Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Celller Co by to mohlo byt, diky
1,2 venku
3,4 foliak- podobne priznaky, doplnene jeste o nejakou houbu?
ahoj deje se mi to same na roztlynach venku..
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Celler:no prave ze nemam ale dostal sem radu ze pry je v tom malo bromu radu mi daval Lil Jon..
tak sem dnes udelal poradnou davku hnojek a uvidim co to udela ale spíše mi to prijde na nejaky hmyz..to je jen vec nazoru,proto ze mi tam poletuji nejaké s....e
doufam ze mam nekdo pomuze vyresit ten to problem
EDIT:jinak z toho budem myt uplny h...o
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
Původní příspěvek od TommyBoy Síra je důležitá při syntéze proteinů a je také součástí aminokyselin. Je také aktivní při strukturování a metabolismu rostliny. Je esenciální pro dýchání rostliny a syntézu/rozklad mastných kyselin.
Nedostatek síry (S)
Iniciální symptomy jsou žloutnutí celých listů včetně žilek, které obvykle začíná u mladých listů. Cípky listů žloutnou a ohýbají se směrem dolů. Nedostatek síry se projeví světle zelenými palicemi nebo mladými listy, které navíc nejsou dužnaté. dalším symptomem jsou protáhlé kořeny a dřevnatý stonek. Je to velmi špatně patrné na obrázku, horní stonky kytky jsou fialové. Mnoho odrůd sice má fialové stonky, ale tento trend se projeví na celé kytce nejen na horních stoncích (jako v tomto případě).
Toxicita síry
Při přebytku S bude redukována velikost listů a celkový vzrůst bude slabý.Listy žloutnou nebo jsou popáleny na okrajích. Přebytek síry může způsobit zrychlené stárnutí kytky.
potrebujem poradit som teraz v zahrANICI A KAMARAT MI ZASTRIHOL KITKU DOVTEDY OLA PEKA ZELENA A POTOM ZACLA SA JEJ ZMENILA FARBA NA SLABSIU ZELENU A ZACALA ZLTNUT.MOZE TO BYT PRETO ZE KAZDY KONARIK SKRATIL O TAKICH SEST CM?ROBILI SME ODREZKY...PORADTE MI CO MAM ROBIT
Původní příspěvek od HUBIčKA_thc potrebujem poradit som teraz v zahrANICI A KAMARAT MI ZASTRIHOL KITKU DOVTEDY OLA PEKA ZELENA A POTOM ZACLA SA JEJ ZMENILA FARBA NA SLABSIU ZELENU A ZACALA ZLTNUT.MOZE TO BYT PRETO ZE KAZDY KONARIK SKRATIL O TAKICH SEST CM?ROBILI SME ODREZKY...PORADTE MI CO MAM ROBIT
Tím to rozhodně není.Spíš ji přelívá nebo je přehnojená.
Napiš menší info:Jak často ji zalévá/jak často a v jakých dávkách hnojí/roste v zemi/kýblu(květináči),venku/za oknem/skleník/skříň? nebo hoď foto.
rastie v kibli v zemi ma tam zahradny kompost a take to klasicke granulkove hnojivo.ale hnojena bola asi len tri krat.haluz je z evedla nej ja dalsia tez v kibli a ta je pekna zelena tak nevem co si mam o tom myssliet ale cem ju nejako zachranit bo je to dobry model heh
Celller
ahoj zdravim te...
nevim jestli ti to pomuze ale ja udelal poradny koktel z hnojek a zatim se ty fleky neukazuji a ty stare lupeny jesm dal do p****e a vse se zatím jeví OK
tak ja budu pozorovat dal co to udela a dam ti vedet do PM
zdarek Hydrouš
Hydrotekk: Mám stejnej problém na rostlinách venku. Je to pouze na rostlinách v zemi. Na rostlině venku v květináči ve kterým je zahradnickej substrát ten problém není.
Pomohlo to hnojení a hnojil si to na růst nebo na květ ?
Celller: Čím si se zbavil rozšiřování skvrn na nové listy ?