem, co bych nazval trochu zelenější buš, v chtrčích tuláci, neregistrovaní, uprchlí trestanci. Poznal jsem dva takové, jeden trestanec jak poleno, sráč a pankáč, co byl v pohodě. přinesl nám jednou ryby a jednou čázo..
2Janisek -nejsi bridil :-) vypada to, ze jsem kdovijakej cestovatel, ale vsechno je jenom velka nahoda, vesmirnej tanec, nebo jaxe to rika.. :-)) jinak v rusku je to fer, neboj.. kapku tezsi zivot, zato inzenzivnejsi.. me tahle zeme (+ukrajina) dycky nakopne. Nikdy se mi tam nic nestalo (teda jednou mi nekdo v moskve na ulici hodil uspavaci prasky do piva a pak me okrad, coz byl hardcore, fuj :-D
a huli se tam dost, samozrejme ne jako tady (nikde se podle me - nepocitam tradicni hulici kultury jako indie atp. - nehuli jako tady
No co ja sem nejdal hulil tak to bylo v krasne pahorkate krajince asi 50km od Bernu ve Svycarsku.Proste parada kazdy rano kdyz sem se probouzel tak sem z dali slysel cinkani zvonu ktere tam maj kravy na krku
aby byly slyset kde zrovna pobihaj,moc hodni lide,krasna divoka priroda,horske prameny,vodopady,pohodicka,relax a ganja-dovolena jak ma byt...
peace
Tak ze bych taky prispel?...OK, nikde tu nevidim Jamaiku, ale minulej rok na prazdniny jsem si vyhradil na zcestovani karibiku v cele prave s Jama. Samozrejme jsem nakonec kvuli financni strance cele prazdniny ztravil v mestecku Yallahs vedle Kingstonu a na dalsi ostrovy se dostane snad jindy.
Musim rici ze popijet nejlepsi kavu sveta a hulit nejslavnejsi modely...tezko popsatelne...dodnes si z dovolene moc nepamatuji
A tedy potom samozrejme hory...Alpske vrcholky trpytici se v rannim slunci, at jiz ve Francii, Italii, nebo Svycarsku jsou nadherny zazitek, pokud mate tu spravne vyhulenou naladicku. Jedine me zklamalo snad Rakousko...Vzdy zde pekne chcalo.
Takže v roce 2005 v Maroku ten jejich fresh hašík a pálila sem ho všude kde šlo, protože jsem sehnala za pár šupů ohromnej kus, ale nejkrásnější pohuleníčko nedaleko města Merzouga na vrcholku červených pískových dun - aaach - hned bych se tam vrátila a nejen kvůli tomu haši
No tak ja som sa dobre sprasil napriklad v Birminghame v GB tam to malo dobru atmosferu a perfektne modely ktore sa dali cheknut podpultovo v grow shopoch a potom asi naj klasika vsade na dovolenkach pri mori tam je to parada perfektny pocit pri krasnom vychode alebo zapade slnka
mammoth ..aj na Jamajke , naposledy najdalej v Kolumbii a Venezuele, pozrel som sa na mapu tak by to mohlo byť Chihuahua v Mexicu. sorry zemepis ma nebavil....