Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ze funguje GROWER.cz do tet v tehle podobe naznacuje,ze pravni a legislativni administrativa nema nastroje dostat se k nam do PC.ale.....nechce se mi tady rozmazavat co vse vi administratori netu (kamos).
ja osobone si myslim, ze semka nepolezou.. uz jenom proto, ze normalni loydi tohle neresi a krima ma zase porad co delat, takze na tohle nemaji cas
Jinak souhlasim, zatim je kazdy pesteni protizakonny, kdyz to teda zacnes susit. A je uz jedno jestli je ta kytka jedna nebo 10. Vetsinou je to vic jak mali mnozstvi a to uz je trestny.
Jinak pls jak je to s tou IP? Ja jsem si prave vzdycky myslel, ze cloveku kterej leze na net se neustale meni IP.. Teda ta kterou ti ostatni vidi.. kazdopadne by me zajimalo, jak zjistim, jestli mi je videt moje vlastni IP? Docela stahuju, nejak jsem to nikdy neresil, ale v tomhle si nejsem jistej..
btw podle me by forum melo byt verejne dostupna sluzba, pac ji dostane kazdy z verejnosti, ktery si zaplati. to je jak kdybys rekl, ze zw potraviny nejsou verejne dostupne, jelikoz se za ni plati.. mni mozna neni ma uvaha spravna. tez nejsem pravnik. ale myslim si, ze to tak nejak bude..
Naposledy upravil MadEGGA:() 14-04-2009 v 22:45 PM
TO:Maddegga S tema IP adresama je to tak ze jsou pridelovany v urcitym rozpeti poskytovatelum netu je jen na nich jakou technologii zvoli jestli ti prideli vzdy stejnou IP (ale vzdy podle me bude z jejich ramce) nebo pokazde jinou IP, (tady bych nezapomel jeste adresu mac ktera je pro kazdou sitovku jedinecna, nebo se oto aspon snazi aby jedinecna byla), (vic tady asi budes resit verejnou ci neverejnou IP asi bys mel mit verejnou). Kazdopadne o MAC adress de taky.Podle me vetsina provozovatelu netu dnes funguje tak ze mas IP pridelovany furt stejny trend je opak ale de pomalu furt ale stejne je ten mac.No moc z toho taky moudrej nejsu.
Hlava měl by sis dát čouda....nechápu, proč tě zvedne ze židle pouhá diskuze o bezpečnosti fora, o jehož legalitě/ilegalitě se dá jen polemizovat. Měl bys být rád za tuto diskuzi a lépe za její výsledek. Je jasný, že o zákoně víš asi kulový, stejně jako o telekomunikacích, proto by ses měl aspoň zdržet této diskuze, pokud jsi schopný ji obohatit pouze o kecy malýho vzteklýho fakana.
Ale k diskuzi...
z ČTÚ z právního oddělení jsem na dotaz ohledně uchovávání citlivých údajů o uživatelých využívající veřejně dostupné služby (zákon o elektronických komunikacích) jsem dostal tuto pozitivní odpověď:
"Povinnost uchovávat provozní a lokalizační údaje o uživatelích s jejich příp. poskytnutím orgánům oprávněným k jejich vyžádání podle zvláštního právního předpisu ukládá v § 97, odst. 3 zákon č.127/2005 Sb. o elektronických komunikacích pro právnické či fyzické osoby, které zajišťují provoz veřejné sítě elektronických komunikací. Povinnost provozovatele internetové diskuze shromažďovat informace o přispěvatelích do této diskuze není zákonem stanovena. Provozovatel rovněž nenese odpovědnost za obsah příspěvků, za ten nese právní odpovědnost výlučně sám uživatel, resp. přispěvatel.
V obecné rovině problematiku shromažďování osobních údajů upravuje zejména zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů."
Původní příspěvek od martil Hlava měl by sis dát čouda....nechápu, proč tě zvedne ze židle pouhá diskuze o bezpečnosti fora, o jehož legalitě/ilegalitě se dá jen polemizovat. Měl bys být rád za tuto diskuzi a lépe za její výsledek. Je jasný, že o zákoně víš asi kulový, stejně jako o telekomunikacích, proto by ses měl aspoň zdržet této diskuze, pokud jsi schopný ji obohatit pouze o kecy malýho vzteklýho fakana.
Tím si myslím, je věc uzavřena.
No , jsem hrozně rád že sem nekdo vleze , začne se srát do bezpečnosti a začne to tady rozebirat co musim podle nejakyho paragrafu , hele ješte jednou a klidně tisíckrát ti to zopakuju , MOJE POVINNOST JE AKORÁT UMŘIT !!!! Vše ostatní dělame dobrovolně na zakladě svých rozhodnutí , jestli ty to dělaš jinak je mi tě líto .
Nicméně vzhledem k tvym přispevkum to vidim zase jako nějakou provokaci , přijit - zasmrdět - odejít , no doufám že už jsi odešel , Hlava
Zdravím vespolek
Také jsem kolem grower.cz kroužil poslední 2roky a pouze annonymně "čerpal"info.Moje out sklizně počítám v kilech takže paranoia je snad i namístě a vzhledem ke kvalitě informací na tomto foru jsem pokládal svůj potenciální přínos pro forum za nulový /vzhledem k možnému riziku/
Přesvědčil mě až software Tor.po nákupu na silkroad si už nepřipouštím možnost odhalení ani zde.
Pokud jsi tedy na vážkách ohledně vstupu do této komunity z důvodu obav o svou bezpečnost,nainstaluj TOR,nastuduj jeho princip a použití /je to snadné,jsem klasický uživatel co umí jen klikat/a věřím že Tě to uklidní
My u nás na vsi jsme hlídaný už nejméně 15 let,dříve se nám stávalo,že když se něco stratilo v okolí,hned byli pro nás,ale vždy z negativním výsledkem.Vědí o nás,ale zároven vědí,že jsme neškodní,takže Policii tímto vlastně děkuji za ochranu
Policii neděkuj, to maj jen napsaný na dvérkách-pomáhat a chránit a přitom hovn...
Ale stejně nechápu tvůj příspěvek, celkem mi to tu narušil, ale co už.
Zdravím
Předem musím říct že PC je pro mě v drtivé většině záhada....
No měl sem tady odsud přes odkaz to https.Valilo to asi 2roky a ted poslední týden mi to nejede.Píše to problém s certifikátem a sem mě to nepustí.Musím přes vyhledavač napsat grower a postupnym klikáním se dostat až sem a mám jen http.
Takže nevíte někdo co se stalo???
Jak získám spátky https??
Co ten ssl certifikát co to je,jak to fakčí kde to seženu??
Co ta ip adresa jak ju zamaskuju??
Jinak já když sem se registroval tak sem náhodou použil jinej počítač ne co mám doma a sms sem posílal od borca kterýho ani neznám.Měl sem v té době rozbitej telefon a on se namanul.Stálo mě to 4 pivka a panáka...Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
bruno: Jdi normálně na https a na té stráce, kde ti to píše, že certifikát vypršel nebo že to není bezpečné (každý prohlížeč to má trochu jinak), bývá nějaké další tlačítko nebo nastavení, kde najdeš po rozkliknutí že chceš pokračovat i přes riziko.
Co je SSL certifikát si vygoogli
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk