Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 63 64 65 66 67 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
b1ghed
Stálý Člen

Karma uživatele b1ghed - 38% PěstitelskáKarma uživatele b1ghed - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 1025

Je to nespravnym PH. Mne sa listy deformovali ked som mal prilis vysoke PH okolo 8 . U mna ma voda z vodovodu strasne vysoke Ph lebo vodovodne trubky v dome su stare a zanesene .

NO WAR, BUT THE CLASS WAR

experiment v bublaku

obrazky moje

ucinna zvlhcovacka

Old Post 17-11-2008 v 16:35 PM
b1ghed je offline   Profil uživatele b1ghed   Find more posts by b1ghed   Foto galerie člena b1ghed   Click here to Send b1ghed a Private Message   Add b1ghed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
calix
Nový Člen

Karma uživatele calix - 20% Pěstitelská

Plíseň nebo něco uplně jinyho??? Příspěvek č. 1026

Zdar borci pred 4 dny sem prepl na kvet a na listech se zacaly objevovat jakysi černy fleky(odspodu)(mam dojem ze to bylo i driv)-podle toho co jsem přečetl na G tak sem se dostal k zaveru že jde o svilusky jenze nez sem sehnal postrik tak se na spodnich listech zacal objevovat takovej bilej povlak-coz by ukazovalo na plísen(jenze vlhkost klesa az na 13%) a jako posledni moznost vykyv teplot od 23° do 12°.

Ten povlak na fotce nemam, ale zbytek muzete zhlidnout. pls heelp nebo mate jinej napad-zatim sem to strikal 2x proti plisni rot bud stopem

Old Post 27-12-2008 v 12:48 PM
calix je offline   Profil uživatele calix   Find more posts by calix   Foto galerie člena calix   Click here to Send calix a Private Message   Add calix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
calix
Nový Člen

Karma uživatele calix - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1027

tady je ten povlak

Old Post 27-12-2008 v 12:54 PM
calix je offline   Profil uživatele calix   Find more posts by calix   Foto galerie člena calix   Click here to Send calix a Private Message   Add calix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeduvka
Nový Člen

Karma uživatele Jeduvka - 33% Pěstitelská

Zdraví help asi plisen Příspěvek č. 1028

help zacalo se mi na listech objevovat tohle nejdriv jen u jedne trosku a pak to klidne flekama zahlti celej list a jde to i na ostatni. uz sem jednou vsechno ostrihala a vypada to ze to nepomohlo. muzete nekdo poradit ?

Old Post 28-12-2008 v 08:18 AM
Jeduvka je offline   Profil uživatele Jeduvka   Find more posts by Jeduvka   Foto galerie člena Jeduvka   Click here to Send Jeduvka a Private Message   Add Jeduvka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeduvka
Nový Člen

Příspěvek č. 1029

detail listu

Old Post 28-12-2008 v 08:19 AM
Jeduvka je offline   Profil uživatele Jeduvka   Find more posts by Jeduvka   Foto galerie člena Jeduvka   Click here to Send Jeduvka a Private Message   Add Jeduvka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kenyx
Nový Člen

Karma uživatele kenyx - 89% PěstitelskáKarma uživatele kenyx - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1030

no nevim ale na tom listu to vypada na spaleni nez plisen(spaleny hnojem)

Old Post 28-12-2008 v 10:07 AM
kenyx je offline   Profil uživatele kenyx   Find more posts by kenyx   Foto galerie člena kenyx   Click here to Send kenyx a Private Message   Add kenyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neson
Stálý Člen

Karma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1031

Jeduvka
chtělo by to nejdřív trochu podrobnější info: substrát, jaké je pH zálivky a jak hnojíš a zaléváš + teploty, vlhkost, ventilace + v jaké životní fázi se rostliny nachází + nejlepší bude foto celé postižené rostliny + popis jaké listy to nejdříve napadá (staré, nové, v horní/dolní partii atd.) ... pak se rady jen pohrnou ..

tgéíáščýřéáízrweorýíášč

Old Post 28-12-2008 v 10:38 AM
Neson je offline   Profil uživatele Neson   Find more posts by Neson   Foto galerie člena Neson   Click here to Send Neson a Private Message   Add Neson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeduvka
Nový Člen

Příspěvek č. 1032

jasan takze 3,6l kvetinac zalivka ob dva dny 4 dc, hnojky bbizz podle planu, 33 den rustu, hmbox light, 400w nurturelite. hlina bizz light mix, ph zalivky 6-6,5 ventilace pritah pasiv odtah ufo 275. teplota den 27. noc 20, vlhkost den 40 noc 70-80 .no asi sem to pohnojila sama, pac sem si radovala jakou mam uvnitr (boxu)vlhkost v noci bez zapnuteho odtahu a nedoslo mi ze to muze dat vznik plisnim. objevuje se to jak na dolnich tak na hornichlistech, mlady stary nevyjimaje nejdrive jako cerne tecky nekde i od kraju. pridavam foto. box sem vymila, vsechny listecky byt i s jedinou teckou sem odstrihala takze ted vypadaj fakt jak chudinky, svetlo sem prehodila na 24/00 kvuli teplote a cekam...za jakoukoliv radu predek dekuji

Old Post 28-12-2008 v 11:11 AM
Neson
Stálý Člen

Karma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1033

Jeduvka - no vidíš, rady se jen hrnou .....

