Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojky kluci já jsem elektrotechnik-robotik , programuju servisuju automatické výrobní a robotické linky , občas sestavuju i kompletní novou linku . Jen pro představu https://www.youtube.com/watch?v=h8Z...3DF8EF1FE46A67B
tohle mám kompletně na svědomí já moji ocelový kluci
Som zamestnaný v štátnej firme so skratkou PZSR.Cez deň potieram drogovú kriminalitu, hlavne malé ryby na internete a udávam susedov.Večer behám v tichošlapkách a testujem ukradnutý materiál z našeho skladu
sem malýř/lakýrník, rok po závěrečkách, ještě než týpek odletěl do australie tak sme dali brko ráno a když sem neměl během dne co na praci tak vždycky na mě " *******, co čumíš.. vem tu krabičku a bal to aspoň když hovno děláš." skvělej kluk, teď sem s týpkem co nepálí, nemá rád při práci pivo ale pálení mu nevadí. tak mišan dá cigo, já brko a jedem po hodině škrábání si řikám že už mám 4x5m pokoj hotovej a mužu penetrovat chill, mám to rád. a jak už tady předemtou jeden týpek řikal, valí se to na metry!
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."