Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl bych se zeptat zkušenějších. Mám nyní zasazeno v substrát GuanoKalong, které je předhnojené na 4-6 týdnů (dle výrobce), avšak dle prodejce je to stejně málo a je třeba přihnojovat.
Hnojiva mám všechno Bio od Canny.
Nicméně má otázka zní: kdy začít přidávat BioRhizotonic (kořenový stimulátor). Klíčil jsem semínka a právě se derou na povrch.
Před lety v kokosu jsem začal, když byla asi 7 dní venku (sotva první 4 lístky) a to pak byl růstový boom....
Nicméně nejsem si jistý, kdy nyní, abych to náhodou neuspěchal....na druhou stranu si říkám, když je to bio....tak proč už nezačít.
Původní příspěvek od MICHAL88 zajímalo by mě proč tak málo lidí používá GH. Podle mě jsou uplně easy. Mám rád jak floraduo tak floranova. U tý je hlavně potřeba pořádně protřepat. Stačí ti dvě lahve na celej pěst + to ke konci můžeš doplnit Ripenem a na záčátek dát Bio Roots na zakořenění, ale ten já nepoužívám. Vyzkoušeno v kokosu.
Jo taky používam GH flora nova a musim říct jsem stím nad míru spokojený ale každý má svojí značku kterou preferuje chvíli jsem používal atami nebylo špatné ale zbytečně složitý u GH si člověk vystačí jen s grow a bloom
chtěl bych se zeptat zkušenějších. Mám nyní zasazeno v substrát GuanoKalong, které je předhnojené na 4-6 týdnů (dle výrobce), avšak dle prodejce je to stejně málo a je třeba přihnojovat.
Hnojiva mám všechno Bio od Canny.
Nicméně má otázka zní: kdy začít přidávat BioRhizotonic (kořenový stimulátor). Klíčil jsem semínka a právě se derou na povrch.
Před lety v kokosu jsem začal, když byla asi 7 dní venku (sotva první 4 lístky) a to pak byl růstový boom....
Nicméně nejsem si jistý, kdy nyní, abych to náhodou neuspěchal....na druhou stranu si říkám, když je to bio....tak proč už nezačít.
Co myslíte?
Předem díky za jakoukoliv pomoc.
Ak je substrat predhnojeny na 4-6 tyzdnov tak logicky hnojit nemusis minimalne na tu dobu. Rhizotonic ak sa nemylim tak tiez obsahuje nejake NPK. Ja by som sa skor obaval ci ten predhnojeny substrat nebude moc silny na take male rastlinky. Urcite by som neprihnojoval nicim.
Zdravím hoši chci se zeptat máte někdo zkušenost s Atami? Já používám metrop a chci zkusit atami ale přijde mi že toho je hodně melo by stačit A+B korenak,bloom a ještě? Jinak používám hlínu. Díky
Cus, pouzil bych jen zakladni hnojky , korenak jestli myslis rootbastic ,ten bych vynechal a koupil neco jinyho .
V kombinaci s bloombastikem to bude fachat , bloombasric je sice drahej, ale pri davce 0.5ml/l to neni zas tak hrozny.
Vsechny hnojky maj 3 prdele doplnku ,ale s vetsinou si vystacis se zakladem.
Ja osobne preferuju aptus ,cannu , metrop , Jidb, advanced nutrient.
Vse jen zaklad + nejakej stimulator ,ale neni treba.
Inak pani mna by len zaujimalo ked zarobim roztok s plagron alga grow 1L podla tabulky tak jeho ph bude take ze je nutne ho upravit? Vyrobca uvadza ph 6-7,5..