-odtah by měl jet non-stop, to je jasný
-pro příště je dobrý použít preventivně POLYVERSUM (na začátku a na konci růstu)
-perioda 24/0 není moc dobrá, neboť kytky potřebují odpočívat, takhle je budeš spíš stresovat, co se týče teplot, tak ve dne máš teplotu ideální, v noci může být o 10 stupňů nižší, takže jseš i tady v pohodě ...
-vyšší vlhkost v noci je taky normální, naopak jí máš malou přes den - kytky porostou, ale kdyby byla dvojnásobná, tak porostou rychleji, těch 40 je dobrejch až na květ ....
-zálivka ob dva dny je celkem často - jsou květináče za tu dobu dost proschlý???????? Mě se osvědčilo nechat je pořádně proschnout (je teoreticky možný, že při tak malý vlhkosti ve dne to opravdu proschne ...)
-od jakýho dne hnojíš???? já jsem s lightmixem vůbec nehnojil prvních 20 dní a nebyl žádnej problém (aby to nebylo i krapet přismahlý) .....
-co hmyzáci?????

- ona to nakonec bude asi kombinace několika nepříznivých faktorů - malá vlhkost ve dne, ventilace neběží 24 hodin, tudíž je omezená výměna plynů - to všechno částečně rotliny oslabuje a pro plísně/houby/hmyzáky je pak snažší rostliny napadnout

- chtělo by to tedy zajistit optimální podmínky, zkus to stříknout PREVICUREM (kdyby nepomohl, tak máš v zásobě ještě KUPRICOL), nejbližší dny klidně drž ještě tu nižší vlhkost (pokud by to byla plíseň, tak jí to nízkou vlhkostí aspoň ztížíš)
-nevim jak vysokýma dávkama hnojíš, ale asi bych se nebál na týden hnojivo experimentálně vysadit
-máš ventilátor na přímý ofuk rostlin????? Tím rozhodně nic nezkazíš, právě naopak to zlepší proudění vzduchu v pěstírně ....

tak snad Ti něco z toho pomůže ...

tgéíáščýřéáízrweorýíášč

Old Post 30-12-2008 v 11:16 AM
Neson je offline   Profil uživatele Neson   Find more posts by Neson   Foto galerie člena Neson   Click here to Send Neson a Private Message   Add Neson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baracuda1976
Nový Člen

Karma uživatele baracuda1976 - 9% Pěstitelská

kytky postupně chřadnou Příspěvek č. 1034

ahoj vespolek prosím o radu protože už nevím co dál.kytky mi začali žloutnout a pomalu chřadnou potřeboval bych poradit jestli nevíte co s tím.svítím na ně 400w výbojkou GROLUX SILVANIA z výšky cca 1,2m na ploše 1x1m kytky jsou v grow-bacích o objemu 7,5l zalévám ALGA-GROW po cca 3-4 dnech aby stihly proschnout.Střikám je PHIT-AMINEM a to vše až po zhasnutí hlínu jsem pouzil PLAGRON GROW MIX ,pěstírnu mám postavenou z desek sádrokartonu která je potažená folií LDPE z vnitřní strany přes ní je teprv dána agro-folie z growshopu zaléval jsem zatím 2x polovicní dávku a 2x plnou.vodu používám odstátou PH upravuji pomocí kyseliny dusičné na 6,2 teplotu udržuji 24-25 C vlhkost 75-82% svítím 18/6 a po zhasnutí je teplota kolem 22 C kytky jsou staré cca 3 týdny a rostou hrozně pomalu jsou tak 10-12 cm vysoké .nevím kde už dělám chybu,může mi prosím někdo poradit?

Old Post 11-01-2009 v 19:54 PM
baracuda1976 je offline   Profil uživatele baracuda1976   Find more posts by baracuda1976   Foto galerie člena baracuda1976   Click here to Send baracuda1976 a Private Message   Add baracuda1976 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1035

třeba jí chybí něco jinýho,nebo to může být škůdce,hoď sem foto

Old Post 11-01-2009 v 20:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1036

no fakt foto by ulahcilo radenie,a inak to ako mas tu vybojku 1.2m nad vrskami rastlin??

Old Post 11-01-2009 v 20:34 PM
baracuda1976
Nový Člen

Příspěvek č. 1037

fota jsou v galerii

Old Post 11-01-2009 v 20:55 PM
baracuda1976 je offline   Profil uživatele baracuda1976   Find more posts by baracuda1976   Foto galerie člena baracuda1976   Click here to Send baracuda1976 a Private Message   Add baracuda1976 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baracuda1976
Nový Člen

Příspěvek č. 1038

jj vybojka je cca 1,2m nad vršky aktualni foto přikládám ještě bych se rád přeptal jestli máte někdo zasazeno v grow-bagách nemuzu na něm nikde dohledat z čeho je vyroben příznaky vypadají jak z vadného plantaboxu ale teprv začínám tak mne opravte jestli se pletu

Old Post 12-01-2009 v 05:56 AM
Host
Host

Příspěvek č. 1039

nazdar,jak pises ze mas skrinu najprv vylepenu foliou LDPE nebude to nou?(polyetylénová fólia) chemia mi nic nehovori ale polyetylen neznie dobre
A k tej vybojke - 1.2m je fakt dost vysoko, vo FAQ mas pisane ze ma efektivny dosah 80cm. Takto prichadzas o strasne dost lumenov. Trebars ja osobne mam sice 400w v CT, ale mam ju 18cm nad vrskami.

Old Post 12-01-2009 v 17:51 PM
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 1040

hoši neřešte světlo,ta kytka nemá živiny...tipuju vysoký EC a špatný PH zálivky "zasolená půda"změřils co jim leješ a dtaky co ti ze spoda vyteče?.. máš to malinkatý NEHNOJ takový prcky !!!!!! prolej to pořádně destilkou a změř obě honoty a dej vědět

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 12-01-2009 v 21:27 PM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 63 64 65 66 67 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás