Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

pod lavicí je to poho ale chce to nevedomou profesorku
jinak je to pomerne nebezpecny-ta nase holt moc respektu nemela
taky do nas moc ty rustiny nenatlacila-kdo by se divil po zkusenostech ze zakladky-i kdyz netvrdim ze by se nehodila

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 26-06-2004 v 15:51 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

V ústavu pro výzkum obratlovců ve Studenci za účelem výuky kursu Genetické Metody v zoologii.
Ten barák bul poloprázdne, měl 2 podlaží (+půda+ sklep. Bul totálno Doomovský! To bulo něco. Sem se o přestávce vyhulil a pak ten průzkum bula bomba.
Prolezli jsme barák, - knihovny, půdu, zvětšovač(ze spořky, lékárničky, jak v maxpainu.
Bul tam skleník, nezamkli mě, chachacha, do baráku na přednášku, kde mám batoh?
Sklep: schody dolu, nikde nic, chodba k mlokům, místnost s nítěnkama, boiler či co.
Přízemí: Prázdné místnosti
Patro: Pohovka v kuchyňce, přednášková room, před ní elektrický psací stroj, 2 knihovny, zvětšovač
Vrch - netopejři, plechové dveře, prázdno.
DEJA VU

Dále u krematoria. Na střeše dělníci - tesaj, tesaj (spíš brousej, brousej) - to někt. studenti INFO taky...
Kolemjdoucí pivař +/- 56 let si odplivl... Kolem mě (lavička vlevo ač 90 stupňů, schody krematoria) je plno lidí...
Na bráně je nápis:"O podezřelých osobách informujte městskou policii".
Strašně se cením (jako že mám vyceníny zubé) - jó chlámu se.
Mám hlad, du žrat, každý na mě čumí.
To je konec :-) Ten dělník telefonuje!
Chlapi skákali přez zábradlí, a teď ňáká stará babka lomcovala brankou a normálně ji otevřela... a oni, blbci šli přez plot...
"A krematorium vyplivuje další a další živý lidi - jsou černí jako já..."
Chci sveršovat "Mrtví z hrobu vstávají" "Fašos tu nechceme" "Nehul mi v urně"
Zdá se mi, že mám 4 ruky a ty hrajou něco jako Paci paci pacičky...
Vidím na hrobě sádrového trpaslíka - blíže shledám, že je to kus staniolu...

Na nádraží mezi důchodcama.

Na zahradě ve Strahovském klášteře. Pak jsem několikrát prošel obrazárnou a hledal záchod

V kotelně rekonstruované nemocnice.

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 26-06-2004 v 20:15 PM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superiority
Nový Člen

Karma uživatele superiority - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Piss
Tak moje nejkurioznější místo jsem asi nasla vcera. Je to na Lipnici. Sedeli sme u hradu a dali sme brko. To sme este nevedeli co nas bude cekat. Ta priroda okolo je nadherna a ta ztezka co vede s pekně hustý stráně (asi 200 m) je jeste lepsi, ne ze by byla hezka ,ale ty lidi co chodili dolu nas s kamoskou pekně dlouho bavili. Kdyz hazeli drzky dolu protoze jim to klouzalo tak sme se chlamali az sme se malem po... A jestě nám tam asi 6 týpků hrálo na bonga..pohodička

Old Post 27-06-2004 v 19:01 PM
superiority je offline   Profil uživatele superiority   Find more posts by superiority   Foto galerie člena superiority   Click here to Send superiority a Private Message   Add superiority to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Karma uživatele lister - 32% PěstitelskáKarma uživatele lister - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Ja jsem pred par dnama hulil s kamosem v noci u nakyho islamskyho kostela nebo co to bylo... prelezli sme tam nakej plot, sedli si na shodky, pak sli okolo naky zensky tak jsme se schovali do stinu a vydali na ne straslivej hrdelni vykrik ;] zensky taky vydali vykrik a utekli co nejrychleji to slo ;]

"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam.
Muj prvni sklenik | Red Dwarf

Old Post 27-06-2004 v 22:03 PM
lister je offline   Profil uživatele lister   Find more posts by lister   Foto galerie člena lister   Click here to Send lister a Private Message   Add lister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superiority
Nový Člen

Karma uživatele superiority - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Tak jak sem psala o té Lipnici tak jsem zjistila ze to na dnesni mistecko nema. Dneska sme byli na nějaKEJ AKCI ,,POLICIE dětem" A kluci se mě ptali jestli du s nima na brko. Tak sem šla. Vono potom chodit spalena po velikanskym place kde je okolo 100 policajtu, hasicu a tak neni moc dobrej nápad. Nejhorsi bylo kdyz sme byli u psu a ten týpek tam rikal jakej pes je na co zaměrenej, a ze ten jeden je zaměrenej na hledání drog. Mela sem schýzu jak ... furt sem se bala ze na nas zacne štekat!!! Dokažete si to predstavit ne? Ale na vlnach THC to bylo asi o 200% zajímavější.

Old Post 28-06-2004 v 20:09 PM
superiority je offline   Profil uživatele superiority   Find more posts by superiority   Foto galerie člena superiority   Click here to Send superiority a Private Message   Add superiority to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jugador
Stálý Člen

Karma uživatele jugador - 69% Pěstitelská

Pohodička taky neni k zahozeni... Příspěvek č. 102

kdyz stojite v Brne u nam. svobody, je zrovna nejakej poplach kvuli uniku plnynu, hrozi ze vybuchne pul staryho mesta, a vsude to hlidaj benga, dete se svou divkou a najednou vytahnete fajku a zacnete bucet lidi kolem se boji zapalit si cigo a vy si v klidu davate praska, vase slecna na vas civi jak z jara, stejne jako vsichni kolem, nato si vas zavola z dalky nejakej polda, slecna uz mysli ze je vse v prdeli)) a co se nestane... podate si s tim poldou ruku poptate se jak se ma ze ste ho uz par dni nevideli (letity kamarad!) no nakonec zalezete za roh date mu prda a se smichem se loucite... good situace jindy s kamosem sem zanim dosel a vymenil vzory, kamos me taky dost!

Old Post 29-06-2004 v 13:25 PM
jugador je offline   Profil uživatele jugador   Find more posts by jugador   Foto galerie člena jugador   Click here to Send jugador a Private Message   Add jugador to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
immunal
Nový Člen

Karma uživatele immunal - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

helou
Ja budem trosku od veci. Kamos si zostrojil taky specialny filter, cez ktory vyfukuje dym. Resp. do ktoreho vyfukuje dym, z filtra uz nejde prakticky vobec nic okrem vzduchu. Odhadujem, ze mu to zadrzuje "vyfukove plyny" tak na 95%. Poprdeli vec.
>>>Vyplyva z toho, ze si teraz teoreticky moze vyprdet kde len chce. A akoze aj to praktizuje... Az na to ze pri tom uz nevyzera len ako hulic, ale aj minimalne ako keby po prasku este tahal nieco ine. Ale ked sa schova, tak sa to da...

Grow on...

Old Post 30-06-2004 v 12:52 PM
immunal je offline   Profil uživatele immunal   Find more posts by immunal   Foto galerie člena immunal   Click here to Send immunal a Private Message   Add immunal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

To Era:

Chlape, vynikající psanej projev... moc se mi to líbí...
Skouknul jsem i ty tvoje stránky, mimo jiné jsem ocenil THC kontra bicykl

Old Post 01-07-2004 v 14:46 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frost
Nový Člen

Karma uživatele Frost - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Ja taky jeste na zadnym extremnim miste nepalil..
Jen: v kupecku ve vlaku.. kdyz prisel pruvoci a mi to meli uz spaleny a von otevrel a vyvalil se ten dym tak se kouknul na ty nase vypaleny xichty zacal se tlemit a radsi sel dal
Pak klasicky na hajzlech ve skole atd.. a vic si nepomatuju

Old Post 06-07-2004 v 17:02 PM
Frost je offline   Profil uživatele Frost   Find more posts by Frost   Foto galerie člena Frost   Click here to Send Frost a Private Message   Add Frost to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snejky
Stálý Člen

Karma uživatele snejky - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

Nevíte kde sehnat nějáký ty psychedelický obrazy pro chvíle kdy sme HIGH???

