Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to marwin:
poradil bych konkrétně, ale znám to spíš v Haagu, tam mám probádanej každej kout a prošlej každej kofík Amstru mám snahu se spíš vyhnout - je to BABYLOOOON
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
Myslim, že už tady podobná diskuze proběhla, ale přeci jen. Nejlevnější hostel v centru je Shelter za 17E na noc - o moc levnější ubytování neseženeš. Pokud seš ale otrlejší povaha, tak je cca 30km od Amstru přímořský městečko Zaandvort, kde je na Holandsko překvapivě velkej kus přírody. Tam můžeš přespat možná i pod stanem (já tam spal vždycky pod širákem). Jezdí tam často vlaky, který jsou na holandský poměry dost levný. Myslim že to vychází cca 5E za cestu. Ještě blíž je odtud (asi 10km) malebný město Haarlem, kde je asi 6 dobrejch a hlavně levnejch kofáčů. Tam stojí vlak 2.80E. Možná že zpáteční lístky budou ještě levnější, ale za to neručim.Howgh
Dobrej kemp je Gasterplatz myslim ze se to tak jmenuje. Je tam dobre spojeni - neco jako metro, ale na povrchu, do centra. Doporucuju. Hlavne pekna priroda a cena docela v pohode neco kolem 10 EUR. Jinak se to da docela slusne ojebat kdyz jedete ve vice lidech a objednate pro dva na jedno auto.
No já ti mohu vřele doporučit camp Zeeburg, je to na takovym ostrovu asi 20 min od Dam Square (zkratkou :-°) já jsem tam bydlel s kámošem za 110 kč/den (Platili jsme jen stan a jednoho z nás)
Tuším že tam jede tramvaj č 14
NEJLEVNĚJŠÍ ŘEŠENÍ
Spávali jsme ve spacácích v městským parku zašití ve křoví ,aby nás nebylo vidět. A pohoda. Je to zadarmo a nikdo nás noekrad. A ještě si nasbíráš tabáky. Akorát BACHA NA HOVNA a na CHCÁNKY !!! A jednu noc za městem na opuštěným koupališti, vyhodily nás sice policajti, ale v klidu a až v 11 ráno.
Za ušetřený peníz si pujčte kola (6.5 E/den), stojí to za to.
"Ta moje žena se mi bimbá ve studně ouplně nahá!! Cha! Cha! Docela nahatá jako nemluvně !!" Sardus Swift
Tak na tohle bych byl opatrnej. Taky sem si dal dvě noci přímo v Amstru ve spacáku a bylo to fakt vostrý. Chtěli jsme přespat v Oosterparku, ale bylo tam hodně feťáků, který měli v noci celej park vobšancovanej. Zažil sem tam věci neslýchaný, ale to tu nebudu rozebírat. Nakonec jsme byli vůbec rádi, že sme to přežili :-o . To tvoje řešení je fakt pro tvrdý nátury :- ) Já sám bych si spaní venku ve velkoměstě už nikdy nedal.
sam se chystam do Amsterdamu zajet na malej vylet a tak jsem cekal nejakej zajimavej prehled a rady ohledne hotelu tam nebo tak neco, asi jako zacal Bubik, ale tohle to hahahahaahah to je fakt sila :-)
16-05-2004 v 15:38 PM
Sardus Swift Nový Člen
Tip na prázdniny - pro ty, co mají hluboko do kapsy
Projeli jsme podobným způsobem z francouozské riviéry ,přes Lyon ,Paříž , do Amstru a domů, všude stopem zadarmo , jednou jsme koupili hash za 5E/(jak malíček od nehtu dolů) v Lyonu ,jednou za 7E/1g v kofíku v Amstru a stačilo nám to ve dvou lidech na dva týdny ,co jsme tam dohromady byli. V jižní francii jsme se stravovali převážně hroznovým vínem a sem tam jsme si koupili víno ze suprmarketu 1.30E/L . Jinak jsme si vezli plné baťohy jídla z domu .Na Velkejch benzínkách se ůplně luxusně stanuje,za spaní jsme nikde neplatili ani cent . V Amstru 6.5E/kolo-den a 30E/10 semínek Shivy.
Celkové náklady asi 70 E/14 dní dokonalých prázdnin.
Jinak 2 adidash: V městským parku mě taky někdo okradl. Bylo to v některém městě na jihu francie, nevím už kde. Naštěstí to byl lupič-blázen, který mi odcizil pouze 7 E v mincích, krabičku zápalek, krabičku cigaret a aluminiovou faječku na hash (prázdnou). Přitom zbytek věcí (pas, peněženku s 50E, telefon, foťák, spodní prádlo ... ) mi pohodil kolem.
K této události však došlo už ráno za světla ,kdy jsme se z tmavého stínu (vyhnalo nás ranní automatické zavlažování,které bylo v době ,kdy jsme uléhali nenápadně ukryté) přesunuli do prostřed parku na sluníčko a vytuhli.
"Ta moje žena se mi bimbá ve studně ouplně nahá!! Cha! Cha! Docela nahatá jako nemluvně !!" Sardus Swift
Naposledy upravil Sardus Swift 16-05-2004 v 21:58 PM
Vrele doporucuju dalnicni most u prijezdu od Arnhemu, cca 200 m za zastavkou nadzemky Overamstel - misto pro 200 lidi, klid, okolo krovi, kousek dal rodinny domky, dalnice 30m nad vama. cesta do centra na cerno, z centra cca 2 eura.
zdravim do NL se chystám.....
Jedna dobra schovka...i proti dotěrnejm pejskům, krém na boty(Nejlepší starej vojenskej-v plech krabičce)Krém roztavit pote vložit nejake to zelené a nechat ztuhnout....Zaručeně to prý nikdo nepoznáani neucejtí