Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pod lavicí je to poho ale chce to nevedomou profesorku
jinak je to pomerne nebezpecny-ta nase holt moc respektu nemela
taky do nas moc ty rustiny nenatlacila-kdo by se divil po zkusenostech ze zakladky-i kdyz netvrdim ze by se nehodila
V ústavu pro výzkum obratlovců ve Studenci za účelem výuky kursu Genetické Metody v zoologii.
Ten barák bul poloprázdne, měl 2 podlaží (+půda+ sklep. Bul totálno Doomovský! To bulo něco. Sem se o přestávce vyhulil a pak ten průzkum bula bomba.
Prolezli jsme barák, - knihovny, půdu, zvětšovač(ze spořky, lékárničky, jak v maxpainu.
Bul tam skleník, nezamkli mě, chachacha, do baráku na přednášku, kde mám batoh?
Sklep: schody dolu, nikde nic, chodba k mlokům, místnost s nítěnkama, boiler či co.
Přízemí: Prázdné místnosti
Patro: Pohovka v kuchyňce, přednášková room, před ní elektrický psací stroj, 2 knihovny, zvětšovač
Vrch - netopejři, plechové dveře, prázdno.
DEJA VU
Dále u krematoria. Na střeše dělníci - tesaj, tesaj (spíš brousej, brousej) - to někt. studenti INFO taky...
Kolemjdoucí pivař +/- 56 let si odplivl... Kolem mě (lavička vlevo ač 90 stupňů, schody krematoria) je plno lidí...
Na bráně je nápis:"O podezřelých osobách informujte městskou policii".
Strašně se cením (jako že mám vyceníny zubé) - jó chlámu se.
Mám hlad, du žrat, každý na mě čumí.
To je konec :-) Ten dělník telefonuje!
Chlapi skákali přez zábradlí, a teď ňáká stará babka lomcovala brankou a normálně ji otevřela... a oni, blbci šli přez plot...
"A krematorium vyplivuje další a další živý lidi - jsou černí jako já..."
Chci sveršovat "Mrtví z hrobu vstávají" "Fašos tu nechceme" "Nehul mi v urně"
Zdá se mi, že mám 4 ruky a ty hrajou něco jako Paci paci pacičky...
Vidím na hrobě sádrového trpaslíka - blíže shledám, že je to kus staniolu...
Na nádraží mezi důchodcama.
Na zahradě ve Strahovském klášteře. Pak jsem několikrát prošel obrazárnou a hledal záchod
Piss
Tak moje nejkurioznější místo jsem asi nasla vcera. Je to na Lipnici. Sedeli sme u hradu a dali sme brko. To sme este nevedeli co nas bude cekat. Ta priroda okolo je nadherna a ta ztezka co vede s pekně hustý stráně (asi 200 m) je jeste lepsi, ne ze by byla hezka ,ale ty lidi co chodili dolu nas s kamoskou pekně dlouho bavili. Kdyz hazeli drzky dolu protoze jim to klouzalo tak sme se chlamali az sme se malem po... A jestě nám tam asi 6 týpků hrálo na bonga..pohodička
Ja jsem pred par dnama hulil s kamosem v noci u nakyho islamskyho kostela nebo co to bylo... prelezli sme tam nakej plot, sedli si na shodky, pak sli okolo naky zensky tak jsme se schovali do stinu a vydali na ne straslivej hrdelni vykrik ;] zensky taky vydali vykrik a utekli co nejrychleji to slo ;]
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
Tak jak sem psala o té Lipnici tak jsem zjistila ze to na dnesni mistecko nema. Dneska sme byli na nějaKEJ AKCI ,,POLICIE dětem" A kluci se mě ptali jestli du s nima na brko. Tak sem šla. Vono potom chodit spalena po velikanskym place kde je okolo 100 policajtu, hasicu a tak neni moc dobrej nápad. Nejhorsi bylo kdyz sme byli u psu a ten týpek tam rikal jakej pes je na co zaměrenej, a ze ten jeden je zaměrenej na hledání drog. Mela sem schýzu jak ... furt sem se bala ze na nas zacne štekat!!! Dokažete si to predstavit ne? Ale na vlnach THC to bylo asi o 200% zajímavější.
kdyz stojite v Brne u nam. svobody, je zrovna nejakej poplach kvuli uniku plnynu, hrozi ze vybuchne pul staryho mesta, a vsude to hlidaj benga, dete se svou divkou a najednou vytahnete fajku a zacnete bucet lidi kolem se boji zapalit si cigo a vy si v klidu davate praska, vase slecna na vas civi jak z jara, stejne jako vsichni kolem, nato si vas zavola z dalky nejakej polda, slecna uz mysli ze je vse v prdeli)) a co se nestane... podate si s tim poldou ruku poptate se jak se ma ze ste ho uz par dni nevideli (letity kamarad!) no nakonec zalezete za roh date mu prda a se smichem se loucite... good situace jindy s kamosem sem zanim dosel a vymenil vzory, kamos me taky dost!
helou
Ja budem trosku od veci. Kamos si zostrojil taky specialny filter, cez ktory vyfukuje dym. Resp. do ktoreho vyfukuje dym, z filtra uz nejde prakticky vobec nic okrem vzduchu. Odhadujem, ze mu to zadrzuje "vyfukove plyny" tak na 95%. Poprdeli vec.
>>>Vyplyva z toho, ze si teraz teoreticky moze vyprdet kde len chce. A akoze aj to praktizuje... Az na to ze pri tom uz nevyzera len ako hulic, ale aj minimalne ako keby po prasku este tahal nieco ine. Ale ked sa schova, tak sa to da...
Ja taky jeste na zadnym extremnim miste nepalil..
Jen: v kupecku ve vlaku.. kdyz prisel pruvoci a mi to meli uz spaleny a von otevrel a vyvalil se ten dym tak se kouknul na ty nase vypaleny xichty zacal se tlemit a radsi sel dal
Pak klasicky na hajzlech ve skole atd.. a vic si nepomatuju
já si prostě zahulim kde mám chut a vůbec mě nezajímá kde jsem nebo s kým jsem a nejkuriozní místo na kterym jsem hulil tu hroznou drogu je 50 M telefoní anténa u který když jsme slezli konečně dolů(po těch dvou retkách žádná prdel) nás sebrali benga za níčení majetku. Ale dobře jsme to vokecali tak to dopadlo dobře
pred rokom som šiel jednému rodinnému známemu na po hreb, po 200km ceste autobusom som vystúpil v dedine na zastávke. ubalil a vykročil...
nedoporučujem...
hulil som na rumunsko-bulharskej collnici, s kamosom a mladym rumunskym colnikom, co sa k nam pridal, neskor sme mu dali na speka, a on nas pustil skor, a zamaval nam.
Aj tak si myslim, ze sutaz typu koho naserjem ze hulim? je blba, Marihuana nema od nas ziadnu uctu?? len vypestovat a tupo zfajcit????
Ja sem hulil na vodojemu.Ted se totiz zrovna opravuje a je tam leseni.Pokud znate Brno tak je to ten velikej trychtir kterej de videt snad z celiho Brna.Je to v Kohoutkach
Taky se zapojim do diskuze,i kdyz nevim jestli mam taky takový zajímavý místa,ale :
Jedno z nejslepsich mist jsem mel,kdyz jsem jel na slovensko do Zvolena s tymem Policajtu ( jen po ceste na slovesko asi 4 brka na pauzach ) a kdyu jsem konecne dorazil na pokoj a umotal,nabehlo ke me asi 10 poliąů a zkourili jsme se tak masakralne,ze se jeden vysoce postaveny policista zeblil jak Amina.Dalsi asi nejkrutejsi misto bylo V Kongresovce u kriminalky ))