Díky

Old Post 19-07-2004 v 21:35 PM
snejky je offline   Profil uživatele snejky   Find more posts by snejky   Foto galerie člena snejky   Click here to Send snejky a Private Message   Add snejky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
charlieofenbach
Nový Člen

Karma uživatele charlieofenbach - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

já si prostě zahulim kde mám chut a vůbec mě nezajímá kde jsem nebo s kým jsem a nejkuriozní místo na kterym jsem hulil tu hroznou drogu je 50 M telefoní anténa u který když jsme slezli konečně dolů(po těch dvou retkách žádná prdel) nás sebrali benga za níčení majetku. Ale dobře jsme to vokecali tak to dopadlo dobře

Old Post 20-07-2004 v 16:29 PM
charlieofenbach je offline   Profil uživatele charlieofenbach   Find more posts by charlieofenbach   Foto galerie člena charlieofenbach   Click here to Send charlieofenbach a Private Message   Add charlieofenbach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pitko
Bez Titulu

Karma uživatele pitko - 94% PěstitelskáKarma uživatele pitko - 94% PěstitelskáKarma uživatele pitko - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

pred rokom som šiel jednému rodinnému známemu na po hreb, po 200km ceste autobusom som vystúpil v dedine na zastávke. ubalil a vykročil...
nedoporučujem...

peace

HighTatras
Ducksfoot - 2004
High Tatras - Jack Herer

Old Post 20-07-2004 v 19:06 PM
pitko je offline   Profil uživatele pitko   Find more posts by pitko   Foto galerie člena pitko   Click here to Send pitko a Private Message   Add pitko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

Na splave Malého Dunaja za jazdy na lodke cez vodnu hladinu.

Old Post 21-07-2004 v 10:57 AM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rixo
Stálý Člen

Karma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

hulil som na rumunsko-bulharskej collnici, s kamosom a mladym rumunskym colnikom, co sa k nam pridal, neskor sme mu dali na speka, a on nas pustil skor, a zamaval nam.
Aj tak si myslim, ze sutaz typu koho naserjem ze hulim? je blba, Marihuana nema od nas ziadnu uctu?? len vypestovat a tupo zfajcit????

Old Post 21-07-2004 v 12:50 PM
rixo je offline   Profil uživatele rixo   Find more posts by rixo   Foto galerie člena rixo   Click here to Send rixo a Private Message   Add rixo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rixo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
friktion
Nový Člen

Karma uživatele friktion - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Ja sem hulil na vodojemu.Ted se totiz zrovna opravuje a je tam leseni.Pokud znate Brno tak je to ten velikej trychtir kterej de videt snad z celiho Brna.Je to v Kohoutkach

Old Post 23-07-2004 v 16:02 PM
friktion je offline   Profil uživatele friktion   Find more posts by friktion   Foto galerie člena friktion   Click here to Send friktion a Private Message   Add friktion to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

Taky se zapojim do diskuze,i kdyz nevim jestli mam taky takový zajímavý místa,ale :
Jedno z nejslepsich mist jsem mel,kdyz jsem jel na slovensko do Zvolena s tymem Policajtu ( jen po ceste na slovesko asi 4 brka na pauzach ) a kdyu jsem konecne dorazil na pokoj a umotal,nabehlo ke me asi 10 poliąů a zkourili jsme se tak masakralne,ze se jeden vysoce postaveny policista zeblil jak Amina.Dalsi asi nejkrutejsi misto bylo V Kongresovce u kriminalky ))

Old Post 28-07-2004 v 11:51 AM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás