Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to mě se jednou snažil vyjasnit (trochu)barvoslepý kamarád svou velice tíživou situaci: ''Ty vole to je uplne v prdeli ....................přestávám poznávat barvy....................třeba hnědou tu vidím jako zelelenou (po chvíli ticha) a zelenou jako hnědou .... to už je v řiti:-( ''
du si takhe kupovat jednou vypalenej jakejsi integráč a v tom shopu měli vystaveny trafo pájky a kámoš na mě valil "trafopájku už nechcu nikdy vidět" a ja zachvilec na tu babu ja chci tuhle trafo pajku načaž výbuch jak cip baba nechápe ajá ne tenhle integrovaný obvod .
a stim samim borcoj sedime vypuklý na lavce a on na mě "zzzssssmmssššš"
a chtěl řict zase mám sušáka
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy