Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja mel prvni kour na vesnicky akci spitek co nesmazej
byl sem vodjinad a znal tam jen kamose takze byla vcelku nuda
byl sem mallej a vo kour sem se nezajimal az prijel nakej borec v bily skodarne. toulen si rikal. vybalil stylovou fajfku, dalisme kolo a ja si s tema lidma Ok pokecal.
pak sem naky ty leta vobcas dal ale cely se to nakonec vodstartovalo na stredni > zjistite, ze je to na hownO a tak zacne hodne lidi
Poprve jsem sel hulit kdyz mi kamos volal ze ma ganju a at jdu ven to s nim spalit...sesli jsme se u nas v parku..koukal jsem na to jak na svaty obrazek i kdyz jsem vedel uplne howno..taxme nabili sklicko a kamos ukazal co a jak..kdyz jsem to tlacil tak me to tak nehorazne pokopalo ze jsem myslel ze umru..kamos uz byl za chvili totalne na sracky a ja se na neho tlemim co se deje?proste no high..nastesti jsem si na druhy den obstaral od jednoho znameho skura a sli jsme zahulit do lesika u cajky bylo to bozi!kdyz jsme vylezli z lesika taxem si myslel ze spim a to vsecko se mi zda ale pak jsem procitl a pak zase najednou sen..a tak dokola proste uplne psycho..takhle zkoureni jsme projezdili mesto nic uz jsi nepamatuju ale byl to nejlepsi den v mojem zivote..a hulil jsem driv nez kouril a nez jsem mel prvni sex..ze by osud
Ja som prvy krat hulil na nasteve u mojej babky proste to bol brutal ja som nevedel ako sa to fajci nic a tak to aj dopadlo ...Som lezal na zastavke mhd medzi ludmi no brutalny stav ...Mohol som mat asi tych 13-14 rokov
já začala taky až v prváku, dost sem se bála, jak budu vypadat a ke všemu kluci už měli zkušenosti. No nic moc, trochu zpomalenej obraz, zato další zkušenosti...většinou plný vátlemů, mě usvědčili v tom, že na hulení nic špatnýho nebude a navíc sem byla děsně hrdá, že sem přiš o to cannapannenství
Jooo... tak na to wzpominam moc dobre... Bylo to s tim nejwostrejshim skejtakem z mesta... cejtila sem se moc wostre. Samozrejme sem se pred nim akorat ztrapnila, ale byla byla to parada!
Byla sem mrte na shrot, brecela sem, smala se... ale we wobrowskym extremu wshechno. )
Je zajimawy jak nekoho to poprwe wubec nezhuli a nekho proste uplne nejwic... mozna si to jenom wsugerowawame..
Pamatuju na spousty brk. Trebe jedno z tech prwinch 100 ) Chodila sem u kamoshky, musela sem bejt potichu, protoze jeji bracha = neonacista = chrapal a my ho nechteli wzdudit. Wshude meli mokro, nekecam... to byla ta nejziwejshi haluze... wshude proste mokrej koberec... Pak sme taky nalozili toho jejiho brachu s horcici, tatarkou a kecupem wshude kolem postele a prikriwky... byl to rachot!
Pamatuju si jich mrte, protoze pokazdy se stalo fuckt neco nezapomenutelnyho. Kazdej joint je wyjmecnej a to na tom miluju!!!
s kamosema(bylo nas celkem 3) kdyz sme meli poprvy dopryvdovej jizackej skank tak sme spali v altanku asi 2 hodiny to byl mazec, to je svechno co si pamatuju
nj jiznackej :P nevim co to bylo proste poradny huleni, to co mame tedkon jako normalka. predtim sme meli jeste ejdnou ale to bylo smelko, takze na todle si pamatuju jbtw znate nekdo modylek zmastena hlava?
pamatuju si to a fakt na to nezapomenu. Chodila sem tenkrat s Markem a byli sme u jeho nejlepsiho kamose doma. Podpalili sme to a uz to jelo. samozrejme par pofidernich usmevu pro zacatek a pak uz to jelo... Marek zacal recitovat zelvy Ninja, menil hlasy u kazdy osoby a naprosto se do toho vzival. Stal nad posteli a cetl to... byl fakt moc no a ja sem se drzela za bricho - doslova, nejdriv sem teda jako sedela na ty posteli ale potom sem se uz valela po zemi a nemohla sem se prestat smat.. proste to neslo. S jednou holkou co tam byla s nama to vubec inc neudelalo a ja si furt pripadala strasne trapne.. ze se tam tak valim po zemi, nemuzu mluvit jak se rechtam a ona na me kouka jak na debila. Nesnasela sem ji ale ejnom v tu chvili.. chapete
To mi pripomina ... ve stredu sem byla na brku s Danem, sedeli sme u Naeodniho muzea na tom zabradli a ja sem si nak vyhrnula nohavici a rikam - Boze! Ja nemam oholeny nohy! a dan rika... dyt sou v pohode... fakt! a ja rikam ne !! nikdy!! hele ja pojedu domu, oholim si je a pak se zase vratim, jo?! (fakt sem o myslela vazne ) no... bylo to taky vesely...
Proste hulte, hulte a smejte se! RESPEKT PRO MARIHUANU evca
jeste jsem si vzpomnela... jednou sme byli s kamoskou u nas sedeli sme v obyvaku na koberci, mely sme kolem sebe rozlozenou nutelu, bramburky, rohliky, cokoladu, naky susenky... takovej soukromej piknik u nas na koberci jinak sme meli na ksichtech velikonocni nalepky na vajicka
hehe, tok to ste byli asi mc, viid? nalepky na vajcka, hehe :-)
mam nutela je dobra noo hrozna droga umm...
jednou sme s kamosema dostali hroznou chut na bramburky, mno a co jednoho typka nenapadlo, sli sme do kramu a koupili asi 15 baleni bramburek, vsichni na nas koukali a mi se jen usmivali, pak sme si sedli kousek od kramu a zacli se nehorazne nacpavat az na bylo spatne, hehe, to byli zacatky mnooo :-) to byli casy chi chi
nepamatuju si kdy sem hulil poprve, ale nekdy na zakladce, 8 nebo 9 trida...myslim ze listi.a napodruhy skunk....to byl teprv masakr!!!na ten stav nikdy nezapomenu!!bylo to to nejlepsi co sem kdy zazil. nekdo mi neco rekl a ja sem to behem 5 sekund okamzite zapomnel.zapomnel sem, kde sem, proc a tak...takze sem se vlastne porad jenom divil:-))a takhle asi 4 hodiny:-)))siiiila!!!
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com