Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 65 66 67 68 69 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
muscaria
Stálý Člen

Karma uživatele muscaria - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1057

Vzhledem k výkyvům teplot to bude nějaká plíseň, možná padlí.
Zkus Kuprikol.nebo nějakej jinej fungicid.

Old Post 02-02-2009 v 07:48 AM
muscaria je offline   Profil uživatele muscaria   Find more posts by muscaria   Foto galerie člena muscaria   Click here to Send muscaria a Private Message   Add muscaria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baracuda1976
Nový Člen

Karma uživatele baracuda1976 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1058

tak dnes vypinam aenema mel pravdu spatne ph delal jsem ho akvaristickym ph testem ale mel jsem ho nejakej divnej koupil jsem ph metr a rozdil byl1,0 ph nahoru takze ne 6,2 ale 7,3 dostavaly stale stagnujou takze zkusim najet nove klacky diky vsem co se mi snazily pomoct

Old Post 05-02-2009 v 10:17 AM
baracuda1976 je offline   Profil uživatele baracuda1976   Find more posts by baracuda1976   Foto galerie člena baracuda1976   Click here to Send baracuda1976 a Private Message   Add baracuda1976 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
muscaria
Stálý Člen

Karma uživatele muscaria - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1059

Já bych místo doporučil ještě protiplísňovou prevenci od Atami - je dvojsložková -zámek a klíč. Dost mi pomohla, aby se tohle nedělo.Navíc Bio a dá se požít i v květu.Osobně se Kuprikolu a podobnejm svinstvům snažím vyhnout - pokud není plíseň extrémní.

Old Post 08-02-2009 v 21:47 PM
muscaria je offline   Profil uživatele muscaria   Find more posts by muscaria   Foto galerie člena muscaria   Click here to Send muscaria a Private Message   Add muscaria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deluxe
Stálý Člen

Karma uživatele Deluxe - 47% Pěstitelská

Zdraví listy Příspěvek č. 1060

cau ja mam tiez problemi s lystami pozry
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=40602

Old Post 13-02-2009 v 14:18 PM
Deluxe je offline   Profil uživatele Deluxe   Find more posts by Deluxe   Foto galerie člena Deluxe   Click here to Send Deluxe a Private Message   Add Deluxe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baracuda1976
Nový Člen

Příspěvek č. 1061

no a jsem tu opet a verte ze radost z toho nemam zadnou rezy jsou celkem asi 4 tydny stare z toho 1 tyden v hline hnojil jsem alga-grow 1/2 porci asi ve stredu a v nedeli uz dostali plnou davku prvni zalivka 200 ml druha 300ml teplota pres den 23-25 a v noci nepada pod 19 stupnu presto mi zacali svetlat vrsky prohybat se listy do "U" a ted si nejsem jistej co stim hnojit se mi to nechce ph pudy jsem zmeril 5,5 a zalivku i s hnojkama meli 6-6,2 lampu mam asi 50cm nad nima v CT

Old Post 23-02-2009 v 09:47 AM
baracuda1976 je offline   Profil uživatele baracuda1976   Find more posts by baracuda1976   Foto galerie člena baracuda1976   Click here to Send baracuda1976 a Private Message   Add baracuda1976 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baracuda1976
Nový Člen

Příspěvek č. 1062

hlina je plagron grow mix http://pestovani.cz/growshop/produk.../grow-mix-50-l/ a pred zasazenim tehle rezu jsem kazdych 5 litru proplachl 20 l vody a co se vlhkosti tyce mam ji kolem 80% jinak vodu upravuju na 6-6,2 jak do zvlhcovacky tak do zalivky kytky normalne rostou tak cca 1 cm denne ale vyrazej nove listy a jsou svetle zelene a zihane

Old Post 23-02-2009 v 16:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1063

tak to nevim co stim vyrabis proc 20litru vody?akorat si vyplavil potrebne ziviny pokud teda zustanou svetle nove listy neceho maj nedostatek skus hledat tu na groweru nekde sem to vydel ale nemuzu to najit byl to tread o nemocech

Old Post 23-02-2009 v 16:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baracuda1976
Nový Člen

Příspěvek č. 1064

ponevadz jsem proplachoval po prvnim nepovedenem pestovani ktere trvalo asi 1,5 mesice behem ktereho jsem stacil nekolikrat pohnojit a to vse se mi zadarilo diky ph kapkam ktere merily uplne sejdrem a take diky tomu ze se to teprv ucim jen jsem chtel mit ten substrat cisty jinak jsem dal na 2 kytky power-zyme a na 2 slabou hnojku hokus pokus uvidim co z toho vyleze

Old Post 24-02-2009 v 06:09 AM
Host
Host

vyřešeno Příspěvek č. 1065

-

Naposledy upravil 19-04-2009 v 23:29 PM

Old Post 14-04-2009 v 21:45 PM
Lynx
Nový Člen

Karma uživatele Lynx - 0% Pěstitelská

Umíraj mi :( Příspěvek č. 1066

Zdravim všechny growery. Mám problém, z neznámýho důvodu mým květinkám začínaj žloutnout listy odspoda a vůbec nevim co s tim mám dělat...jedna už to nerozdejchala a teď to začíná i u další kyti. Nevíte někdo co s tim???

Old Post 15-04-2009 v 07:39 AM
Lynx je offline   Profil uživatele Lynx   Find more posts by Lynx   Foto galerie člena Lynx   Click here to Send Lynx a Private Message   Add Lynx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1067

jak často to zalejváš? mi to přijde přelitý...

zalejvej to tak jednou za 3 dny....

Old Post 15-04-2009 v 08:00 AM
lagarto
Stálý Člen

Karma uživatele lagarto - 95% PěstitelskáKarma uživatele lagarto - 95% PěstitelskáKarma uživatele lagarto - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 1068

taky se mi zdá že nedejchaj,nech to proschnout a tu nejhotší žlutou čepel ustřihni jako prevenci před plísní.

Old Post 15-04-2009 v 08:17 AM
lagarto je offline   Profil uživatele lagarto   Find more posts by lagarto   Foto galerie člena lagarto   Click here to Send lagarto a Private Message   Add lagarto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gwar "Novacik"
Stálý Člen

Karma uživatele Gwar "Novacik" - 90% PěstitelskáKarma uživatele Gwar "Novacik" - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 1069

Nazdar Lynx..skus popisat akom substrate to mas... ako casto zalievas.. ci tie kelimky maju drenazne diery... lebo takto cez fotku je tazko poradit.... ale ako hovori Claune tak je to asi preliate abo je chyba v pode... najlepsie si kupit Zahradnicky substrat s dobrou PH!
Prajem vela stastia

corky= =

Gwarov outdoor 08 ***
Indy&Wich, Druha strana ...

Old Post 15-04-2009 v 08:37 AM
Gwar "Novacik" je offline   Profil uživatele Gwar "Novacik"   Find more posts by Gwar "Novacik"   Foto galerie člena Gwar "Novacik"   Click here to Send Gwar "Novacik" a Private Message   Add Gwar "Novacik" to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lynx
Nový Člen

Příspěvek č. 1070

Tak substrát používám klasickej pro pokojový rostliny...zalívám to to cca jednou za 2 dny, vždycky když maj proschlou půdu...už jsem ty konce odsštřihl tak snad bude růst dál. Napadlo mě, jestli to nemůže bejt moc velkym teplem, slunko mi do okna praží skoro celej den, ale řikal jsem si, že v přírodě by na ně taky pražilo pořád tak nevim...zkusim zmírnit to zalívání

Old Post 15-04-2009 v 13:17 PM
Lynx je offline   Profil uživatele Lynx   Find more posts by Lynx   Foto galerie člena Lynx   Click here to Send Lynx a Private Message   Add Lynx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1071

Meris Ph? Hnojis? pokud ano cim a jak?

Toz ja bych to videl na problemy s PHckem, bo to vypada jako by nemohly prijimat dusik, bo jsou podhnojeny.

Old Post 15-04-2009 v 13:44 PM
Lynx
Nový Člen

Příspěvek č. 1072

Taky jsem myslel, že to bude Ph ale měřil jsem ho a je v normě (nějakejch 6,2 asi)...zatim ještě nehnojim takže v tom to taky nebude

Old Post 15-04-2009 v 13:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 65 66 67 68 69 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás